seven insan kıskanırmı???

SEVEN İNSAN KISKANIRMI???

• EVET KISKANIR

Kullanılan: 49 81.7%
  • HAYIR KISKANMAZ

Kullanılan: 4 6.7%
  • KARARSIZ(BİLMİOM)

Kullanılan: 7 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
boyle bi anket var gibime geliyo neyse...
evet seven insan kiskanir kardesim ben sevdimmi deli gibi kiskaniyorum ucan kustan bile kiskanirim belki fazla ama napiyim kiskancim :p

kıskançlık, her seven insanda mutlaka vardır ama derecesi önemli tıpkı alkol deki gibi fazlası kör eder azı yetmez orta karar iyidir

seven insan ölümüne kıskanır bee...
Ben sevdiğimi o kadar çok kıskanırım ki anlatamam...

Sen manyakmısın yaaaa seven insan kıskanırmı soruya bak valla ben sevmeden kıskanıyorumki seversem hapı yutmuş demektir :D şimdi sen söyle bu normalmi ? :)

"Gerçekten seviyorum ama kıskanmıyorum"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
diyenin>>>
Alnını Garışlarım!
:lol:​

Kısı sevgılısını sevmıyosa zaten kıskanmaz kıskanmıyorsa sevmıyor demektır Sevgılım ıcın sokak ortasında cocuk dovdugumu hatırlıyorum

seven insan mutlaka kıskanar ufacık bile osla ama kıskanar ki ben manyak kıskancım .. :s soru sormadan cinayet işleyebilirim :S

Lan ne manyak soru yaa SEVEN İNSAN tabi kıskanırrr. :D çünkü sevdiği kişiyi başkalarıyla paylaşmak istemez... Walla ben tam olarak aşık olmadım, hoşlandığım halde deli gibi kıskanıyorum... :D

hepinize göre seven kıskanır oysa ben ayrılmadan önce kıskançlık yok denecek kadar azdı ama sevdiğim ise beni herşeyden kıskanıyordu hatta o kadar aşırıya gitmişti ki nerdeyse onunla dolaşırken yanımızdan geçen bütün kızları öldüresi geliyordu :D

tabiki kıskanır ama kaş yaparken göz çıkarmadığı sürece..

Geri