Servet Transferi Resmen Kapandı!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Dünya Kupası'nı beklese(çıkıp çıkamayacağımız belirsiz ama) çok daha iyi bir takıma çok daha iyi bir ücretle gidebilirdi. Para fena değil de gittiği takım kötü. En azından bizden farklı değil.

Servet gün sayıyor!!!

Servet için 8 milyon Euro'ya Galatasaray ile anlaşan Marsilya yetkilileri, işlemleri başlatmak için İstanbul'a geliyor

Galatasaray savunmasının belkemiği Servet Çetin, resmen Marsilyalı olmak için artık gün sayıyor. Galatasaray yönetiminin her konuda anlaşmaya vardığı Marsilya Kulübü yöneticileri, resmi işlemleri başlatmak için bugün İstanbul'a gelecek.

Servet'i 8 milyon euro karşılığında Fransız kulübüne vermeyi kabul eden Galatasaray yönetimi, bu konudaki tüm hazırlıkları tamamladı. Marsilya Kulübü'nde yaşanan idari kriz nedeniyle ertelenen transferin, hafta sonunda kesinleşmesi bekleniyor.

Fransız kulübünün yöneticileri ve avukatı, bugün İstanbul'a gelip hem Galatasaray kulübü ile hem de Servet'le resmi işlemleri tamamlayacak. Başarılı savunma oyuncusunun transferine, yönetimde yaşanan krize karşın, Marsilya'nın yeni teknik direktörü Didier Deschamps da onay vermişti.

NTV SPOR

bunlarda akıl fikir yok.. siz avrupada mücadele edeceksiniz bşarı lazım ve servet gibi defansif yönü iyi bir adamı yolluyorsunuz para için... düşünmeye değer

bunlarda akıl fikir yok.. siz avrupada mücadele edeceksiniz bşarı lazım ve servet gibi defansif yönü iyi bir adamı yolluyorsunuz para için... düşünmeye değer

alakası yok bence 8m euro gibi bir fiyata stoper satışı bence büyük iş defansif yönü tartışmasız çok iyi ama o paraya iyi araştırılırsa avrupada mücadele edebilecek 2 tane çok iyi stoperde alınabilir hem servetin yaşı avrupa için geçmek üzere artık kendiside istiyordu

servet çok emeği geçti kendini galatasaray taraftarına kaıtladı ama heran patlayacak bomba gibiydi çok hata yapıyor bence gitmesi galatasaray için hayırlı oldu...

Ve Servet konuştu!

Marsilya'ya transferi imzaya kalan Servet, G.Saray'ın menfaatlerini ön planda tuttuğunu söyledi.

haber_ic_154117.jpg

Galatasaray'dan Fransa'nın Olympique Marsilya takımına transferinin gerçekleşmesi beklenen Servet Çetin, bu konuda küçük pürüzlerin kaldığını ve Galatasaray'ın menfaatlerini ön planda tuttuğunu söyledi.

Servet Çetin, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Olympique Marsilya'ya transferinde küçük pürüzler kaldığını ve Fransız ekibinde kulüp başkanının istifasının sorun yarattığını aktararak, ''Menajerlerim görüşmeleri sürdürüyor. Transferi, Galatasaray'ın menfaatlerini ön planda tutarak gerçekleştireceğim. Bence önemli olan Galatasaray'ın tatmin olması. Kulübüm tatmin olursa, ben 'Olur' vermiştim. Çok ufak pürüzler kaldı'' şeklinde konuştu.

Kendisi için verilen bonservis ücretini Galatasaray'ın açıklamasının daha doğru olacağını, ancak iyi bir miktar olduğunu söyleyebileceğini kaydeden Servet, ''Ekmek yediğim kulüplere para kazandırarak gitmek istiyorum. Bu hep böyle oldu, böyle de olacak. Bu durumda aldığım ücret düşük oluyor, ama ben böyle mutlu oluyorum'' dedi.

