Sivas 2-1 F.Bahçe [TSL 5.Hafta][Tek BaşLık]

evet kötüyüz hemde çok kötü ama bundan sonrası tahada kötü.bundan sonrası ne olacak kiev maçını da kaybedersek şampiyonlar ligindede sonuç hüsran diyelimki kaybettik ve faura aragonese kesildi ve günderildi.yerine kim gelecek ve gelen hocayla nasıl bir uyum süreci yaşanacak bu zaman zarfındaki kayıplar fenerbahçeye çok zarar verecek sonumuz hayrola...

Bende ulaşamadım bu yıl işler Fenerbahçede kötü gidiyor haa geçmiş olsun bu arada : )

Sakin OL Kanka Durun BakaLım Daha İlk 5 Hafta BeLLi OLmaz İşte Efendim Takımda SakatLar Vardı Durun HeLe BekLeyeLim BakaLım Evet Efendim Sepet Efendim Höm Höm Höm Kanka BöyLe Deniyordu GaLatasaray'da Da Skibbe İçin DeNiLen KeLimeLer BunLardı Ama Çeken AnLıyor İşte Gerisi Hikaye... :goz: Lafım Sana DeğiL KanKa GeNeL Konuşuyorum YanLış AnLaşıLmasın... :goz:

WaLLa warya az kaLsın orda komaya giriyordum ya....
Alex Oyundan düşmüş doLanıyor top topLayıcı gibi Adam sakat tamamen...
yeniLiyor takım gidip orta sahanın göbeğinde adam kesici özeLLikteki maLdonadoyu çıkarsıyorsun yaa...
waLLa acaip bişi bu...İspanya'yıda HuriLerin sayesinde şamp yapmıştır bu mezarLık...
BeLli oLan oLdu aLi.Bu saatten sonra ben bu adam teknik direktör demem.İsterse ŞampiyonLar ligi şamp yapsın takımı.
Skibbeye laf atıyorduk.Skibbeye kurban oLsun bu odun oLdukça bizde....
Ne diim artık inşallah yoLlarlar şu adamıda Lucesku tarzı bi adam aLırLar...

evet kötüyüz hemde çok kötü ama bundan sonrası tahada kötü.bundan sonrası ne olacak kiev maçını da kaybedersek şampiyonlar ligindede sonuç hüsran diyelimki kaybettik ve faura aragonese kesildi ve günderildi.yerine kim gelecek ve gelen hocayla nasıl bir uyum süreci yaşanacak bu zaman zarfındaki kayıplar fenerbahçeye çok zarar verecek sonumuz hayrola...

Zico'yu tekrardan aLsın diyecektim ancak başka takıma imzaLadı...
Lucesku takımı burdan biLe götürür iyi yerLere buna adım gibi eminim :goz:

yha yönetimden ses seda yoq takım Lige havLu atıcak yakında onumu beqLioLar konusmaq için annamıorm yha

helal olsun be ne fenermiş orta saha mükemmel top yapıyo selçuk ve maldonado aurelio gittiğinde büyük başkan! önemli deil dünyanın en ii orta sahasını alırız demişti gerçekten en iyisini aldılar josico diye birisi kezman gitti ondan daha beterini bulup rekor transfer ücretiyle aldılar ve en önemlisi istikrar istikrar diye atıp tutarken oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan zicoyu gönderdi yani kısacası aziz yıldırım bu kez baltayı fena halde taşa vurdu

Bu Çocuktan Utanın...

Bu Çocuktan Utanın

VOLKAN Demirel’in cezası bir maça indirildi ancak Sivas’a çağırılmadı. 20’lik diğer Volkan (Babacan), kalede cengaver kesildi. F.Bahçe Selçuk’la 34’te öne geçtikten sonra adeta devleşti. Ama bir yere kadar! 77’de M.Sözgelmez’in, 88’de Sezer’in golünde yapacak hiçbirşeyi yoktu... Yapması gerekenler uyuyordu!..

EVSAHİBİ Sivasspor Fenerbahçe’yi tarihinde ilk kez yenerken, ayakta alkışlandı. Sakat Alex’i sahada uzun süre tutan Aragones ise taraftarı kahretti!.. Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’i konuk edecek olan Fenerbahçe’de yüzler asıldı... Başkan Aziz Yıldırım’ın da artık futbol dışı konularla uğraşıp takımın motivasyonunu bozmaması ve futbolcuları toparlaması şart görünüyor.

açıkçası beraberLik bekLiyordm mağLubieyt geLdi..
sezer'in attığı goL güzeLdi..
merak ediyorum aziz yıLdırım'ın kaLesi ne zmn düşecek,çünkü taraftarı zaten küstürdü..

Geri