Sikildim Artik...

şimdi sen şikayette bulunmuşsun ama bunda yönetimin günahı nedir ???? şimdi adam küfür ediyo , banlanıyo ve tekrar üye olup tekrar küfür ediyo , adamın evini mi basacaz şimdi . tamam haklısın ama elden ne gelir ki ??? kuralları bilmeyen 4-5 mesajı bulunup da flood yapanları banlayamazsında .

haklısın kardeşim tamamen ..burda aklı başında bişeyler paylaşmak için burdayız ama bazen bende kendımı kaybedıyorum insanların olmazsa olmazlarına dıl uzatılınca malesef bende kendımı tutamıyorum...

tartışmak kötü birşey değil; siyaset te kötü birşey değil (hakaret içermediği ve kavgaya dönüşmediği sürece) çok seslilik iyidir. Ayrıca burada hepimiz arkadaşız ben kötü niyetli birine henüz rastlamadım herkes gayet iyi:goz:

birileri daima can sıkar karakteri düşük oldugu içinde küfür etmekten de çekinmezler ama bunlar seni yıldırmamalı benimde aynı şeyler başımdan geçti çok düşündüm ayrılmayı ama burayı sevdim başka bi yere bu kadar alışmak mümkün değil gibi geldi..ama ayrılmadım heralde herhangi bir sebepten ayrılmak zorunda kalsam başka bir isim başka bir karakter olarak tekrar dewam ederdim ama burdan ayrılması kadar zor olmaz..onun için iyi düşün..ve çabuk pes etme!...

Ben niye sıkılmıyorum anlamadım gitti gün geçtikçe yenildikçe daha çok azim ediorum ve daha çok bağlanıyorum hackhell e millet adult koştururken siyaset bilmem ne birbirini yerken nebiliim güncelde milletin tartışmalarını önlemeye çalışırken hiç sıkılmıyorum. Ben 23 Nisanda günün anlam ve önemini belirten konu açtım ilgi toplasan 10 bilemedin 15 kişi bu beni yıldırdımı hayır ben yarın 19 Mayıs yine bi başlık açtım birlik beraberlik çağrısı yaptım çünkü bu vatan ATA dan bizlere emanet arkadaşlar millet hala boş işler koştururken biz ii bişeyler yapmaya çalşıoz ha bunda da yenilsem sıkılıp pes edicemmi hayır 30 Ağustos Zafer Bayramını bekliyecem

sıkılmayın arkadaşlar biz birbirimize yardımcı olabilosak ne mutlu bize .. ;)

vardar abime bende katılıorum... çok ilginç bir durumdur ki benimde başıma geldi böyle birşey... Türkiye bölünmesin dedim bir konuda... hiç kimse yorum yapmadı... 20 gün sonra bir armut çıktı yorum yaptı ve bana vatan hayini dedi....

o anki psikolojimi tahmin edersiniz artık:eek:

kardeş şimdi bende kendimi sorumlu hissettim senle spor bölümünde ağız dalaşlarımız oldu ama kesinlikle art niyetim yoktu eğer yanlış anlaşıldımsa özür

fofer' Alıntı:
Umarım bu yorgunluğu ve bıkkınlığı üzerimden kısa zamanda atarım:( :( :(

Atıcaksın kardeşim kafanı yorma..! ;)

Yakında bangır bangır geliyorum seni kurtarmaya..! ;)

Bunlara eğer canını sıkarsan yanlış yaparsın..!

İlgi göstermeyelim, onlarda sıkılcaklardır zaten..!

Bende senin gibi sıkıldım bir sürü şeyden ama artık görmemezlikten gelmeye çalışıyorum bazı şeyleri..!

Bazıları sanki sadece kendileri müslümanmış gibi davranıyor sanki sadece kendileri Türk'müş gibi davranıyor..! Bunlara deli oluyorum bende..!

Dediğim gibi ilgi gösterme görme onları kendileri de sıkılcaktır muhakkak..! ;)

bu aralar hh de siyaset biraz daha yer tutmaya basladı sitede tamam siyaset iyidir tartısmak iyidir(seviyeli bir sekilde tabi)ama bazı arkadaslar bunu baska yerlere cekip forumun huzurunu bozup bikac da laf ettikten sonra meydanı ortalıgı kızıstırdıgı kişilere bırakıyor buda forumda kirlilige sebep oluyor

bu aralar biraz hackhell monotonlastı geldi bana cunku hep aynı konular ustunde yogunlasıyor galatasaray sampiyon olmus hala adam kim sampiyon olur diyor gulsekmi aglasakmı anlamadım.

hh bizim ilk gozagrımız ne olursa olsun buradan vazgecmeye hiç niyetim yok gozumde ne programlar var ne adulttaki konular var.program heryerde bulunur adult istemedigin kadar ama buradakı dost ve arkadaslar birdaha bulunmaz o yuzden sonuna kadar hh in yanındayız.

