Sezer'in Affettiği Terörist

:..asker..:

New member
Reaction score
0
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından "ağır hasta" olduğu gerekçesiyle affedilerek serbest bırakılan yasadışı terör örgütü MLKP militanı Mehmet Leylek, "Kaldığım yerden devam ediyorum" derken; 30 bin insanın katili PKK elebaşı Öcalan'dan, "O gerçek bir önder, gerçek bir lider" diye söz ediyor. Yasadışı terör örgütü Marksist Leninist Komünist Partisi (MLKP) militanı Mehmet Leylek, 1997 yılında çıkarıldığı mahkeme tarafından örgüt mensubu olmak ve örgüt adına eylemlerde bulunmak suçlarından 12 yıl 6 ay ağır hapis cezasına çarptırılmış, 2002'de ise Cumhurbaşkanı Sezer tarafından "ölümcül hastalığı" gerekçesiyle affedilerek, serbest bırakılmıştı. Bugün hayatını nasıl sürdürdüğünü sorduğumuz Leylek, şunları söylüyor:

"Cezaevine girmezden evvel bir yaşantımız vardı, eylemlerin içerisindeydik. Bugün de bu mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelemizde kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Bildiğimiz yolda, düşündüğümüz gibi yaşıyoruz."

Sezer'in, PKK teröristi Leylek'i affetmesinin sebebi "ölümcül hastalık"tı. Oysa, Leylek serbest kaldığı 2002 yılından bu yana hiçbir sağlık problemi yaşamadığını söylüyor. "Ne gibi bir hastalığınız vardı, çıktığınızda tedavi oldunuz mu?" şeklindeki sorumuza ?Hayır, hiçbir sıkıntım yok? diyerek karşılık veren Leylek, cezaevine girmesine sebep olan terör eylemlerine devam etmekteki kararlılığını da şu ifadelerle dile getiriyor:

"Sağlıklıyım, koşabiliyorum.. Davamla ilgili her türlü etkinliğin içindeyim. Hem ne fark eder ki... Yürüyemeyecek durumda ve tekerlekli sandalyede olsam da dâvâma hizmet ederim."

Leylek, "Dâvânız nedir?" diye sorduğumuzda ise, "Bugüne kadar neyse o!" karşılığını veriyor.

AFLAR SEZER'LE BAŞLADI

Leylek, Cumhurbaşkanı Sezer'e şükranlarını ise şu ifadelerle dile getiriyor:

"Cumhurbaşkanlarının af yetkisi Sayın Sezer'den önce de vardı. Ama Cumhurbaşkanları uygulamıyordu, yapılan tüm başvurular reddediliyordu. Sayın Sezer'den sonra uygulanmaya başlandı."

MLKP militanı Leylek, 30 bin insanın katili PKK elebaşı Öcalan'dan "gerçek bir lider" diye söz ediyor.

Leylek, İmralı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Öcalan'ın tecrit altında tutulduğunu ileri sürerek, şunları söylüyor:

"Abdullah Öcalan ismi bende, Kürt ulusal mücadelesinin yeniden ayağa kalkmasını ve büyümesini çağrıştırıyor. Öcalan, Kürt halkı önderidir. Başlattığı mücadelede de başarılı olmuş bir insandır."

AĞCA'NIN TAHLİYESİNE TEPKİLİ

Sezer affıyla eylemlerine devam etme imkânı bulan Leylek, Ağca'nın tahliyesinin ardından yükselen kartel tepkisine de hak veriyor:

"Ağca, belli adam. Devletin adamı. Tahliyeye tepki normal."

-alıntıdır-

Kimsenin Sezer Den Daha Hukuka Bagli Oldugunu Sanmiyorum

Devletle Ilgili, Icyapisi Ve Gizliligiyle Ilgili Kulaktan Dolma Ya Da Kurtlar Vadisi Dizisinden Edinilen Bilgilerle Konulara Yorumlar Yapilip Kendini Bise Bilio Sanan Insanlar Yuzunden Her Konu Biyerlere Cekilmeye Calisiliyor

Madem Bukadar Sey Biliosunuz Neden Hala Sagda Soldasiniz Neden Devleti Yoneten Siz Degilsiniz?