Hedefinin daha önemli liglerde ve takımlarda da forma giymek olduğunu vurgulayan Servet Çetin, ''Bu iş olursa, Fransa'da top koşturacağım. Oranın ardından Almanya veya İngiltere gibi ülkelerin üst düzey takımlarında da oynamak isterim'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da başarılı bir şekilde 2 sezon geçirdiğini söyleyen Servet, ilk geldiği günlerde kafalarda soru işaretleri olmasına karşın, kendisine güvendiğini ve başarılı olduğunu kaydederek, ''Taraftarımız da çok iyi destek verdi. Performansım arttı. Sakatlıkları göze alarak, taraftarımıza layık şekilde elimden geleni yapmaya çalıştım. Fenerbahçe'den sonra gelip Galatasaray'da oynamak her oyuncuya nasip olmaz. Kendimi şanslı olarak görüyorum'' diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-kırmızılı camiaya teşekkür eden Servet, onları yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi istediğini belirtti.

Özellikle dil konusunda sıkıntı yaşayacağını ve bu konuda ihmali olduğunu düşündüğünü aktaran Servet, daha önce Avrupa'ya transfer olan Türk oyuncuların başarılı olması nedeniyle kendi işlerinin kolaylaştığını dile getirerek, ''Eskiden Türk futbolcuları almak için çok düşünürlerdi, ancak şimdi değişti. Şimdi hemen tekliflerini yapıp alabiliyorlar. Transferim gerçekleştiği taktirde, inşallah ben de başarılı olurum ve benden sonraki oyuncular için iyi örnek teşkil ederim'' dedi.

A.A

hayırlı olsun ne denir.transferlerimiz biraz zora girdi ama.inş.güzel bir takım toplanır yeni sezona.

Servet'e kötü haber

Galatasaray'da Fransa'nın Marsilya takımına transferi için gün sayan Servet Çetin'e kötü haber geldi. Marsilya Başkanı Pape Diouf'un görevden alınmasından sonra beklemeye alınan Servet'in transferinin Bordeaux'da forma giyen Diawavara'nın gündeme gelmesiyle zora girdiği belirtildi.

Marsilya'nın eski başkanı Diouf, Servet'in bonservis bedeli için Galatasaray'la 8 milyon Euro'ya anlaşmış, ancak kulübün sahibi ve diğer hissedarları tarafından görevden alındığı için transferi tamamlayamamıştı.

Marsilya'nın bitirmek üzere olduğu Souleymane Diawara'yı "Servet'e göre daha ucuz ve Fransa'da yaşadığı için uyum sorunu olmaz" gerekçeleriyle tercih ettiği belirtildi.

Marsilya'dan gelen bu haber üzerine moralinin bozulduğu bildirilen Servet'in yarın takımla birlikte Hollanda'da kampına gideceği ifade edildi.

LigTv

aha cimbom awucunu yalıcak gibi görünüo ne kadarda heweslenmişlerdi parayı görünce :D

Son GeLen HaberLere Göre GaLatasaray, MarsiLya KLübüne 1 Temmuz'a Kadar Süre Verdi, Rijkaard 1 Temmuz'a Kadar Transfer GerçekLeşmesse Servet'i HoLLanda Kampına Götüreceğini Ve Transfer OLayını Servet İçin Kapatacığını AçıkLadığı SöyLeniyor...

Servet Çetin kapak oldu!

Marsilya´ya transferi an meselesi olan Servet Çetin, Fransa´da da gündemin baş aktörlerinden biri haline geldi.

zyik53.jpg

Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli stoperi, Fransa’nın ünlü dergisi France Football’un hafta sonu ekine kapak oldu. “Marsilya kuleleri transfer ediyor” başlığıyla verilen manşette, Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Cisse de yer alıyor. Siyah-Beyazlı futbolcu da Marsilya’nın transfer listesinde bulunuyor.

