Sevgili GünLük =)

2008 i bitriyoruz...öyle hüzünlü ki akşamlar,nedense akşamları sabahlara yakıştıramaz oldum..
Akşamlar farklı hüzün,sabahlar farklı.
Yeni yıldan ne mi bekliyorum;
Ne bileyim,para desem;para beni bozar.
Aşk desem;zaten 6 senedir aşkın kralını yaşıyorum.
İş desem;zaten işim var.
Mutluluk ve huzur desem;sahibim onlara ben...

En nihayetin de sevgili günlük,tüm bu sahip olduğğum şeylerin en iyilerine HackHeLL ailesinin de sahip olmasını dileyeyim bari..
İnşallah kabul olur bu dileğim...
Nice senelere...HoşGeldin 2009...

Sevgili ( neden sevgilisin bilmiyom ama ) günlük... Doğalgazın icadından bu yana epey oldu ama ben bugün kalktım elektrikli şofbenimin arızasını giderdim.. Daha sonra balkonumda biriktirdiğim sobadan çıkan kül çuvallarını (12 adet) 2 kat aşağıya indirip çöpe taşıdıktan sonra evin bodrumunda 1 koca çuval odunu parçalayıp 3 kat yukarıya (bodrumdan) çıkartım...
Buradan yetkililere sesleniyorum Harmancık'a doğalgaz istiyoruz ( hiç olmazsa kaloriferli ve sıcaksulu bi ev yapın da başımız sokalım ameleye döndük )

bugün yine 15 saati aşkındır bilgisayar karşısındaydım... annem 'hadi yemek hazır ' dediğinde bile öyle konsantre olmuştum ki , aklıma çocukluğum geldi.. benim çocukluğumda martılar ve kanaryalar rüzgarlarda sevişir ve gökkuşağının altında kese altın arardık...sevgili günlük ... şu an başım öyle ağrıyorki , aklıma beni terkeden kız arkadaşım geldi... ayrıca bugün elektrik süpürgem bozuldu... ... sevgili günlük , galatasaray bugün leverkusene 2-0 malup oldu :S
sevgili günlük , lütfen benimle kavga et bende sana küseyim ve artık sana sevgili günlük demeyeyim... sevgili günlük sen benim sevgilimsin
seni seviyorum günlük .... benimle evlensene ( son cümlede iyice saçmaladım) :S

günlük dai nassın ya baya oldu yazmayalı yoktun ortalıkta ne iş nereye kayboldun kız falanmı buldun yoksa daiiii,,,yokum ayağna kızı indiregandimi yapcan lenn çakall

evet

sevgili günlük bu günüm çok iyi geçmedi beklediğim iş görüşmesi sonucu henüz belli olmadı.:melek

yine sadece 3 saat uyudum .. duş aldım .... biraz yürüyüş yaptım .... kız arkadaşımı terkettim ... eve geldim ... formda movies upload yaptım... ps3 oynadım. dvd izledim. tekrar forma döndüm.. 13 bardak çay içtim ... terkettiğim kız arkadaşım aradı ... bana küfür etti .. telefonu kapattım .. cs kastım biraz.. gitar çaldım .. tekrar forma döndüm... tekrar gitara döndüm .. şiir yazdım .. tekrar forma döndüm .. 23 yıllık şarabımı çıkardım sandığımdan ... 3 bardak şarap içtim ... tekrar gitara döndüm . sıkıldım sonra .. forma geri geldim ... terkettiğim kız arkadaşım tekrar aradı özür diledi küfür ettiği için ... güldüm . telefonu kapadım ... su içtim .... tost yedim .. yine su içtim ...

günLükçüm yine bi gün geçip gitti...
ama bende bıraktığı izler; *;)

...bazen gözünü bir şarkıyLa açarsın ve güne beLki aydınLık bakmasan biLe!.. o şarkı bağLar s€ni...
Bir yandan kaLpkırıkLıkLarı ve yaşabiLecek trajediLerin sıkıntısı
Ve bir yandanda çok mutLu oLma hissi...
Ve bu hisLe karşıLaşınca yaşanan kafakarışıkLıkLarı...
Şu dünyada bir insana derinden bağLıy.ım.. artık...?
BeLki herkes bunu yaşıyor...Güven sorunu, anLamamak, anLaşıLmamak vs...
asLında çOk kızgın ve kırgınım sevdiğim diye baktığım insanLara...BenciLLikleri, yapıLanLar, yapıLmayanLar, hep birşeyLer bekLentisi, hep birşeyLer istemeLeri..
_Geçen gün düşündüm, ben sevdiğim insanLarı ne için seviyorum?
Bir nedeni varmı?
Bir neden buLamadım..zaten nedeni olan herşeyden kaçmaya başLadım...
Nedensizde seviLmezmi bi insan...
Tıpkı şarkıda dendiği gibi...
Ve düşündüm kırıLan kaLbimi, o insanLarı faLan; yaptıkLarından da bir neden çıkarmamaya karar verdim...
O karanLık yanım bunLarı söylerken bir yanımda o kadar mutLuydu ki, uçasım geliyordu bazenn...
Yani karışık durumLar sisiLesi *=)
Bu şarkıyLa güne açtım gözlerimi..ve iyi oLan yanımın canLanmasına neden oldu...
ŞarkıLar söyLenmemiş sözLere benzer...
Sizin yerinize biriLeri söyLer, sizin cümLeLeriniz değiLdir ve çok şey ifade eder, aynı zamanda da size ait değiLdir ve rahatsınızdır sırf bu yüzden... *;))

..ve gece oLdu uyku vakti geLdi.. sOn durum ne dersin "?"
orasıda b€nde kaLsın iigeceLer...

Allah herkeze rahatLıkLar versin
+_banada ve isteyen herkeze..Allah akıL, fikir ve onLarı kullana biLme yeteneği versin inş.

________:melek

-

sevgili günlükkk :(:(:( kafam çok karışık :(:(:( ağlıycam valla şimdi günlükcüm =(

cünlük mangodaki o elbiseyi bulmam lazım :(

ya kalmadıysa.. ya yoksa naparım ben :vur

мя.кLєx;4131675' Alıntı:

ah ße GünLük Kardeşim Uzun ZamanDIR yoktu ŞimdiLerde yine ßurda N Kadar Sevindim ßea :durdurun

buqun yine sebahladım :( uyku tutmuyo beni bana bi çare :( qünlükçüqüm :)

Sevgili günlük bugun münübüste adam kokuyodu. hemde cok pis kokuyodu. midem agzıma geldi günlük. o kalabalıkta havasız ortamda kokan adamın üstüne kusucaktım günlük...

Geri