Sikildim Artik...

abi bende üye olalı çok olmadı ve daha kimseyle birebir tanışıp kaynaşmışlığım yok ama yorumlarına en değer verdiğim insanlardan birisin...

sebeplerinde çok haklısın. ewet bi başörtü meselesi aldı başını gidiyo bnmde canımı sıktı zaten bnmde yorumlarım azaldı bu aralar 1 hafta öncesine nispeten... ama bu birazda medyanın suçu onlar gündemi neyle meşgul ederlerse biz onu kopyala-yapıştır yapıyoruz ve durum bu hale geliyor malesef... bende dün bi başlık açtım hemde önemli bi konuydu milletimiz adına ama herkes başörtüsü meselsiyle uğraştığı için es geçtiler...

yorumlar devam abi... sen forum gardiyanısın bi kere kim koruyacak bu forumu :D

kardeşim yapma böle yaa.. bak tabikide haklısın, bu forumu karıştırmak isteyen veya kötülemek isteyen, aramısı, dostluumusu, kardeşliimisi bosmak isteyen bi çok kötü niyetli, bisi kıskanan insan olabilir ki war öle insanlar... gereksiz yere konu açıp adamın canını sıkıolar... ama bis sana öle alıştık ki, sırtımısı bile sana dayamıştık...şimdi gitmek mitmek filan olmas, sensiz bu forumun tadı çıkmas... yaw ne güsel tam hackhell ailesine girdim, tam ayak uydurdum dedim, böle yapmayın yahu hevesimi kırmayın abilerim, ablalarım, kardeşlerim... dimi şimdi :)
konu başlıa gelince :D süper bi giriş yapmışsın şok oldum ilk gördüüm de... :D:D:D
hade dostum salla gitsin herkesin dedii gibi beraber savaşıcaz bu tars konularda, beraber tartışıcas, beraber yorum yapıp onaylıcas, herşeyi beraber yapıcas kardeşim... çünkü bis HACKHELL ailesiyis... bozulmas bi bütünüs... SeNi SeViYoRuM HaCKHeLL!!!
SeLaMeTLe!

Geri