Sivas 0-1 BJK [TSL 14. Hafta - Tek BaşLık]

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Sivas maçına ilgi büyük..
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın biletlerine, takımlarının son dönemlerde aldığı başarılı sonuçlarla coşku yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar ilgi gösteriyor..

[URL=http://www.hhresim.com]
89658977699bc21557b3814997d22fd2.jpg
[/URL]

Sivasspor ile Beşiktaş arasında ligin 14. haftasında 29 Kasım Pazar günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak maçın biletlerinin satışı, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde devam ediyor.

Sivasspor Gişesi'nde
VİP tribünü biletleri 25
Maraton tribünü biletleri 15
Misafir takım tribünü biletleri 10
Kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satılıyor.

Stad: 4 Eylül Stadı
Tarih: 29 Kasım Pazar günü saat 20.00
Hakemler:Bünyamin Gezer

Sivassporlu taraftarlar şu ana dek biletlere pek fazla ilgi göstermezken, takımlarının ligde geçen hafta Fenerbahçe, dün de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Manchester United karşısında aldığı galibiyetlerle büyük coşku yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar ise kendileri için ayrılan tribünün biletlerine ilgi gösteriyor.

Gişede, biletlerin satışa çıktığı 23 Kasım Pazartesi gününden bugüne dek bin 200 civarında bilet satıldığı öğrenildi. Biletlerin satışının maç gününe doğru artması bekleniyor. Kurban Bayramı'nın 3. günü oynanacak maçta, 4 Eylül Stadı tribünlerinin dolacağı tahmin ediliyor.

Bu arada, Beşiktaşlı taraftarlar için 4 Eylül Stadı Havuz Tarafı Kale Arkası Tribünü'nde 760 bilet ayrıldığı, bu biletlerin 260'ının İstanbul'dan gelmesi beklenen taraftarlar için satın alındığı, misafir takım tribünündeki diğer biletlerin ise satışının devam ettiği öğrenildi.

-MUHTEMEL 11`LER-

SİVASSPOR

Petkoviç
Abdurrahman
Yasin
Sedat
Faruk
Musa
İbrahim Dağaşan
Sezer
Kadir
Erman
Kamanan

BEŞİKTAŞ

Rüştü
İ.Kaş
Sivok
Ferrari
İ.Üzülmez
Ekrem
Fink
Ernst
Tabata
İsmail
Nobre (Bobo)

Güzel gidişimi Allah'ın izniyle bu maçla devam ettireceğiz..!

Ayrıca Pepesances ilk mesajı diğer tek başlıklardaki gibi düzenlediğinde BJK forması olarak aşağıdakini kullanmanı rica ediyorum. Gerçekten bu formanın bize uğurlu geldiğini düşünüyorum. :) Ve Maçlarla ilgili tek başlık konularını açan tüm arkadaşlardan ricamda BJK için bu formayı kullanmaları. (Tabi bu sadece bi ricadır.)

7269b4d7817a15c0a1f3b0dd24ad2ca4.jpg

Ayrıca Pepesances ilk mesajı diğer tek başlıklardaki gibi düzenlediğinde BJK forması olarak aşağıdakini kullanmanı rica ediyorum. Gerçekten bu formanın bize uğurlu geldiğini düşünüyorum. :) Ve Maçlarla ilgili tek başlık konularını açan tüm arkadaşlardan ricamda BJK için bu formayı kullanmaları. (Tabi bu sadece bi ricadır.)

iyi de sürekli reklam yapıyorsun :durdurun

formanın sağ altındaki logo bir tivari alışveriş sitesi reklamı:durdurun

Bu moralle Sivas'tanda galibiyetle dönüp seriye devam ederiz inşaLLah

Fb maçında Destekledik Manchester Maçında destekledik Bu sefer İnşallah Yenilirsiniz :D Cidden Bjk puan kaybedebilir

sivasda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum inşallah yeneriz seriye dewam ederiz...

Ekledim bundan sonra damalı forma Tek başlık vazgeçilmezi :durdurun

tartışmıyorumm bile .. alıştık seriye DEVAM :hhmencool:

Damalı formanın sağ altındaki reklam yorumlara takılmış. Sorun olcanı sanmıyorum onun çünkü resmi satış sitesi orası. Ayrıca orda o işaret olmayan bi damalı bulursam onuda koycam :) Ya da PhotoShop'ta harikalar yaratan arkadaşların marifetlerini görelim :) Bu arada formanın üstünde koskoca Cola Turka reklama girmiyo da ufak hepsi orda burda şurda logosu mu reklama giriyo? Ya sorun olmaz o boşveeer :durdurun

Bu da orda şurda burdanın logosu olmayan damalı formamız :) Saygılar..

Beşiktaşımız, yarınki Sivasspor maçı için Sivas'a gitti.

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaşımız, Sivas'a geldi. Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda deplasmanda Manchester United'ı 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde eden Beşiktaş, 2 gün Kayseri'de kamp yaptıktan sonra karayoluyla Sivas'a geldi. Yarın ligde Sivasspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı takımın otobüsünü kamp yapacağı otel önünde karşılayan bir grup Beşiktaş taraftarı, takımları lehine tezahüratta bulundu.

Bazı taraftarlar da futbolcularla anı fotoğrafı çektirdi. Otel önüne gelen bir grup Sivasspor taraftarı da takımları için tezahürat etti.

BEnce Sivas Yenecek Ama hayırlısı olsun Yenerseniz işimize Gelir Favorim Sivas

Zivass Sporu 2.Ligde Görmek Isterız..

BaşarıLar Beşiktaşım Kopar GeL Maçı.. ;)

Hadi Beşiktaşım Seriye Devam ;)

sığıroları pardon yiğidoları layık oldukları yere göndermek lazım 2. lige yani kartalım seriye devam yükselişe devam :)

Geri