Sigara İçenlerin Hali

lisedeyken tabuta ciwi cakmak derdik sigara icmek icin, bide emzik derdik

SIGARA OLDURUR

AMA

TURKLER

OLUMDEN

KORKMAZ

! ! !

Icmiyorum da icmemde....
Benden uzak dursun...

: S GaLiBa siGara saĞLıga zararLı bişi : D

sağol bu konuyu açtığın ve bu fotoları verdiğin için mendo valla süper
teşekkürler

sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için , parlament için :alkol:

inanna' Alıntı:
sağol bu konuyu açtığın ve bu fotoları verdiğin için mendo valla süper
teşekkürler
bişey diilde tanıyamadım seni:)J LO'nun yeni versiyonumsun yoksa sen:)
Mozturk' Alıntı:
slm beyler ben biraz tiryakisiyim fabrika bacası gibi anlıcanız yaw bu veledi nasıl bırakıcaz bırakmak istiyorum da yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım ilk önce kafanda bitirmen lazım bunun içinde sigaradan soğuman lazım.örneğin benim ilk sayfada yaptığım açıklama seni soğutmaya başlatabilir.daha sonra sigaradan iğrenmen lazım.en basitinden aç karna sigara içmek gibi.yada nasıl iğreniosan.

vede duyduğuma göre yeni ilaçlar çıkmış.yanlış hatırlamıosam sprey şeklinde.sigarayı içen kişide iğrenç ötesi bi tat bırakıo vede bağımlı yuavaş yavaş soğuyo(tabi sigaraya aşkla bağlı değilsen)bi onu dene bence.ama iraden çok önemli çevrem de 10-15 yıl sigara içipte bir kerede bırakan çok kişi war.umarım buna sende eklenirsin
Mc_DaRkNeEs' Alıntı:
sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için , parlament için :alkol:
darknees'ı dinleyin geberin :mad:

evet adımı değiştirdim sıkıldım artık J LO dan çok taklıt olmuştu Şebnem fanlığı hala sürüyor onda bir değişim yok sen gitmemişrin hala mendo gidemiyorsun da galiba ben de okul başlayın ca nasıl ayrılcam bilmiyorum valla hiç okul başlasın istemiyorum

inanna' Alıntı:
evet adımı değiştirdim sıkıldım artık J LO dan çok taklıt olmuştu Şebnem fanlığı hala sürüyor onda bir değişim yok sen gitmemişrin hala mendo gidemiyorsun da galiba ben de okul başlayın ca nasıl ayrılcam bilmiyorum valla hiç okul başlasın istemiyorum
ahuahha.yahu sorma J LO pardon inanna.ayrılamadım.daha dersane başlamadı hazırlık turlarındayız.herkes zaten daha gitmedinmi diyip duruo:D3 ekimde başlıycak dersane.o zmn defolup gidicem :(
Şebnem fanlığı diil benimki.Şebnem aşkı :aba:

mendo68' Alıntı:
ahuahha.yahu sorma J LO pardon inanna.ayrılamadım.daha dersane başlamadı hazırlık turlarındayız.herkes zaten daha gitmedinmi diyip duruo:D3 ekimde başlıycak dersane.o zmn defolup gidicem :(
Şebnem fanlığı diil benimki.Şebnem aşkı :aba:

tabi senin ki aşk benim ki fan clup ben ce gitme ya hafta sonları filan takıl yani ben öle yapcam tavsiyemdir sana ben de 10 ekimden sonra yokum malesef acayipte alıştım ha zararsız alışkanlık diyorlar ama neyse :)

ben hiç içmedim içmemde bence gereksiz bişey başlarsamda hemen bırakırım ben her türlü alkol çeşidini içmiş olan biriyim ve 1,5 aydır bira bile içmiom hiç bağımlılık yapmıo bende böle şeyler:D

amaaan ölümlü dünya zaten

inanna' Alıntı:
tabi senin ki aşk benim ki fan clup ben ce gitme ya hafta sonları filan takıl yani ben öle yapcam tavsiyemdir sana ben de 10 ekimden sonra yokum malesef acayipte alıştım ha zararsız alışkanlık diyorlar ama neyse :)
ahuhahaha.walla he sözde zararsız.yakında bunu öneriler ve şikayetler bölümünde dile getiricem.kaldırsınlar die :eek:

mendo68' Alıntı:
ahuhahaha.walla he sözde zararsız.yakında bunu öneriler ve şikayetler bölümünde dile getiricem.kaldırsınlar die :eek:

yok kaldırmasınlar ya çok güzel ve iddialı bir slogan alışkanlık yapıyor ya acayip kim tanıştırdı bu siteyle beni dur dur biraz kızayım SevenCloves'e daha önce neden tanıştırmamış beni siteyle ;)

benim dedem 12 sene önce vefat etmişti . sigara yüzünden bir ayağı kesilmişti. Allah kurtardı ama , ölmeseymiş kolları ve diğer bacağı da gidecekmiş

herkesi muratti içmeye davet ediyorum :) ciğerlerin pasını alıyor sahiden....özel filtre sistemi sayesinde sıfır nikotin giriyor ciğerlere.......

Geri