Sitedeki Sorun!!!!!!!

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
Arkadaşlar Bende Mi Sitedemi Sorun Var Anlayamadim Bir Izah Edecek Var Mi Acaba

hocam reactor dostumun dediğine gore saldırı warmıs o yusden oyleymiş ama yine bir bok yapamadılar !

o saldıranları ben varya........ gelmiş...... geç.............................................. iiii bilirim.

bende tahmin ettim bu başlığı açmaya çalıştım 15dk. önce ama gene bağlantı gitti

bende o saldırılara aynen xxjackalxx

bende dark tan öğrendiğim kadarıyla sunucu da bi problem olduğu saldırıdan hiç bahsetmedi ... dark gerekli açıklamayı yapacaktır ...

GaLaTaSaRaY_HeLL!' Alıntı:
bende tahmin ettim bu başlığı açmaya çalıştım 15dk. önce ama gene bağlantı gitti
ya ben 1 saatir deniyorum desem:) sonucda bişey yapamamışlar zaten bu siteye bişey olsun (ki hiç sanmıyorum) internet aleminde ihtilal cıkar allahıma.
1-2 saatir ayrıyım ama cok alışmışım ya buraya. hackhellsiz olmuyo yani............

Saldırı felan olduğunu zannetmiyorum olsada fısss gelir zaten X'inde dediği gibi sunucu problemi vardır onuda dark kardeş halleder merak etmeyin burası HACKHELL yiyen varsa buyursun hacklesin :)

Arkadaslar sunucuda daha onceden yasanan bır sıkıntı Amd ile via cakısması sunucuya reboot ıstegı yolladıgımda sunucu kendını kapatıyor datancanter a elle reboot ıcın tıcket acmam gerekıyor ve onların sunucuyu acmalarını beklıyorum :) olayın ozu bu bır kac arkadasta sunucunun bu sıkıntısını fırsat bılıp bız yapıyoruz dıyormus etrafta harbı ıı guldum gece gece :)

Eee meyve veriosan taş da yiyeceksin Dark :) mynet geçende kapandı 5dk . Onu da onlar yapmıshtır :D

Kruis' Alıntı:
Eee meyve veriosan taş da yiyeceksin Dark :) mynet geçende kapandı 5dk . Onu da onlar yapmıshtır :D

ahahahaa harbı kesın bunlardır :clap: :clap: :clap: :clap:

nerden aklınıza gelır amd ıslemcı kullanmak bılmem kı! fırefox gıbı ılk basta cazıp gelıyor ama, sonradan sorun ustune sorun. hacı yapsana soyle xeon ıslemcı...

şükür kavuşturana:)

yahu Amd 64 BIT 4000+ sızede yaranılmıyor Centos'un azizliği amd ıle anlasamıyo :)

Umarım artık bu kesıntıler olmaz demın dallamın bıirini msj ını gordum ya NEED DİYE BI IPNE İDİ neyse onu türk adult bölümüne taşıdınız heralde:pppp

Dark_Angel' Alıntı:
yahu Amd 64 BIT 4000+ sızede yaranılmıyor Centos'un azizliği amd ıle anlasamıyo :)
ya senın canın saolsun. sen ısını bılırsın, benımde ustamsın zaten. server gocmesın, DB zarar gormesınde... ıstersen celeron 2.6 kullan :) dimi yaaa... hadı bakalım ıyı bayramlar tekrardan. saldırı yapıyoruz dıyen arkadaslarında bayramını kutlarım. onlar ınsan sonucda. dimi dark? buyukluk hh'de kalsın.

Geri