seven insan kıskanırmı???

SEVEN İNSAN KISKANIRMI???

• EVET KISKANIR

Kullanılan: 49 81.7%
  • HAYIR KISKANMAZ

Kullanılan: 4 6.7%
  • KARARSIZ(BİLMİOM)

Kullanılan: 7 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
boyle bi anket var gibime geliyo neyse...
evet seven insan kiskanir kardesim ben sevdimmi deli gibi kiskaniyorum ucan kustan bile kiskanirim belki fazla ama napiyim kiskancim :p

bilmiorum önce sevmem lazım

kıskançlık, her seven insanda mutlaka vardır ama derecesi önemli tıpkı alkol deki gibi fazlası kör eder azı yetmez orta karar iyidir

seven insan ölümüne kıskanır bee...
Ben sevdiğimi o kadar çok kıskanırım ki anlatamam...

Sen manyakmısın yaaaa seven insan kıskanırmı soruya bak valla ben sevmeden kıskanıyorumki seversem hapı yutmuş demektir :D şimdi sen söyle bu normalmi ? :)

"Gerçekten seviyorum ama kıskanmıyorum"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
diyenin>>>
Alnını Garışlarım!
:lol:​

Kısı sevgılısını sevmıyosa zaten kıskanmaz kıskanmıyorsa sevmıyor demektır Sevgılım ıcın sokak ortasında cocuk dovdugumu hatırlıyorum

seven insan mutlaka kıskanar ufacık bile osla ama kıskanar ki ben manyak kıskancım .. :s soru sormadan cinayet işleyebilirim :S

Lan ne manyak soru yaa SEVEN İNSAN tabi kıskanırrr. :D çünkü sevdiği kişiyi başkalarıyla paylaşmak istemez... Walla ben tam olarak aşık olmadım, hoşlandığım halde deli gibi kıskanıyorum... :D

hepinize göre seven kıskanır oysa ben ayrılmadan önce kıskançlık yok denecek kadar azdı ama sevdiğim ise beni herşeyden kıskanıyordu hatta o kadar aşırıya gitmişti ki nerdeyse onunla dolaşırken yanımızdan geçen bütün kızları öldüresi geliyordu :D

tabiki kıskanır ama kaş yaparken göz çıkarmadığı sürece..

Geri