HoCuSPoCuS' Alıntı:

Devletle Ilgili, Icyapisi Ve Gizliligiyle Ilgili Kulaktan Dolma Ya Da Kurtlar Vadisi Dizisinden Edinilen Bilgilerle Konulara Yorumlar Yapilip Kendini Bise Bilio Sanan Insanlar Yuzunden Her Konu Biyerlere Cekilmeye Calisiliyor

Madem Bukadar Sey Biliosunuz Neden Hala Sagda Soldasiniz Neden Devleti Yoneten Siz Degilsiniz?

Senin kide bir görüş ama bu ülkede herkesin ayrı bir görüşü var sana uymasa bile
Sanırım Saygı duyman gerekiyor "Siz Kimsiniz"
onlarda senin gibi vatandaş kimse kendini her kesten çok devletçi herkesten çok vatansever zannetmesin....

o görüş belirttiği öcalanında kendisininde allah belasını versin

HoCuSPoCuS' Alıntı:

AYNEN KATILIYORUM ÜLKEDE GEREKSİZ İŞLERLE UĞRAŞAN O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ gündemi boş şeylerle meşgul etmeye bayılıyorlar
HANİ derler YA
"KÜÇÜKKEN KUZU GİBİ OL" neden

"BÜYÜYÜNCE KOYUN GİBİ GÜTSÜNLER SENİ"

neyse artık

elmir' Alıntı:
hukuka bağlılık yetmiyo hukuka tamamen uyucam diye böyle boş beleş bi af yapılabilir mi?....

Güzel kardeşim cumhurbaşkanı asla boş beleş affetmez Affedilecek kişiler adalet bakanlığı tarafından cumhurbaşkanına sağlık raporlarıyla beraber sunulur ve öyle onaylanır adam devletin başına gelmiş kafasına göre iş nasıl yapar ? Cumhurbaşkanını başbakan ve bakanlarla karıştırıyosun :D Cumhurbaşkanının hiç keyfi bir uygulama yaptığını gördün mü teamüller neyse aynen devam ediyor.

Haberi alıntı yapan arkadaş nereden aldığını da belirtsende bizde o yazıyı yazanın kim olduğunu bilsek.Uydurmamı değilmi yoksa siyasi bir komplo mu öğrenirdik :D

:..asker..:' Alıntı:
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından "ağır hasta" olduğu gerekçesiyle affedilerek serbest bırakılan yasadışı terör örgütü MLKP militanı Mehmet Leylek, "Kaldığım yerden devam ediyorum" derken; 30 bin insanın katili PKK elebaşı Öcalan'dan, "O gerçek bir önder, gerçek bir lider" diye söz ediyor. Yasadışı terör örgütü Marksist Leninist Komünist Partisi (MLKP) militanı Mehmet Leylek, 1997 yılında çıkarıldığı mahkeme tarafından örgüt mensubu olmak ve örgüt adına eylemlerde bulunmak suçlarından 12 yıl 6 ay ağır hapis cezasına çarptırılmış, 2002'de ise Cumhurbaşkanı Sezer tarafından "ölümcül hastalığı" gerekçesiyle affedilerek, serbest bırakılmıştı. Bugün hayatını nasıl sürdürdüğünü sorduğumuz Leylek, şunları söylüyor:

"Cezaevine girmezden evvel bir yaşantımız vardı, eylemlerin içerisindeydik. Bugün de bu mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelemizde kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Bildiğimiz yolda, düşündüğümüz gibi yaşıyoruz."

