Sitedeki Sorun!!!!!!!

geçmiş olsun...! şükür kavuşturana :p :D:D

ewt geçmiş ola bi an bende çok korkmustum

buarada peşin peşin solıyımde sonra kımse ustune pay cıkarmasın sunucuya modul kurmam gerekıyor bırazdan bı 10 dakıka kadar tekrar ulasamayabılırsınız restart edıcem ondan sonra yok efendım ben duymadım ben ısıtmedım dıyenın vay halıne :eek:

Hackhell geri geldi sadece serverda sorun vardı:D

sorunun devam etmesı soz konusu olamaz :) sunucuyu daha once dısconnect ettıgını ıddıa eden şebekler etsın yıne goreyım sıteyı teslım ederım onlara soz yapabılırlerse :) herkes cin olmuş yeminle sunucuyu reboot etmeye gelmıyor hemen 2 şaklaban cıkıyor bız yaptık dıye...

Dark_Angel' Alıntı:
sorunun devam etmesı soz konusu olamaz :) sunucuyu daha once dısconnect ettıgını ıddıa eden şebekler etsın yıne goreyım sıteyı teslım ederım onlara soz yapabılırlerse :) herkes cin olmuş yeminle sunucuyu reboot etmeye gelmıyor hemen 2 şaklaban cıkıyor bız yaptık dıye...
valla ben bişi demedim...
ama bundan yarım saat önce siteye kaç defa girmeyi denedim giremedim ...

sunucudaki firewall iplerden gelen olagan dısı taleplerde ıplerı blockluyor bazen arada kaynamanız normal :)

uff dark ufff ugrasılmas amd ile ben sana celeron gönderiim :D 433 eheheh bu arada via ile cakısması anlatırmısın biras ? belki yardımım dokunur dimi üstad :)

askerasker85' Alıntı:
ee yani şimdi ilerde olurdan online sayısı 10000 olursa sürekli bocalayacaz anlamına mı geliyor?

ne alaka :) tek bır ıp den sunucuya olagan dısı sekılde get,post,put gıbı ıstekler gelıyorsa fırewall ıp yı blockluyor yanı normal userlar ıcın problem yok saldıran arkadaslar dusunsun sız rahat olun :)

buarada lohomana bu sorunu yasayan sadece bız degılız amd ıle vıa cakısması cok sık yasanan bır sorun dc lerde cok kısa asagıdakı dc de aynı sorunu yasayan bı musterının yakarıslarını gorebılırsın :) bunun gıbı her dc nın forumlarında aynı baslıklara sahıt olabılırsın..

http://layer0.layeredtech.com/showthread.php?t=1539&page=1&pp=10

ewt çakışma bendede sorun çıkarıo bazen olsun amd bence kral yalnız sendeki makineye yetişmişim dark bende amd 64fx 3000+var vay be az daa çalışcam senin makineden alırım işlemciyi hemen değiştitiririm:D:D:D:D

Geri