Sezer'in Affettiği Terörist

Ben kimsenin yorumunu okumadım. Fakat Cumhuriyet Başkanımız gibi tertemiz bir insanın böyle birşey yaptığını bu yazı kanıtlamaz bu kesin va dayanaklı bir yazı değildir. İyi o zaman ben de şu bu diye bi konu açayım.Kimse dayanak göstermeden böle haddini aşan konular açıp insanların aklına şüphe sokmasın. Madem o kadar iyi biliyor dava dosyalarıunı da sunsun. Bu gün bir çok basın kuruluşu var ve kendi çıkar gurubuna göre kendince konuyu kullanıyor. Üstelik böle bir olay olsa da Ahmet n. SEZER gibi bir insan bunu yoğun işinin arasında fark etmemiş olabilir. Ayrıca bu olay çok ciddi olsaydı ve bu yazılan şekilde olsaydı bizim AB lobisi basın TV lerimizde ayın olayı olurdu merak etmeyin. Dayanaksız yorum yapmasın lütfen kimse. Bu bir terbiyesizlik olur. Araştır kanıt sun ondan sonra o yazıyı layık görüpte insanlarla paylaş.

tanimiosan Yorum Yapma Haber Spikeridir 24 Yasindadir

Benle Problemin Varsa Pm At Yoksa Guzel Cevaplar Alirsin Rezil Ederim Bos Beles Mesajlari Yersin

HoCuSPoCuS' Alıntı:
tanimiosan Yorum Yapma Haber Spikeridir 24 Yasindadir

Benle Problemin Varsa Pm At Yoksa Guzel Cevaplar Alirsin Rezil Ederim Bos Beles Mesajlari Yersin

Bana mı bu cümlen? Evet desene banaysa

FANTASY LOVE' Alıntı:
Bana mı bu cümlen? Evet desene banaysa

SENLE BI ALAKASI YOK

BENLE DUZGUN KONUS NE DEMEK EVET DESENE?

SINIRLERIM TEPEMDE BANA CVP ATMAYIN KIRICI OLMIYIM (SANA DEMIYORUM)

Tamam kardeşler fazla uzatmayalım. Hepimiz kardeşiz. Allah bilir biz burda birbirimizi yerken dışarda birileri kıs kıs gülüyordur. Eğer bir mod arkadaş varsa kilit vursunda fazla uzamasın bence.

Saygılarımla

elmir' Alıntı:
sihirbaz beni bıraktın başka üyelerede polüm yapmaya başladın.. hızlısın bayağı maşallah...

BANA HALA ARTISLIK YAPMA BEN PM AT DEDIKCE SEN BURAYA YAZIOSUN

REKLAM YAPAN SENSIN

KES ARTIK

forum sihirbazı hariç herkesten gerginlik için özürdilerim.. siliyorum mesajlarımı...

Zaten ben söledim az sonra gerekeni yapacaklar ama ben bu sataşmaları anlamadım. Niye böle sorun yaratıyorsunuz ki. Burası yüzyüze konuşulan bi ortam değil yani kimsenin kendini kanıtlaması gerekmiyor. Herkes sakin olsun lütfen. Kim kime nasıl neden sinirleniyor bilmiom ama kimsenin terbiyesizlik yapma gibi bir lüksü yok. Bu ne yaa. Bizler daha kendi aramızda anlaşamıyoruz ki nasıl birbirimizle insan gibi tartışcaz!!! Herkes sakin ve olgun olsun. Az sora küfür de edeceksiniz. KIz var burda ayıp medeni olun biraz.

fantasy ben söyledim renk değişecek diye ama arkadaş hem bu konuda hemde fatunun konusunda bana laf sokuşturma derdine girdi.. terbiyesizlik yapmadım yani.. ben yine alttan alarak üstteki mesajımda özürdiledim.. küfür olayıda hayatta olmayacak benim yapmayacağım iş... gerginlikten dolayı tekrar özürdilerim..

