VolkaN
Altın Üye
- Reaction score
- 0
zerkli sorunun nedir bilmiyorum ama daha önce ettigin "2" şikayet "3" degil bu yaptıgın şikayeti sanki daha önceden yapmısda degerlendirmemiş gibi yorum yapma
gelelim daha önce "2" şikayetinden bir üye uyarıldı birinide banlanması için şikayette bulundum büyük ihtimal banlandı üye
suan yaptıgın iki şikayetteiki üyeler içinde banlanma talebinde bulundum büyük ihtimal bu arkadalarda ceza alcak..
gelelim senin bu tarz tavırlarına ettigin 4 şikayetten 3 kişi banlanıyor ama sen hala kalkmıs bunlara izin verirseniz gibi bir tavır içerisine giriyosunuz
HADİ SELAMETLE
YORUM YAZMA BU BASLIGA ARTIK ŞİKAYET DIŞINDA
gelelim daha önce "2" şikayetinden bir üye uyarıldı birinide banlanması için şikayette bulundum büyük ihtimal banlandı üye
suan yaptıgın iki şikayetteiki üyeler içinde banlanma talebinde bulundum büyük ihtimal bu arkadalarda ceza alcak..
gelelim senin bu tarz tavırlarına ettigin 4 şikayetten 3 kişi banlanıyor ama sen hala kalkmıs bunlara izin verirseniz gibi bir tavır içerisine giriyosunuz
DERDİNİZ NEDİR BİLMİYORUM AMA BUNDAN SONRA YÖNETİMİMLE İLGİLİ EN UFAK BÖYLE MESNETSİZ SAÇMALIKLAR DUYMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ELEŞTİRİ YAPILIMIYO DİREK İFTİRA BOYUTUNA VARACAK YALAN YALNIŞ BİLGİLER VERİLİYOR
DOLAYISIYLA YASAK OLAN BİŞEYİ TEKRAR HATIRLATIYORUM YÖNETİMİMLE İLGİLİ ŞİKAYETİNİZ VARSA SMOD ARKADASLARA PM ATIN ONLAR DEGERLENDİRSİN EN UFAK BURDA YALAN YALNIS BİLGİ VERİP İNSANLARI YANNILTMAYA ÇALIŞAN SEN VE SENİN GİBİ ÜYELRE ARTIK TOLERANS YOK BUNU BÖYLE BİLESİNİZ
HADİ SELAMETLE
YORUM YAZMA BU BASLIGA ARTIK ŞİKAYET DIŞINDA