Sezer -Gül Farkı bu yazıda

arkadaşım eline sağlık gerçekten çok güzel özetlemişsin durumu.

bence A.Necdet Sezerin gidişine en çok ,diğer affedilme umudu taşıyan teröristler üzülmüştür.çünkü onlarda biliyor ki abdullah GÜL döneminde asla ve asla eli kanlı bebebk katilleri cumhurbaşkanının özel affıyla ellerini kollarını sallayarak dışarı çıkamayacaklar

evet tayyipin dtp kapatılmasın diretmesiyle özgürlükler ülkesiyiz diye diretmesiyle..meşrulaştırılacaklar ve en senin benim kadar özgür olacaklar :)

Ya Sezer neler yapmısta bizim haberimiz yok. Adam yattigi yerden para kazandi. Ne olduysa onun zamanında geldi ulkenin basina. Simdi yaptiklarinizi temizliyo abdullah dul yine muhalefetsiniz. Adam gibi şeylere tartisin lutfen. Bu konu tartismaya degmez..

En başta kendi nefsime söylüyorum bunları Millet olarak maalesef acemi aşçılar gibiyiz yaptığımız yemekler ya pişmemiş ya da dibine yanmış
iyi niyetliyiz ama acemiyiz acemi bu arada mutfağımıza laf eden olursa hemen kepçeyi kapıp taarruza da geçeriz haaa
okumalıyız okutmalıyız eğitim seviyesini yükseltmiş bir millet başına eğitimli bir devleti getirir
"Siz Nasılsanız Öyle Yönetilirsiniz" hadis'i şerif

sayın ahmet necdet sezerle 11. cumhurbaşkanı kıyaslanamaz bile . sayın ne cumhuriyet dönemi bitmiştir dedi nede türkiye cumhuriyetine dava açtı

Kısacası iki cumhurbaşkanı nı kıyaslamak istediğimizde varacağımız en çarpıcı nokta şu olacaktır.

Göreceksiniz ki A.GÜL döneminde bir tane eli kanlı terör örgütü üyesi düzmece raporlar alarak Sezer döneminde olduğu gibi rahatca dışarı çıkamayacak.

dışarda görmeyeceğimiz kesin.akepe onları dağda görmek istiyor çünkü.. geri kalanları da mecliste zaten.

TERÖR ÖRGÜTÜ mensuplarını affedilmesini isteyenz sezer değil akepeli adalet bakanıydı.

Sezer iktidarın emir kulu değildi.
ABDullah iktidarın emir kulu gibi çalışıyor.

bu yazı geyik-mizah bölümüne açılsaydı daha iyi olurdu.:durdurun
son zamanlarda serbest kürsüde okuduğum en komik ve en saçma yazı.

arkadaşım eline sağlık gerçekten çok güzel özetlemişsin durumu.

bence A.Necdet Sezerin gidişine en çok ,diğer affedilme umudu taşıyan teröristler üzülmüştür.çünkü onlarda biliyor ki abdullah GÜL döneminde asla ve asla eli kanlı bebebk katilleri cumhurbaşkanının özel affıyla ellerini kollarını sallayarak dışarı çıkamayacaklar

Arkadaşım doğru söylüyor.
Doğru söze ne denir? sadece DOĞRU denir.

Yalnız ben dün Cumhurbaşkanının affettiği
başka bir canavar daha olduğunu duydum.
Hem de kendi ağzından. Canavar ABBAS (Sümer TİLMAÇ) Diyordu ki;
Cumhurbaşkanının hatırı olmasa ben şimdi
seni şuracıkta şişlerdim amma Cumhurbaşkanın büyük hatırı var.
( İnanmayanlar CENNET MAHALLESİ muhtarına sorabilir.)
..........................................................................................
Eğer eve dönüş yasasını (daha esnetebilirsek) çıkarabilirsek
dağda terörist kalmayacak. Hepsi şehire inecek.
Hapishanelerde terör suçlusu kalmayacağı için
A.N. SEZERin de teröristleri affedecek yetkisi kalmaz.
Cumhurbaşkanının özel affıyla ellerini kollarını sallayarak
dışarı çıkamazlar. (PKK lılar günlerini görecek.)
Yasalardan da TERÖR kelimesini çıkarırız,
yani Türkiyenin terör diye bir problemi kalmaz.
Terör belasından kurtulmuş oluruz.

Teröre harcanan paralar da ceplerinde kalacak.

Arkadaşım doğru söylüyor.
Doğru söze ne denir? sadece DOĞRU denir.

Yalnız ben dün Cumhurbaşkanının affettiği
başka bir canavar daha olduğunu duydum.
Hem de kendi ağzından. Canavar ABBAS (Sümer TİLMAÇ) Diyordu ki;
Cumhurbaşkanının hatırı olmasa ben şimdi
seni şuracıkta şişlerdim amma Cumhurbaşkanın büyük hatırı var.
( İnanmayanlar CENNET MAHALLESİ muhtarına sorabilir.)
..........................................................................................
Eğer eve dönüş yasasını (daha esnetebilirsek) çıkarabilirsek
dağda terörist kalmayacak. Hepsi şehire inecek.
Hapishanelerde terör suçlusu kalmayacağı için
A.N. SEZERin de teröristleri affedecek yetkisi kalmaz.
Cumhurbaşkanının özel affıyla ellerini kollarını sallayarak
dışarı çıkamazlar. (PKK lılar günlerini görecek.)
Yasalardan da TERÖR kelimesini çıkarırız,
yani Türkiyenin terör diye bir problemi kalmaz.
Terör belasından kurtulmuş oluruz.

