Sivas 0-1 BJK [TSL 14. Hafta - Tek BaşLık]

koçlarım benım ...... hadı sıra lıderlıkte.....

8 de 8 yola devam Bobo'da olmasa gol atan forvetimiz olmıcak nerdeyse iş geçen sezona dönüyor Baştan kötü sonradan açılan bir takımız.Bu seri devam eder

Beşiktaş' ımın başarısına kulp bulmak isteyenler şimdi üzerlerine geçen kapakla mutlu yaşasınlar :)

Sivasın yeni stoperini gördünüz m
her pozisyonumuza ofsayt bayrağını kaldırdı :) 5 olucak maçı 1-0 aldık ama olsun. Hala adamlar tvde 1-0 nereye kadar gider diyor. Bu kadar da Beşiktaş düşmanlığı olur mu yaa. 3 pozisyonda ofsayt çaldı 3ü de değil. 1i gol oldu saymadı diğer 2si %100'lük pozisyon bir de direkten dönen top var ve 90. dakikadan sonra kaçan Ernst'in pozisyonu var. Atabildik mi hayır atamadık ama bunları görmek istemiyo sayın SKOR YAZARLARI. En güzel cevabı BEŞİKTAŞ'ım veriyor.

ManU maçı öncesi bir yazı yazmıştım. Bu takım iki maçtan da altı puanı rahatlıkla çıkartır, diye...Gördük ki deplasmanda ManU yu yenmeyi başardı. Haliyle bende şaşkınlık etkisi yaratmadı. Şimdi herkes ilk yarıyı lider bitiririz, planları yaparken ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Bu takımın belli bir sorunu var, Tabata... Baş ağrıtabilir bir gerçek bana kalırsa.Tamam hadi bu adama o kadar para verip aldın, iyi hoş ama bu adam Beşiktaş'ın yapısına o kadar çok ters ki faydayı bırak zarar veriyor. Maçta dikkatli bir şekilde izledim, performansından birşey kaybetmemiş. (performans kelimesini lafın gelişi söylüyorum) Şimdi ap ayrı bir nokta ile konuyu pekiştirmek istiyorum. Delgado'nun takıma dönmesi.. Delgado'yu seversin sevmezsin, o apayrı birşey ama bana kalırsa Delgado Tabata dan 10 gömlek yukarda bir futbolcudur. Yanlız burada şu hata yapılmamalıdır. Delgado ya yer açmak için Fink'i kesmek.... Dün ki takımdan Tabata Delgado değişikliği ileri de bobo ile hücum hattının da çözüleceği inancındayım.Tabata ya 8 milyon euro verdik, takımda kalsına gidilirse takım çok şey kaybetecektir. Beşiktaş ne yanlış transferler yaptı, taraftarlar da buna katlandı. O yüzden artık böyle transfer yanlışlıklarına alışkın olan Beşiktaş taraftarına vız gelir. Birde şunu söylemeden edemeyeceğim. Nobre bu takımda misyonunu doldurmuştur. Tabi bana göre olmayan misyonunu...

Geri