Sikildim Artik...

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Hackhell Benim Hayatımdaki İlk Üye Olduğum Forum Sitesi. Sabahları daha erken kalkıp, gudubet patronum suratını görmek pahasına daha erken işe gelmeye başladım HACKHELL için Çünkü Seviyorum burayı. Ne olduysa son birkaç gündür oldu zaten, sitede bildiğim kadarıyla siyaset yapmaq yasaq. Ama son bir kaç gündür millet birbirini ve birilerinin karalama kampanyası başlattı. Yoq başörtüsü taqanlar yoq taqmayanlar. Bıraqın insanlar inançlarını özgürce sürdürsün. Sürekli yeni üyelerin yaptığı yanlışlardan, İNSANLARA KÜFÜR EDİP BANLANIP TEKRAR BAŞKA BİR ÜYELİK ALIP KALDIĞI YERDEN DEVAM EDENLERDEN, YENİ ÜYELERİN FORUM KURALLARINI OKUMAYA TENEZZÜL ETMEDEN DİREKT OLARAK MOD. adayı olmalarından. GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞUNDAN DOLAYI AÇILAN ONLARCA KONUDAN, AZİZ YILDIRIM GİTSİN Mİ KALSIN MI DİYE AÇILAN ONLARCA KONUDAN
SIKILDIM ARTIK, HEVESİM KIRILDI ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM ARTIK HACKHELL için.:( :( :(

kısmen haklısın, özgürlükler konusunda, ancak diğerleri hakkında yorum yapamıcam 2 haftadır giremiyorum hackhell e :(

kardeşim takma yaw bak gheçen bana diodun salla gitsin yaw

bak 3 gündür buda benım canımı sıqtı .. başka site bulasım gelio..ama yarılamam hackhellden :(

aynen fofer bende katılıom sana kanki...
ama sana bir itirafta bulunayımmı anasayfadan konunun başlığı süper duruyor... başlığı görünce şok oldum.. aman Allah'ım bu bisim fofer abi olamaz dedim bir an:D

ama konuyu okuyunca ciddiyeti anladım ve sana hak verdim... saçma saçma bir sürü aynı türden haber var... maksat msj sayısını yükseltmekse lütfen msj atmayın arkadaşlar...

Attığınız ve açtığınız her gereksiz msj, her gereksiz konu ve yaptığınız her flood HH nin maddi yönden zarara girmesi anlamına gelmekte!!!!!!!!!!

Lütfen daha dikkatli olunuz....

Bu arada fofer haklı kapatın artık bu maç muhappetlerini ve siyasi konuları...

p3simist' Alıntı:
bak 3 gündür buda benım canımı sıqtı .. başka site bulasım gelio..ama yarılamam hackhellden :(
bende ayrılamam ama soğuqluq oluyor dostum. sürekli aynı mesajları görmekten gerçekten sıkıldım.:( :( millet birbirini yiyor...:( :(
Özellikle dikkat ettim başlığı yazarken ama gözden kaçtı heralde ferventttt

Herkes Kendinden Sorumlu Malesef
Herkesin üstüne Düşeni Yapmasi Lazim

kanki koy g*t üne gitsiiiin bak yaz geldi cıvırlar piyasa yaptı :)

neden yok gibi geliyor bana ?

biz neleri atlattıkta bırakmadık hh'i sende merak etme geçecektir ;)

SQULACHİ' Alıntı:
neden yok gibi geliyor bana ?

biz neleri atlattıkta bırakmadık hh'i sende merak etme geçecektir ;)
Umarım bu yorgunluğu ve bıkkınlığı üzerimden kısa zamanda atarım:( :( :(

Bır kac kısının yaptıgı yanlıslar bence herkese mal etme

Her koyun kendı bacagından asılır bazen bende sıkılıyorum yenı uyelerın oraya

buraya baslık acıp soru sormalarından ama yapıcak bırsey yok bırını kovsan dıgerı

gelır burası herkesın paylasımına acık bır sıte(Somurenler haric)

Dert etme hepsi gecıcektır sende alısacaksın benım alıstıgım gibi

lig bitti bi süre sonra fener-gs atışmaları biter,

diğer sorunlarda zamanla çözülebilir aslında her gelen forumu bi gözden geçirse o kadar sever ki, kıyamaz ortalığı karıştırmaya:D

Haklısın kardeşimde böyle olmamaydı. 2 ay oldu geleli ya topu topu 2 ay sıkıldım bu denyolardan. biraz ara mı versem belki hewesim gelir. :(

bazen çekip gidesin gelir bu yerlerden... ama çekip gittiğin yerlerde sadece burada yaşadıklarını anlatmakla yetinirsin güzellikler adına;)

fofer arkadaşım.. Bak hepimiz buradayız. Zaman zaman hepimizin beğenmediği yada sıkıldığı anlar oluyor olmuyor değil.
Önemli olan iyi günlerde değil zor günlerde sıkıntılı anlarda beraber olmak. Bak HH seninle yada herkesle demek daha doğru. Sende benim yaptığımı yap baktın beğenmediğin yada hoşuna gitmeyen bir msj gördünmü oku çık. Yorum bile yapma. Zaten tartışma illa ben haklıyıma getirmeye uğraştıkları için sakız gibi uzayıpta gitmiyormu. Sen hiç bir şeye canını sıkma kardeşim bizler buradayız ;) sende buradasın bir yere gitmiyorsun.. :goz: :sigara:

ases' Alıntı:
bazen çekip gidesin gelir bu yerlerden... ama çekip gittiğin yerlerde sadece burada yaşadıklarını anlatmakla yetinirsin güzellikler adına;)
LaFı koydun çek git bakalım ases kardeş, :D içime oturdu walla yazdıkların:(
Tüm user, smod,mod, yönetici kim warsa HACKHELL'DE, HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER. İYİ AKŞAMLAR İYİ FORUMLAR...:(

fofer' Alıntı:
LaFı koydun çek git bakalım ases kardeş, :D içime oturdu walla yazdıkların:(
Tüm user, smod,mod, yönetici kim warsa HACKHELL'DE, HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER. İYİ AKŞAMLAR İYİ FORUMLAR...:(

Kısa ve de öz :goz: sanada iyi forumlar.. :sigara:

Kardeş söylediklerine aynen katılıyorum fakat şu başlığı yazarken türkçe karakter kullansaydın ya

Geri