Sezer'in, PKK teröristi Leylek'i affetmesinin sebebi "ölümcül hastalık"tı. Oysa, Leylek serbest kaldığı 2002 yılından bu yana hiçbir sağlık problemi yaşamadığını söylüyor. "Ne gibi bir hastalığınız vardı, çıktığınızda tedavi oldunuz mu?" şeklindeki sorumuza ?Hayır, hiçbir sıkıntım yok? diyerek karşılık veren Leylek, cezaevine girmesine sebep olan terör eylemlerine devam etmekteki kararlılığını da şu ifadelerle dile getiriyor:

"Sağlıklıyım, koşabiliyorum.. Davamla ilgili her türlü etkinliğin içindeyim. Hem ne fark eder ki... Yürüyemeyecek durumda ve tekerlekli sandalyede olsam da dâvâma hizmet ederim."

Leylek, "Dâvânız nedir?" diye sorduğumuzda ise, "Bugüne kadar neyse o!" karşılığını veriyor.

AFLAR SEZER'LE BAŞLADI

Leylek, Cumhurbaşkanı Sezer'e şükranlarını ise şu ifadelerle dile getiriyor:

"Cumhurbaşkanlarının af yetkisi Sayın Sezer'den önce de vardı. Ama Cumhurbaşkanları uygulamıyordu, yapılan tüm başvurular reddediliyordu. Sayın Sezer'den sonra uygulanmaya başlandı."

MLKP militanı Leylek, 30 bin insanın katili PKK elebaşı Öcalan'dan "gerçek bir lider" diye söz ediyor.

Leylek, İmralı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Öcalan'ın tecrit altında tutulduğunu ileri sürerek, şunları söylüyor:

"Abdullah Öcalan ismi bende, Kürt ulusal mücadelesinin yeniden ayağa kalkmasını ve büyümesini çağrıştırıyor. Öcalan, Kürt halkı önderidir. Başlattığı mücadelede de başarılı olmuş bir insandır."

AĞCA'NIN TAHLİYESİNE TEPKİLİ

Sezer affıyla eylemlerine devam etme imkânı bulan Leylek, Ağca'nın tahliyesinin ardından yükselen kartel tepkisine de hak veriyor:

"Ağca, belli adam. Devletin adamı. Tahliyeye tepki normal."

-alıntıdır-

BENCE ÇARPITILMIŞ BİR HABERE BENZİYOR BU SORUN OLMAZSA BU HABERİN KAYNAĞINI ÖĞRENEBİLİR MİYİM ARKADAŞIM

SAYGILARIMLA
YOLDAŞ​

bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış :)

Düştük Veya Düşmedik Ben Hala Sorumun Cevabini Bekliyorum
Sayin Arkadaşim Senden Bir Cevap Beklemekteyim Tabii Uyumadiysan

SAYGILARIMLA
YOLDAŞ​

arkadasim Bana Bos Beles Konusuyo Diyen Kardeslerim

Ben Hepinizin Gorusune Saygi Duyarim O Baska Bisey

Burda Teroru Mu Savuncam Ben Hepinizden Daha Milliyetciyim

Ben Bu Konunun Altinda Genel Bisey Soledim Once Bi Konuda Biyere Gelceksin Sonra Dogru Yanlis Yorumlarsin O Konuda Yapilanlari

Ornk: Ben Yillarca Haber Spikerligi Yaptim Halde Mehmet Ali Birandi Konusurken Eeeee Eeee Diyo Diye Elestirmedim Birikimine Ve Geldigi Yere Saygi Duyarak

Bi Gun Diplomat Ya Da Vs. Olursaniz O Zaman Yargilayabilirsiniz Adam Tr Nin 1 Numarali Hukukcusu Oldugu Icin Cumhurbaskani Oldu

Belli Partilerde Sivrilip Degil!!!

Ayrica Hukuku Elestirin Ok.. Ama Bu Devletin Adaletine Saygi Duymak Zorundasin Cunku Bu Devlette Yasiosun Bu Bayrak Altindasin

Adamin Saglik Sorunu Olup Olmadigini Nerden Biliosunuz Tanistinizmi Adamla? SEZERIN AFFETTIGINI YAZIYO ORDA VE ADAMLA ROPORTAJMI YAPMISLAR? BENCE BU HABER KULLIYEN YALAN.. KAYNAKTA YOK GORDUGUM KADARIYLA.. BEN ARASTIRIRIM SEN KAYNAGI VER.

