Sevişmek, Öpüşmek Hepsi Serbest!...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

6TcapRw9.jpg

Kendi modası, kendi arzı hatta kendine özgü 'hayatta kalma' kuralları bile var. ABD'nin California kentindeki Coachella Vadisi'nde düzenlenen ve dünyanın en renkli müzik festivallerinden biri olma unvanını taşıyan Coachella, 12 Nisan'da başladı.

XL9jItE1.jpg

uBTr4l81.jpg

qgT6i22j.jpg

Agfi9SPC.jpg

0NfyCXDR.jpg

TPTkTfAx.jpg

bfbn3UF1.jpg

Bizim reformistler de çaybahçesinde tavla oynamayı yasaklıyor günah deyu

şimdi değerli arkadaşım burdaki eleştirinle alakalı çok uygun cevaplarıım var fakat yazmayacağım . Biraz aynaya bakın kim olduğunuzu bir hatırlayın bu neyin özentisidir yahu

Tavla yasaklanıyor kumara özendirir diyorum bana özeniti diyorsun. O uygun cevapların neymiiş merak ettim bu arada

Bu bizim reformistler kadının her türlü varlığından tahrik oluyorlar.. Gazetelerde, tvlerde herşeye sansür uyguluyorlar.. Öpüşen çiftleri kıskanıp mahalle baskısı uyguluyorlar.. AMA Sonra daha beteri bunlardan çıkıyor..tecavüzcüler bunlardan çıkıyor sonrada serbest kalıyorlar.

fotoğraflardaki yaşam tarzından memnun olup bunun refrom olduğunu ve bizde neden olmadığını sorgulayanlara şunu sormak lazım . O özgür yaşam tarzını başkalarının karısı ile kızı ile yaşamayı özgürlük sayarsanız birilerininde sizin kızınızla kardeşinizle bu tip bir özgürlüğü yaşamasına ses çıkarmayacaksınız

işte bende tam olarak bunu söyleyecektim ama vazgeçtim ,sen söylemişsin

ben adamların sokakta cıbıl dolaşmasını onaylamadım..orda öyle, konya'da tavla yasak dedim..yalan mı dedim? ikisi de yanlış bana göre

Geri