Güzel güzel maşallah size!!! Şimdi okudum neler yazmışsınıda. Bu arada Hokuspokus sen alkollü müsün? Ya ben sana kızmıyorum yanlış anlamada sadece konuyu kapatmak istemesine rağmen çok üstüne gitmişsin.Ben taraf tutmuyorum sadece biraz daha saygılı olsan daha tatlı olursun. Demin bana da ters cevap verdin. Madem sinirlisin o zaman kendini engellemeyi bileceksin. Allah bilir az sora da bana sataşacaksın ama ben bişi demicem bunu bil. Şu anda sen keskin sirkenden dolayı haksızsın o kadar.

FANTASY LOVE' Alıntı:
Zaten ben söledim az sonra gerekeni yapacaklar ama ben bu sataşmaları anlamadım. Niye böle sorun yaratıyorsunuz ki. Burası yüzyüze konuşulan bi ortam değil yani kimsenin kendini kanıtlaması gerekmiyor. Herkes sakin olsun lütfen. Kim kime nasıl neden sinirleniyor bilmiom ama kimsenin terbiyesizlik yapma gibi bir lüksü yok. Bu ne yaa. Bizler daha kendi aramızda anlaşamıyoruz ki nasıl birbirimizle insan gibi tartışcaz!!! Herkes sakin ve olgun olsun. Az sora küfür de edeceksiniz. KIz var burda ayıp medeni olun biraz.

kız var burda ne yahu :eek:ut: saygı cinslere göre değil de herkese eşit miktarda olsun derim ben.. mesajın için teşekkür ederim ayrıca güzel bi konuya değinmişsin ama kız erkek değil de.. keşke birbirimize saygılı olsak :goz:

ŞU sonu name olan kişi o cins değil cinsiyet bi kere. ayrıca sen kardeş diye bana mı diyorsun başkasına mı belli değil cokuspocus. ben senin kardeşin değilim bu 1. sen nesinde insanları böle tehtit edion. merak ediom kimi tehtit ediosan ne yapacaksan yapsana.

sihirbaz arkadaşa ben daha karışmıyorum beni rezil edecekken kendisi rezil ve madara oldu... fantasy arkadaşım onun hakkından gelir çünkü ben yoruldum..

Kufur Istiyosun Ama Etmicem

Neden Kesmiyosun

Kasintinmi Var

KESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

HALA PM ATMAYIP BURAYA YAZIOSUN

yaw sabah sabah nie
bu tartışma anlamıyorum.
ha başlamışsınız tartışma
biriniz alttan alacakki kapanacak
konu. hayır bide o kadar
konuştunuz tartıştınız sonrada
msgları siliom diosunuz. e bu
niye yalandanmı konuştunuz o kadar
bunuda anlamış değilim

sana pm. atmama nedenimi söyledim halan uzatıyosun... yeter daaa.. hazmet biraz...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
yaw sabah sabah nie
bu tartışma anlamıyorum.
ha başlamışsınız tartışma
biriniz alttan alacakki kapanacak
konu. hayır bide o kadar
konuştunuz tartıştınız sonrada
msgları siliom diosunuz. e bu
niye yalandanmı konuştunuz o kadar
bunuda anlamış değilim

BENCEDE

AYRICA ALTTAN ALDIM YETERINCE PIYANGODAN CIKIYO BANA BOYLE BAZEN

Ya arkadaşlar ayıp ama yeter yani. Birbirinizle derdiniz ne. öle aşırı bişi de yazmadınız daha önce ama bir anda patladınız yeter yani bişiyini çıkarmayın. YAtın uyuyun ikinizde. Ya sen de ne alıngansın Hokuspokus. Tamam hassas bi dönemdesin ama kendini tut biraz yeter yani. Yarın birbirinizden özür dileyeceksiniz ama şimdi boş boş kavga edionuz yeter yaaaaaa. 0-6 yaş grubu gibisiniz. Yani ikinizde yeni değilsiniz ama bunlar nasıl tavır böle. Bu arada ben de yeni değilim onu da sölüyüm sadece 10 kere filan atıldım :) :) :) hadi barışın ikinizde.

ef püften sebeplerle tartışma yaratmışınız ne diyim helal olsun
konu kapanır orasını merak etmeyin :)

Geri