Sivas 0-1 BJK [TSL 14. Hafta - Tek BaşLık]

Bu maçı alıcaz başka yolu yok. En az 2 farklı yeneriz diyorum.

arkadaşlarımın da dediği gibi, seriye devam ;)

kimbilir belki de bu seri bir rekorla taçlandırılır =)

fenerbahze ile 1puan farkını 1e indirme ve cimbona 1 puan fark atma şansımız varken bırakmaz bizimkileri bu maçı,hele bu gazla duman ederler sivası

sivasta otelin yaninda eylence düzenlenmis sanaha kadar BJK bizim futbolculari rahatsiz etmek uyutmamak pahasina yapmislar davullarla eylence yakisirmi bu sivasa misafir ghelen takima bunu yapmak
AMA YiNEDE YENECEGIZ aLLAHIN IZNIYLE DEVIRECEZ SERIYE DEVAM EDECEZ
YORGUN TAKIM SAKATLAR COK EKSIKLER COK AMA YOLA DEVAM

Çok zor maç olacak kanaatindeyim. Sivasspor durumu krtik, yenilirse ligin dibine yapışacak. Bir de ne anadolu takımları diğer maçlara oranla, büyük takım maçlarında normal performanslarının çok üstünde maç oynuyolar. Dikkatli oplmamız lazım, fb Gs maçlarının skorlarını unutmadan Büyük takım gibi ama küçümsemeden oynamalıyız ki görüyoruz küçümseyenlerin halini.

Ben de bi tahmin yapayım; 2-0 Beşiktaşım alıcak.

SABAHA KADAR FUTBOLCULARI RAHATSIZ ETMEK ICIN DAVUL CALDIRIYORLARMIS VARMI BÖLE SEY YA DÜNYADA YOK KARDESIM UYUYAMIYAN FUTBOLCU NE KADAR PERFORMANS VERIR Allah akil fikir versin bu insanlara ne bicim futbol anlayisidir anlamadim

Maalesef bu da futbolun gerçeği. sadece bizde değil dünyada böyle. Kalleşçe ama Beşiktaş' ım o davulların tokmaklarını ve zurnaları yerleştirecek müsait biyer bulur merak etmeyin.

beşiktaşım koptu geliyor bugun de yeneriz diye düşünüyorum alimallah.. biz yenip gittikten sonra da bizi o zurnalarla davullarla gönderirler umarım.. bu uyuzluk da kesin bülent uygundan bulaşmıştır onlara.. düşersiniz de o zaman rahat rahat eğlenirsiniz ..

Sivas'ta bişey yok gençlik! 8.galibiyet için sadece maçın oynanıp bitmesi lazım o kadar :)

yükselsin tabi sivas da u ülkenin takımı ama Bizim maçtan sonra yükselsin :)

Geri