Peki Sezer Diyelim Ki Art Niyetli Ve Bu Yuzden Affetti

Adam Essek Degil Cumhurbaskani

Bunun Basina Is Acacagini Sizden Once Dusunurdu Sizin Kadar Zekidir Enaz

Son Olarak Yine Soyluyorum Ben Sizden Daha Milliyetciyim

Cumhurbaskani Olun Siz Affetmeyin Saygi Duyarim Ona Duydugum Gibi

DUYDUGUNUZ HERSEYE DE INANMAYIN OYLE

hocuspocus bu konuda daha cevap yazmayacam burdaki bütün mesajlarımı iptal ediyorum... tadı kaçtı, renk değiştirecek iş...

elmir' Alıntı:
hocuspocus bu konuda daha cevap yazmayacam burdaki bütün mesajlarımı iptal ediyorum... tadı kaçtı, renk değiştirecek iş...

KAYNAK VERIN CANIM BENIM RENK DEGISTIREN BISEY YOK

BEN ARASTIRCAM

Ya arkadaşlar böyle konulara girmeyim diyorum. Sonuçta ne dersen de herkez Fener Galatasaray tutar gibi parti tuttugundan dediğim dedik diyor. Ama şunu söylemeden giçemeyeceğim. Eğer sayın Cumhurbaşkanı birine af çıkartıyorsa Adalet bakanlığı bir rapor hazırlar. Bu raporda o kişinin sağlık raporu vs. vardır. Yani bu konuda Sezerden daha çok Adalet bakanının suçu vardır. Çünkü onun görevi doğru rapor hazırlamaktır. O yüzden bilmeden sallamak en kolayıda, Bu konuda direkt olarak Sezerin af çıkardığı diye bir yazı varsa ben bunun altında art niyet ararım.

Nitekimde Google da şöyle bir arattım ve haberin kaynağı malum gazete vakit gazetesi. İnanmıyorsanız buyrun link.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=132350&comments=all

mrt1907' Alıntı:
Ya arkadaşlar böyle konulara girmeyim diyorum. Sonuçta ne dersen de herkez Fener Galatasaray tutar gibi parti tuttugundan dediğim dedik diyor. Ama şunu söylemeden giçemeyeceğim. Eğer sayın Cumhurbaşkanı birine af çıkartıyorsa Adalet bakanlığı bir rapor hazırlar. Bu raporda o kişinin sağlık raporu vs. vardır. Yani bu konuda Sezerden daha çok Adalet bakanının suçu vardır. Çünkü onun görevi doğru rapor hazırlamaktır. O yüzden bilmeden sallamak en kolayıda, Bu konuda direkt olarak Sezerin af çıkardığı diye bir yazı varsa ben bunun altında art niyet ararım.

Nitekimde Google da şöyle bir arattım ve haberin kaynağı malum gazete vakit gazetesi. İnanmıyorsanız buyrun link.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=132350&comments=all

OLAY ACIKLIGA KAVUSMUSTUR DAHA MESAJ ATANIN AKLINA SASARIM SAOL KARDESIM

mrt1907 teşekkür ederim.. forum sihirbazı kardeşim konuyu ben açmadım niye benden kaynak istiyosun... boş beleşsin diyecem kızacaksın ama hakketten boş beleşsin...

bos Ve Beles Ne Demek? Coluk Cocuk Gibi Konusup Kuculme SAYGISIZLIK DA YAPMA

Ne Demek Istedigimi Gayet Iyi Anlayipta Saf Yapanlara Uyuz Olurum

Sende Savunmussun Ben Kaynak Istedim Ozellikle Senden Degil Okurken Gozunle Okumani Tavsiye Ederim

kaynak gösterin canım yazmışsın hocuspocus.. boş beleş yapmak için yapılmış şeylere denir.. aynı senin bu konuda yorum yazdığın gibi... bana çoluk çocuk diyen kaç yaşındadır ne işle uğraşır bilmek isterim..

Geri