Sezer'in Affettiği Terörist

fantasy arkadaşımın sözü üzerine alttan alıyorum ve kabalık yaptıysam özür diliyorum ama heralde bana yapılan kabalık içinde bir özür alırım... Sihirbaz arkadaşım mesajıma olumlu yanıt verirsin inşallah...

Hadi barışın ikinizde sizlere yakışmıyor. sonrada gidin uyuyun hemen. şuna bak ya sanki çok ciddi bişi varda yiolar birbirlerini.

elmir' Alıntı:
fantasy arkadaşımın sözü üzerine alttan alıyorum ve kabalık yaptıysam özür diliyorum ama heralde bana yapılan kabalık içinde bir özür alırım... Sihirbaz arkadaşım mesajıma olumlu yanıt verirsin inşallah...

TAMAM KABA SOZLER ICIN OZUR

AMA BANA ETTIGIN LAFLARIN HEPSINI GERI AL

özür diledim ya kardeşim taktın mı ALLAH'ın seven daha ne yapayım...?

elmir' Alıntı:

Ben sana ne dedim ki??? Ben kimseyi kırıcı bişi sölemedim

yanlış anladın fantasy birinin alttan alması falan yazmıştın o yüzden.. yoksa bişey yok aman yanlış anlama....

elmir' Alıntı:
forum sihirbazı hariç herkesten gerginlik için özürdilerim.. siliyorum mesajlarımı...

TAKMIYORUM GORMEDIM BENDEN OZUR DILENDIGINI

OK
HERALDE BEN YANLIS ANLAMISIMDIR

İŞte böle ikinize de teşekkür ediyorum kendi adıma. Mesajlar silinsin ve bu konuda silinsin bunu da ben istiom çünkü. Dayanaksız konu açılmasın bi daha. Öpüüşn hadi (şey dil nasıl çıkıyor) =) =9 =) :) :) :)

elmir' Alıntı:
yanlış anladın fantasy birinin alttan alması falan yazmıştın o yüzden.. yoksa bişey yok aman yanlış anlama....

Onu ben yazmadım. Sen dede promil yüksek heralde. BUNDAN SONRA SLOGAN OLSUN FORUMA "ALKOLSÜZ GELİN" :):):):):):):):)

fantasy'e:ne bileyim kafamı kaldı baksana halimize... yinede iyi bişey yazmış gibi oldun...

hadi bakayım bole hataların anlaşılıp herkesin birbirinden özür dilemesi üzerine bende herkese teşekkür etmek istedim:)
dahada uzamıyo demi?

elmir' Alıntı:
sen yazmaya devam et hocuspocus kurtarırsın belki kendini madaralıktan ben o özürden sonra bir kez daha SENDEN özür diledim ama sen uzatmayı seven bi kişisin heralde devam et arkadaşım...

BENDE OZUR DILEDIM UZATMA, GIDIP OBUR KONUYA YAZARSAN OZRUNU GOREMEM DOGAL OLARAK NEYSE PROBLEM YOK

elmir' Alıntı:
sen yazmaya devam et hocuspocus kurtarırsın belki kendini madaralıktan ben o özürden sonra bir kez daha SENDEN özür diledim ama sen uzatmayı seven bi kişisin heralde devam et arkadaşım...

fantasy'e:ne bileyim kafamı kaldı baksana halimize... yinede iyi bişey yazmış gibi oldun...

Ya ben artık bişi yazmıyom 10 dakka. çünkü kim nedio anlamiom ki. sanki arada bana sataşılıyor gi bi geliyor. bana sataşan varsa lütfen alıntılı sataşsın. ama sataşmasın kimse bana.

FANTASY sana kesinlikle sataşmıyorum... Hocuspocus arkadaşımında sataşacağını zannetmiyorum... Gönlünü ferah tut, yanlış anlama olduysa tekrar özürdilerim..

3 Sayfa Kirletmisiz ;) Burayi Kitlemeyinde Ibret Alsin Millet Ehuehueh

Kavga Etme Ve Barisma Forumu Ne Kadar Kirletir Diye De Baslik Koyun ;)

ya hocuspocus özürdileme konusu açalım mı... bizim gibi boş yere kapışanlarda orda tartışıp sonunda özür dilesinler... ne dersin..?

Evet bana da forumlar arası barış ödülü versinler :) :) :) ya var ya ikinizde çok anarşik olay yaratıyorsunuz :) :) ama yok bu konu kitlensin. Tartışma alıntı yapılabilir ama bu konu gereksiz ve dayanaksız zaten.

HEY MAŞŞALLAH TARTIŞMA NEREDEN NEREYE GELDİ GÜNCEL BİR KONU İKEN ŞAHSİ MESELELERE DÖNMÜŞ BU KONU
NEYSE KONU KAYNAĞINI İLK İSTEYEN BENDİM
ÇÜNKÜ BÖYLE BİR HABERİ KİMİN YA DA KİMLERİN YAPTIĞINI ÇOK MERAK ETTİM
VE TAHMİNİM DOĞRU ÇIKTI
BANA GÖRE BU HABER ÇOK ÇARPITILMIŞ GİBİ ÇÜNKÜ
BU HABER HİÇTE HAFİFE ALINACAK BİR HABER DEĞİL EĞER Kİ ÖYLE BİR HABERİN GERÇEK OLMASI DURUMUNDA ÇIKABİLECEK TEPKİLERİ TAHMİN EDERGİBİYİM

SAYIN SEZER'İN AFFINA GELECEK OLURSAK;

BU AF HABİSANELERDE E TİPİ CEZAEVLERİNDEN F TİPİ CEZAEVLERİNE GEÇERKEN BU OLAYI PROTESTO ETMEK AMACIYLA AÇLIK GREVİNE BAŞLAYAN TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERİN BİR SÜRE SONRA ÖLÜM ORUCUNA DÖNMESİ VE BUNUNLA BERABER GELEN BESİN YETERSİZLİĞİNDEN KAYNAKLANAN CİDDİ HASTALIKLAR SONUCU SAYIN SEZER DOKTOR RAPORUYLA DURUMU KRİTİK OLANLARI AFFETMİŞTİR BU SÖZ KONUSU ŞAHSİYETTE O AFTAN FAYDALANMIŞTIR

SONUÇ OLARAK :::

1>>)BU AFTA SEZERİN BU ŞAHSİYET KONUSUNDA PEK BİR SUÇU BULUNMAMAKTADIR

2>>)BANA GÖRE BU HABER AŞIRI ÇARPITILMIŞ...

(BANA GÖRE)

SAYGILARIMLA
YOLDAŞ​

Vakit müsvettesi ve onun provakatif bir yazısı "haber" diyemiycem kimse kusura bakmasın çünki haber gazetede yer alır bir müsvette parçasında değil.

Cumhurbaşkanımız şu anda Türkiye'deki en adamdan daha fazla adamdır.Ona laf atanın ise ulaşamadığı amaçları vardır.Ben bunu bilir bunu söylerim.

Çünkü o bazıları gibi

- Ne mutlu Türk'üm diyemezsin kardeşim.Ne mutlu Türk'üm dersen bi başkasınında ne mutlu papua yeni gineliyim demeye hakkı vardır.

dememiştir yada

- Camiler silahımız minareler mermi gibi anlamsız şiirleride yoktur. Her ne kadar görüşlerimiz uymasada kendiside Hukuk devletinin üstünlüğüne inanan ATATÜRK'çü bir hukuk adamıdır.Topçu değil...

Geri