Teröre harcanan paralar da ceplerinde kalacak.

cehalet başka birşey yahu :D ,o adamı affedince şehre sokunca ne olacak?o adam davasından vazmı geçecek? sadece sicilini temizleyecek afdan hoop gene daga sonra aman sayın rte ben dagda 10 15 tane masumu öldürdüm şuralara mayın koydum,3 tane bebek kestim ama napim pişmanız işte diyecek gene cıkacak..

A.N.S. yakın tarihimizde bu ülkenin başına bela edilmiş 3-5 kişiden biri olarak anılır.
(1.demirel , 2.ecevit, 3.evren, 4.tansu) onlara bile rahnet okuttu yahu

Sezer bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkan bebek katili teröristleri affeti.hemde 260 tane pkklı teröristi.
anayasada cezası kesinleşmiş mahkumları affetme yetkisi sadece cumhurbaşkanlarına tanınmıştır.
sezerde bu yetkiyi teröristler için kullandı.

ama cumhurbaşkanına bu yetkiyi verenler günün birinde Sezer gibi birisinin bu yetkiyi PKK lı teröristler için kullanacağınıo bilselerdi ömür billah bu yetkiyi anayasaya koymazlarıdı.

ama onlarda haklı.TC nin bir cumhurbaşkanının bu yasayla teröristleri affedeceğini nerden bileceklerdi

Kod:
# Tahrik edici,yerici,uzlaşma zemini arama kaygısından uzak,yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır.

Sezer Abdullah GÜL ün tırmağı bile olamaz.sezer önce affettiği terörsitlerin nhesabını bu millete vermelidir.

Öff herkes ezbere konuşuyo abilerinden duyduklarını gelip bize soyluyolar

Passo c/p

Sezer'in affettiği teröristlere sırtınızı yaslıyosunuz

Siz önce AKP tayfasının Birçok ülke tarafından "terörist" olarak kabul edilen
Yasin El Kadı'ya kefil olmasının mantıklı bir cevabını verin...

Saygılar...

Öff herkes ezbere konuşuyo abilerinden duyduklarını gelip bize soyluyolar

Passo c/p

Sezer'in affettiği teröristlere sırtınızı yaslıyosunuz

Siz önce AKP tayfasının Birçok ülke tarafından "terörist" olarak kabul edilen
Yasin El Kadı'ya kefil olmasının mantıklı bir cevabını verin...

Saygılar...

ikisi ayrı şeyler arkadaşım.Yasin el kadıyı ABD terörsit ilan ediyor.yani yasin el kadı ABD ve onun desdeköilerinin çıkarlarına uymadığı için terörsit ilan ediliyor.

sezerin affetikleri ise bu ülkenin 25 yıldır mücadele ettiği eli kanlı terörsitler.

bu yüzden sapla samanı karıştırmayalaım.Yoksa sen ABD nin çıkarlarını mı savunuyorsun

Ahmet Necdet Sezer Anayasa mahkemesi başkanlığı yapmış Türkiye Cumhuriyetinin en büyük yargıçlarından biridir..Abdullah Gül ise Metris Cezaevinde yatmış eski bir hükümlüdür..Eski hükümlü mahkumlarına hükümlülüklerinden ötürü asgari ücretle bile iş vermeyen bir ülkenin ikiyüzlülüğü ile Cumhurunun başı olmuştur..Kayıp trilyon davası karşısında bitmek bilmeyen dokunulmazlığının arkasına saklanmış Türkiye Cumhuriyetinin SANIK sıfatlı ilk cumhurbaşkanıdır..Ahmet Necdet Sezer misyonunu henüz tamamlamamıştır , İstiklal mahkemeleri tekrar kurulunca yobazları sallandıracak yargıçlardan biri olacağı günler yakındır..

HAY allaham yaa daha bismillah gül yeni geldi sezer ise tamam bir halt a yaramadı ama gül ü de bekleyeli görelim derim ben saçma bu tür yazılar

Ne ana yasa kitapçığı imiş bu böyle be, masanın bir
tarafından diğer tarafına fırlatılınca EKONOMİK KRİZ oluyor.

Ne ekonomiymiş bu böyle be, Cumhurbaşkanının
başbakana ana yasa fırlatmasıyla kriz de yerinden fırlıyor.

ŞİMDİKİ EKONOMİYE TOP ATSAN YIKILMAZ !!!!!!!!!!!!! herhalde.:biggrin:biggrin

Yazık,''''' Ana yasayı bir kere delmekle bir şey olmaz'''''''' cumlesini kuran kişiler CUMHURBAŞKANI olabilir ama, ''''anayasayı doğru yorumlayın '''''' diye fırlatan kışi CUMHURBAŞKANI olamaz.( Olursa kötü oluyor demek ki)

..............................................................................

Bizler Başbakanın Cumhurbaşkanı tarafından yönetilmesine iyi kötü alıştık, ama tam tersine nasıl alışacağız bilmiyorum. Bilen varsa söylesin.

Akıllı olun Kriz kitapçık fırlatmakla çıkmaz.Değil kitapçık kütüphane fırlatsan yine çıkmaz.
Akıllı olun, aklınızı kullanın, eğer kendi aklınızı kullanmazsanız, başkalarının aklını kullanırsınız.

Bu sadece size zarar verse bir şey söylemeyeceğim, ama kazın ayağı hiç de öyle değil.
Tüm topluma zarar veriyorsunuz. Türkiyenin geleceğine zarar veriyorsunuz.
Haklısın.

Düşmalık bazılarının kanına işlemiş
uyuşmuşuz,,Uyuşturulmuşuz....
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN!!!!!
Buyrun..

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Geri