NAPARSAK YAPALIM INSANLAR HERKESE NEDENSE RAKIPMIS GIBI BAKIYO BURDA..

NE RAKIBI YAA BEN YARISMA GORMUYORUM...

BI KONU ACIORUM YOK BEN MODLUGA ADAY OLMUSUM BU YUZDEN KONU ACIOMUSUM

BIRINE BASKA BIYERDE BISE SOLUYORUM, HEMEN TRIPLER BILMEM NELER

REKLAM YAPIOLAR, KUFUR EDIOLAR, HUZUR BOZUOLAR, ARTISLIK YAPIOLAR
REELDE BI TANESI KARSIMA CIKSA EVIRE CEVIRE DOVCEM..

BURDA TANIMADAN SEVDIGIM O KADAR KISI VAR ONLAR HERSEYI HAKEDIYO O YUZDEN TAHAMMUL EDIORUM

MODLUKTAN ADAYLIGIMI CEKTIM BU YUZDEN BU SITEDE HICBIZAMAN MOD OLMAYI ISTEMICEM BU YUZDEN..

AMA HIC DE S... DEGIL ACIKCASI.

BU SAATTEN SONRA BENDE GORMEMEZLIKTEN GELIYORUM.

Fofer arkdsim ben Ekim/2005'de uye olmusum haberim bile yok nickimde ole yaziyor. Son 1 haftadir fln aktif olarak girmeye basladim. İnanki forumda dikk.ceken noktalardan biri sendin. sebenine gelince forumun her kosesinde. acilan her topicde seni gormedim dersem yanlis olur gibi. "Yaff dedim bu da kim herseye zipliyor" kendimce. Ama bir baktim ki gercekten yardimsever ve paylasimci birisin online surende fazla. Herkese bazen olur birkakip gidesin gelir. Artik bu sikilmak deilde doyum noktasi desek daha dogru olur bence. Haftasonu guzel bir tatil yap sole kendine gel. eminim dusuncelerin degisecektir. Herkese ii forumlar..

Dedim ya burası ilk göz ağrım diye, ilk göz ağrısı gerçekten başka oluoyr dostlar. burada çok insan tanıdım iyi ve kötü olarak ama iyiler her zaman bir adım önde.
Belki onlar için hala buradayım, Kimseye karşı bir dargınlığım, kızgınlığım yoq dostlar, şahısları da eleştirmiyorum, herkes kendinden sorumludur. Benim Hackhell deki amacım dostluklar kurmak, insanlara birşeyler paylaşmaq. Hepinize Sevgiler Saygılar, İYİ FORUMLAR DOSTLAR
I LOVE YOU HACKHELL

bizde seni seviyos hade bakalım

Kesinlikle Haklisiiin

Fofer haklı temizlik yapılsın bence biraz.Daha öncede demiştim mod arkadaşlar rastladıkları yerde şu kurbağaları kaldırabilir.Siyaset yapılacaksa yeri vardır,yeri değilse silinebilir.Ayrıca Şu başlığıda biri düzeltiversin ya :D Büyük harf yazınca otomatik küçülüyo sonrada böyle oluyo işte :D

ULTRa_ABuZiTTiN' Alıntı:
Fofer haklı temizlik yapılsın bence biraz.Daha öncede demiştim mod arkadaşlar rastladıkları yerde şu kurbağaları kaldırabilir.Siyaset yapılacaksa yeri vardır,yeri değilse silinebilir.Ayrıca Şu başlığıda biri düzeltiversin ya :D Büyük harf yazınca otomatik küçülüyo sonrada böyle oluyo işte :D
Gülme olm yaw zaten rezil olduq alla alla. lam birde özellikle dikkat ettim eşşek kafam benim ne diyim. BİRİLERİ BAĞLIĞI MI EDİTLEYEBİLİR Mİ:(

aga nereye ya ne ara vermesi??
bak ne ismini bilirim aga senin,ne nereli oldugunu ne de başka bi ozelliğini ama yorumlarına değer veririm,yorumlarından msjlarından kurduğun cumlelerden bile tanımış kadar saygı duyduğum bi adamsın bence.bende sıkılıyorum bazı şeylerden ne bilim orda bi ark fransız tasarısını yazar kimse bakmaz tecavuz edilen ata şeker yazar biri bissuru yorum yapılır.olur bole şeyler gecer bunlar ara falan verme sakın,yorumlarını okuyım isterim hep.
ben dua ettim sana bidoludan paranı geri alasın die senin yaptıgına bak:mad:
:D:D

Geri