Sevgili GünLük =)

Sevgili günlük az önce İsviçre'ye 2 tane çaktık :durdurun:durdurun

SevqiLi qünLük aynen , buqün canım sıkıLıodu , 2 tane koyunca keyfim yerine qeLdi :clap tebrikLer miLLi takımımıza

sevgili günlük peluşum jewel e söle hakan abi ve kerem e dışarı çıkıp Türkiye die bağıralım diom ama o hasta :(

Sevgili Günnük
bugun cerenin pıtısını gördüm.ana sınıfındaki tüm kızları elliyourum pipim mermer gibi oluyo.yazı yazmayı iyi ögrendim tüm kızlara yazıyorum.efruz ipnetorundan 30 misket üttüm öglen tenefüsünde sonra onları 2-c den selin ' e verip onuda bi yokladım.sümük yedim. bu kadar bitti.

izma
Prozac

SevgiLi günLük ÖSSye hazırLanmak için 1 pLan yapmam gerekLi.
fakat bugünde birşey yapamadım :)

Sevgili Günnük
bugun cerenin pıtısını gördüm.ana sınıfındaki tüm kızları elliyourum pipim mermer gibi oluyo.yazı yazmayı iyi ögrendim tüm kızlara yazıyorum.efruz ipnetorundan 30 misket üttüm öglen tenefüsünde sonra onları 2-c den selin ' e verip onuda bi yokladım.sümük yedim. bu kadar bitti.

izma
Prozac

bayıldım gülmekten :durdurun

Sevgili Günnük

izma
Prozac

bari alıntı die yazsadın :D bide imza prozac yazmıs ya :D

sevgili günlük bugun forumla bu kadar sıkı fıkı olmak yeter :p gidiyim film izliyim sorada direk yatiyim sabah görüşmek üzre...:p :D

günlük ..hakan abi ve kerem çıktı.. ama peluş yoksa ben ne yapayım ki..aklım onda kalır :(

sevgili günlük ben biraz rahatsızım ondan cıkmıom ama bi dahaki sefere cıkarız hepberaber =)

SevgiLi güNLüK iNSaNLaR MI Kötü ßenmi aNLayişSizim Diye Kötü Kötü düşünüyor ve ßakiniyorum SaGa SoLa..

sevgili günlük daha önce hiç günlüğüm olmamıstı biliyomusun ?=)

sevgili günlük seni ben pek cok pek cok severim :D:p kedicix in karnesinde 3 zayıf olacagı dusuncesı ıcınde deılım :p günün ilerleyen saatlerinde sana karalamaya devam edecegim canem...:D

sevgili günlük bugun cok yoruldum hava cok sıcak akşam gebze teamle dondurma yemeye gidilir :goz:

Geri