Sevgili GünLük =)

çok sıkıcı bir günnnnnn

hava güzeldi ama bnm için hayat güzel değildi:(

sevgili günlük aşkım bir tanem yarın gidiyor ama ben onu durduramıyorum

sevgili günlük bugün aşkım olmaya aday olacak kızla konuşmanın planını yapıyorum:p

sevgili günlük elin oglu manitasını koluna takmıs gezerken bende sana karalıyorum adaletmi bu :(

sefgili ve saygılı günlükcüğüm bana gene küstü sanırım :D

sevgili günlük... istanbula gitmemek icin bi bahane bulmam lazım cekilmez bu sıcakta...

bide gecen tavladıgım mc donaldstakı calısan kız bana onlarca kupon verdi bi alana bı bedava kuponu kızdan ayrıldım gıdemıorum ısteyen bırıne butun kuponları verıcem = ))

sevgili günlük... istanbula gitmemek icin bi bahane bulmam lazım cekilmez bu sıcakta...

bide gecen tavladıgım mc donaldstakı calısan kız bana onlarca kupon verdi bi alana bı bedava kuponu kızdan ayrıldım gıdemıorum ısteyen bırıne butun kuponları verıcem = ))

bana ver kuponları ben giderim mc donalds :D

sevgili günlük mc donalds kuponlarım olsa da gitsem :melek bi de günlük ben geldim eve ama benle ne kırmızı ilgilendi ne de infa :(

bu kuponlarla yenı cıkan eLmalı tarcınlı sundae sadece 1.5 ytl imiş : )) yenı farkettım bu sıcaktada ıyı gıder hanı :W

isteyenlere yolluyabilirim tabi : ))

sevgili günlük.. 2 tane nazlı arkadaşım var. biriyle ilglensem diğeri kızıyo,diğeriyle ilgilensem bu kes de diğeri kızıyo :(

ne yapacağımı şaşırdım :(

sevgili günlük benim de 2 arkadaşım var ama ben ikisiyle de ilgilenebiliyorum bi de onlarla birlikte sözlümle de ilgilenebiliyorum baskaları gibi bahane uydurmuom

sevgili günlük nazlı arkadaşlarımdan birisi hemen cevabı sundu önüme :vur

bu hafta geçsin de onları alıp kaçırcam :melek

Geri