Sivas 2-1 F.Bahçe [TSL 5.Hafta][Tek BaşLık]

Yaw küfür edesim geliyo artık yaw...Yani yuh yuh...Ama tam kadro bi otursa güzel oluruz inşallah.

Aragonese küfür olup yağdım...
bu adam teknik direktör demeyin...bu bunak başımızda oLduğu sürece biz liğ bile düşebiliriz....
Sakat alexi 60 dakka oyunda tutmak nasıl bir teknik direktörlük anlayışıdır aklım aLmıyor...
MaLdonado çıkıyor seLçuk pas atamıyor...
Yazık bu sene çooooook Vahim bir tabLo çıkıcak ortaya bu bunak gönderilmediği sürece...
Nasıl oLsa miLyarları götürüyor oo umrunda mı ki =)

Kalli'ye laf edenler utansın dicem ama cevap gelicek bazılarından...

Fener hala iyi yolda diyen varmı içinizde?

1 - 0 dan maç veriyor fener .. hiç hayla alamet değil .. bu sene fenerde iş yok .. çok maçlar kaçırdı

burak kazım değişikliğini kaç maçtır aklım almıyo.. sakat sakat alex oynuo, emre sahada deil, selçuk gol attı sonra yattı, aragones her zamanki gibi saçmaladı.. bu nası takım

eKoN-1.jpg

Forever =)

Helal Olsun Sİvasssss:d

Aragonese küfür olup yağdım...
bu adam teknik direktör demeyin...bu bunak başımızda oLduğu sürece biz liğ bile düşebiliriz....
Sakat alexi 60 dakka oyunda tutmak nasıl bir teknik direktörlük anlayışıdır aklım aLmıyor...
MaLdonado çıkıyor seLçuk pas atamıyor...
Yazık bu sene çooooook Vahim bir tabLo çıkıcak ortaya bu bunak gönderilmediği sürece...
Nasıl oLsa miLyarları götürüyor oo umrunda mı ki =)

Sakin OL Kanka Durun BakaLım Daha İlk 5 Hafta BeLLi OLmaz İşte Efendim Takımda SakatLar Vardı Durun HeLe BekLeyeLim BakaLım Evet Efendim Sepet Efendim Höm Höm Höm Kanka BöyLe Deniyordu GaLatasaray'da Da Skibbe İçin DeNiLen KeLimeLer BunLardı Ama Çeken AnLıyor İşte Gerisi Hikaye... :goz: Lafım Sana DeğiL KanKa GeNeL Konuşuyorum YanLış AnLaşıLmasın... :goz:

sivas gol gol gol

bişi dicektim yuttum

geçmiş olsun

:clap

:bow

:eek:

:Sopa

:vur

paRa war huzur yok ;)

alex , semih , edu ... boş işler bunlar
takıma adam gibi t.direktör lazım
öyle yaşını başını almış hocolarla bu iş yürümezz
zaten bu Aragones denilen t.direktör * 1 bilimedin 2 sene sonra futbolu bırakır olan fenere olurrr:slap

Bu sene Nanayız demıstım Harbiden nanayız arkadaşlar

5 maçta 3 mağlubiyet ßu kötüye mi işaret diyecem. Gerçekten kötüye işaret yani.

Durmak Yok Yola Devam Aynen Böle Devam Edin =) Siz Bizim Del Bosqe İle Az Dalga Geçmediniz Alın Size Daha Beterı =) Hedef Şampiyonlar Ligiydi Şimdi İse Anca Yayla Cup =) Zaaaaa :D

Geri