Sevgili GünLük =)

sevgili günlük...hayatta tanıdığım herkese borcum var!!!!!!!!!!!!!!

cünlük geçirdiğim cuma cumartesi ve pazar günlerini geri istiorum :(

sevgili günnük,

aksarayda idim bugün nasıl kadınlar kızlar adamlar var öyle yahu.... farklı bir memleket orası... düşünürdüm "neden insanların boğazını kesip tecavüz ederler diye " artık düşünmüyorum.... nedenlerini görebiliyorum......

bkz. her canlı ölümü tatsın artık..... o_O

**bkz. günnük korkutmuyorum değilmi seni ?

sevgili günlükbu geceki konusmadan sonra evlenmeyi düsündüğüm kızdan yarın itibariyle ayrılacam ama bunu bir türlü kalbime anlatamıyorum yarın büyük gün iyi geceler günlük

sevgili günlük bugün hayatımın en berbat günüydü.gerçek hayatta görüştüğüm tek bir arkadaşım dostum vardı kaç senelik dostumdu.bugün beni kırdı yıktı dağıttı yaktı öyle hakaretler ettiki saatlerce ağladım.tek suçum ona evine dön annenleri üzme demekti.evine gitmiyordu.kuzeninde kalıyordu.bana öle kötü şeyler söylediki,bilgisayardan başka kimsen yok,panikataksın,gerçek dünyayla yüzleş kapıdan dışarı çık insanlar tanı.ben bu kadar kötümüyüm :( en güvendiğim insan bunları derse ben insanlara nasıl güveneyim.beni paramparça ettikten saatler sonra özür diledi sensiz yapamam tek dostumsun dedi ama ne yazar,şuan hala kötüyüm.ben kimseye niye kötülük yapamıyorum,o bana bunları sayarken ben niye sustum.ben daha yeni taşındım bu şehre kimseyi tanımıyorum evde oturmayıpta ne yapmalıyım.2 bayanla tanıştım ama onlarda bende ciddi resmi olmak zorundayız iş çevresi yüzünden.napıyım ben suçlumuyum.evini terk etmiş bir kıza evine dön artık bayram geliyor demekte ne kötülük varya.nefret ediyorum dost diye görünüp seni kıranlardan :(

off günlük..
buZ dağlarında deLi dolanıp
hasTa olup kOr alevler iÇinde
doyaSıya öksüreMeden
öleceğiM...!!!

_________

Bide günlük yukardaki güSell yürekli arkadaşıma biŞey demek isterimm...
b€nce seVin, nasıl biri olduğunu anla o kişinin.. ve s€vgini hak eden kimselere v€r...
bu tip insanlarıN s€ndeki içtenliği, temizliği, samimiyeti sömürüp ve senin güvenini sarsıp s€vgisiz biri haline getirmelerine izin verme...

uNuTmA; s€n çOk değerlisiN..:goz:

_______:melek

sevgili günlük hayata tutunmak zor geliyor .. herkes gibi acımasızmı olsam günlük

sevgili günlük bugün sahilde dolaştım denizi seyrettim güzel ve keyifli bir gündü.

sevgili günlük başım çatlıyordu ağrıdan uyuşuyordu resmen 4 tane ağrı kesici içtim bikerede şimdi uçuyorum :D
sakıncalıdır küçük kardeşlerimin örnek almamasını isterim
meltem.gif

sewgili gunluk ne kadar sacmaca seyler yapmısın ben yaaa bugun :D:D:D:D:D:D:D

bos bir gündü bugun ya yaz bunları günlük bi yere

cünlük tam 9 günlük bayram tatiline girdim oohh die sevinmem gerekirken yarın bayram dolayısıyla mağazada 2 gün yardıma gidicem :(

batsın bu dünyaa :vur

sevgili günlük canım cok sıkılıyo....

sevgili günlük süper bir gündü birtaneminnn dogum günüydü bugun harikaydı hersey kopuk dadı terteren maximus şirine ömer selda eray abi ve ailesi:W:W bizi yanlız bırakmayan herkese birkez daha tşk ediyorum ve seyıorum onları ..... =)
kırmızıkız gelemedi ama olsun gönlümüzdeydi ;)

sevgili günlük kndime bugün cok zarar verdim ama iyi yanı eski arkadaslarımı gördüm cok iyi geldi

sevgili günlük süper bir gündü birtaneminnn dogum günüydü bugun harikaydı hersey kopuk dadı terteren maximus şirine ömer selda eray abi ve ailesi:W:W bizi yanlız bırakmayan herkese birkez daha tşk ediyorum ve seyıorum onları ..... =)
kırmızıkız gelemedi ama olsun gönlümüzdeydi ;)

hepsine katılıyorum günlük =)
ama şu güzel sayılan şeylerin içine ömeri almasak herşey çok güzel olacak :W

Geri