Sevgili GünLük =)

sevgili günlük bugün hava bulutlu.canım fena halde sıkılıyor.msnden ispikle geyik yapıyoruz.kuzayda yok kayboldu:(

sevgili günlük ben farkettimde cidden kötüymüşüm hele su eski yagmur yagdıında yaptıklarım aklıma geldide simdi :melek sahranil saolsuN unutmak istediim anıları ortaya cıkardı :p

sevgili günlük bunu Sana neden yazıyorum bilmiyorum ama yazasım Geldi işte biz amcalarlar zB sahilinde uzun eşşek oynuyak dedik en arkadaki eşşekte ben oldum bir arkada bir ıslaklık hisseim korkudan alttıma ettigimi sandım döndümde arkamda bir keçi popumu yalıyordu

GERÇEKTİR

ah ulan günlük gecmiş ömrüü yedin be geçmişime bakmaktan gelecegimi düşüneme zoldum akşamları :D

sevgili günlük bu gün final sonuçlarımı aldım. keşke sende görseydin.en azından dertleşecek biri olurdu ...:( ha günlük ben yakında askerim undan sonra sana PC masamın çekmecesi eşlik edecek.çünkü bir daha yazmicam :angry

ahada saat 7.30 civarında ayağım 3.kez aynı yerinden çıktı sevgili günlük
çok ağrıyooo

naber Lem günLük .. die başlarım gerisini sölememe gerek yok

saat 9 oldu ve daha upload yapıyorum 8 gundur pc hiç kapanmadı=)

sevgili günlük bugun sevgilimi görmedim :vur demin maç varken aramışım tamam hayatım öptüm dedi kapadı :(

Sevgili günlük bugun hiç bira içemedim canım acayip sıkkın :S

sevgili günlük kendimi bugün çok mutsuz ve yalnız hissediyorum,hastayım sanki üzgünüm süzgünüm uykusuzum
bb000b57e89e333143c6b884df5c8988.gif

Geri