ifrit
RuHaNi WaRliK
lisedeyken tabuta ciwi cakmak derdik sigara icmek icin, bide emzik derdik
SIGARA OLDURUR
AMA
TURKLER
OLUMDEN
KORKMAZ
! ! !
SIGARA OLDURUR
AMA
TURKLER
OLUMDEN
KORKMAZ
! ! !
bişey diilde tanıyamadım seniinanna' Alıntı:sağol bu konuyu açtığın ve bu fotoları verdiğin için mendo valla süper
teşekkürler
arkadaşım ilk önce kafanda bitirmen lazım bunun içinde sigaradan soğuman lazım.örneğin benim ilk sayfada yaptığım açıklama seni soğutmaya başlatabilir.daha sonra sigaradan iğrenmen lazım.en basitinden aç karna sigara içmek gibi.yada nasıl iğreniosan.Mozturk' Alıntı:slm beyler ben biraz tiryakisiyim fabrika bacası gibi anlıcanız yaw bu veledi nasıl bırakıcaz bırakmak istiyorum da yardımcı olursanız sevinirim
darknees'ı dinleyin geberinMc_DaRkNeEs' Alıntı:sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için , parlament için :alkol:
güzel laf ;-)Mc_DaRkNeEs' Alıntı:sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için , parlament için :alkol:
ahuahha.yahu sorma J LO pardon inanna.ayrılamadım.daha dersane başlamadı hazırlık turlarındayız.herkes zaten daha gitmedinmi diyip duruoinanna' Alıntı:evet adımı değiştirdim sıkıldım artık J LO dan çok taklıt olmuştu Şebnem fanlığı hala sürüyor onda bir değişim yok sen gitmemişrin hala mendo gidemiyorsun da galiba ben de okul başlayın ca nasıl ayrılcam bilmiyorum valla hiç okul başlasın istemiyorum
mendo68' Alıntı:ahuahha.yahu sorma J LO pardon inanna.ayrılamadım.daha dersane başlamadı hazırlık turlarındayız.herkes zaten daha gitmedinmi diyip duruo3 ekimde başlıycak dersane.o zmn defolup gidicem
![]()
Şebnem fanlığı diil benimki.Şebnem aşkı :aba:
ahuhahaha.walla he sözde zararsız.yakında bunu öneriler ve şikayetler bölümünde dile getiricem.kaldırsınlar dieinanna' Alıntı:tabi senin ki aşk benim ki fan clup ben ce gitme ya hafta sonları filan takıl yani ben öle yapcam tavsiyemdir sana ben de 10 ekimden sonra yokum malesef acayipte alıştım ha zararsız alışkanlık diyorlar ama neyse![]()
mendo68' Alıntı:ahuhahaha.walla he sözde zararsız.yakında bunu öneriler ve şikayetler bölümünde dile getiricem.kaldırsınlar die![]()