Newwave
Altın Üye
Sevgili Arkadaşlar ;
Bildiğiniz gibi bir yıla yakın bir zamandır her gün serbest kürsüde aktif olarak her platform , her görüş ve her düşünce için sayısını unuttuğum kadar : ) konular açıp paylaşımlar yapmaktayım elbette forumumuzun diğer bölümlerinde de aktifim ve bu paylaşımlarımı aynı şekilde diğer bölümlerde de yapıyorum çünkü Hackhell'i çok seviyorum..
İlgili Bölümde diğer çalışan arkadaşlarında son dönemdeki günlük hayatlarındaki aktivitelerinin yoğunlaştığını Volkan'ın Kpss ye çalıştığını aynı şekilde Mert'in de sınavları ile yoğun olarak uğraştığını biliyorum ve her ikisinede başarılar diliyorum bu bağlamda ayrıca kendileriyle de yaptığım müzakereler sonucunda fikirlerini aldım.
Beni hepiniz tanıyorsunuz ama yinede kendimi de kısaca tanıtayım Orta ve Lise öğretimi mi Ankara Yükseliş kolejinde tamamladım daha sonra Bilkent Üniversitesi bilgisayar teknolojileri bölümüne devam ettim fakat bitirmedim bir yıl sonra bıraktım.
Askere gittim Askerlik hizmetimi tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim bir yıl kadar Microsoft Türkiye iş ortaklığı projesinde çalıştım daha sonra ticarete atıldım.
Ankara Kavaklıdere Tunalı da Angora tekel gıda işletmesini kurdum geçen yıla kadar çalıştırıp devrettim şu anda ise Türkiye geneli arsa , arazi , gayrimenkul alım & satım değerleme ve danışmanlık işleri ile uğraşıyorum.
Siyasete olan ilgim ailemden geliyor rahmetli dedem Adalet Partisi milletvekiliydi temsilciler meclisinde de çalışıyordu daha sonra 1980 ihtilaliyle birlikte bırakıp yurt dışına gitmek zorunda kaldı... zor günlermiş ben bebektim o zaman pek hatırlıyamıyorum : )
Kendim de belki bir kaç yıl sonra Türkiyede şartlar ve ve değişen siyasi gündem ve konjonktür buna uygun olursa aktif olarak yeni kurulucak Tüm Türkiyeyi ve her görüşü kucaklamayı başarabilecek takiye yapmayacak herkese eşit mesafede olucak bir parti de siyasete atılmayı düşünüyorum böyle bir parti kurulursa tabi : )
Sözü çok uzattım sanırım : )
Bu nedenler le eğer uygun görürseniz hem hackhell'e artık yönetici olarak hizmet etmek adına hem gelen teklifleri boş çevirmemek adına hem de ilgili bölümdeki arkadaşlara görevlerinde biraz daha yardımcı olmak onların sırtındaki yükü bir nebzede olsa hafifletmek adına görev almayı uygun gördüm bu bağlamda olumlu veya olumsuz görüşlerinizi , değerlendirmelerinizi duymak isterim.
Son olarak ilgili bölümde görev almam halinde herkese eşit mesafede olacağıma kimseyi kayırmayacağıma herkesin siyasi ve politik görüşüne saygı duyacağıma yapıcı olacağıma kendi karekterim ve şahsiyetim adına söz veriyorum ayrıca hepinizi çok seviyorum.
Teşekkür eder hepinize iyi forumlar dilerim saygılarımla
Newwave