2804i2p.jpg

fanatik​

GS li deyilim ama giderse kariyeri için iyi olur bizde mutlu oluruz türk oyuncuların yur dışına acılması adını duyurması gurur verici

Servet kaldı çok büyük bir ihtimalle
Kaldığı da takım için hayırlı olacak inşallah

Marsilya olmazsa buradayım

Marsilya olmazsa buradayım

fft17_mf300870.Jpeg

Fransız kulübüne transferi zora giren yıldız futbolcu, “Deschamps beni istiyor, ancak olmazsa Galatasaray forması giymeye devam ederim” diye konuştu

Marsilya’ya transferi çıkmaza girince Hollanda kampına giden Servet Çetin, kalması halinde Galatasaray’ın başarısı için yine elinden geleni yapacağını söyledi.
Daha önce Fransız ekibinin görevden alınan eski başkanı Diouff ile anlaştığını belirten milli oyuncu, “Başkan ayrılmadan önce hem benimle hem kulüple anlaşılmıştı. Başkanın bırakması sözkonusu olunca transferim askıya alındı. Ancak teknik direktör Deschamps’ın beni özellikle istemesinden dolayı yönetim bu transfere nasıl bakıyor, onu bilemiyorum. Önceki başkanın vermiş olduğu teklif yüksekti. Bu transfer olursa olur, fakat olmadığı takdirde, ben zaten burada Galatasaray’a konsantre olmuş durumdayım” diye konuştu.
Servet Çetin, Marsilya’ya olası transferiyle ilgili Teknik Direktör Frank Rijkaard’la bir görüşme yaptığını açıkladı.
Başarılı oyuncu, “Hocamız bana, ‘hayırlısı olsun. Gidersen senin adına sevinirim, ama burada kalırsan büyük bir oyuncuyla çalışmayı isterim’ dedi. Rijkaard’ın bu sözleri beni mutlu etti’ ifadelerini kullandı.

‘Yerimiz garanti değil’
Servet, Gökhan Zan’ın transferini, geçen sezon savunmada yaşanan problemleri ve hedefleri de değerlendirdi. Zan’ın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu kaydeden Servet, “Daha önce birlikte oynar mıyız, diye hep muhabbet ederdik. Gökhan’la milli takımda çok maç oynadık ve birbirimizi iyi tanıyoruz. Ancak takımda Emre Aşık, Emre Güngör ve Semih de var. Gökhan Zan ile milli takımda birlikte oynamamız burada da oynayacağımızı göstermez. Yeni sezonda defans anlamında sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu yıl ligi ve Avrupa’yı en iyi şekilde götüreceğimize inanıyorum” dedi.

Gökhan ZAN :Artık her şey Aslan için

Cim-Bom’un yeni transferi, Beşiktaş’ta yaşadıklarının geride kaldığını belirterek, “Büyük bir camiaya geldim, şampiyonluk görmek ve Avrupa’da başarılı olmak istiyorum” dedi

Beşiktaş’tan, Galatasaray’a transferi olay olan Gökhan Zan, sarı-kırmızılı takımda şampiyonluklar yaşamak istediğini ifade etti.
Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmenin onuru ve gururunu yaşadığını kaydeden Gökhan, “Burada herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Gereken tüm mücadeleyi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Elimden gelenin en iyisini yapıp Galatasaray taraftarı ve camiasına layık olacağım” dedi.
Milli futbolcu, hakkındaki, ‘sakat’ iddialarına da yanıt verdi. Geçmişte yaptığı fedakârlıklar yüzünden birçok kez sakatlık geçirdiğini savunan Zan, “Aslında benim yaşadığım sakatlıklar ciddi ve önemli sakatlıklar değil. Tam tersi bir fedakârlık örneği gösterdiğim için nüksediyordu. Belki o hafta dinlenmiş olsaydım, bir sonraki haftalara yansımamış olacaktı. Fakat takımın şampiyonluğa gitmesi, UEFA’da, Türkiye Kupası’nda takımı yalnız bırakamıyorsunuz. Tüm fedakârlıkları göze alıp siz de etkileniyorsunuz. Profesyonellik değil bu. Ama takım arkadaşlarınızı yalnız bırakmak istemiyorsunuz. Önemli sıkıntım yok, olmadı da. Bunlar yazıldı- çizildi, ancak beni üzmüyor. Ben işime konsantre olmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Denizli’ye teşekkür etti
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin yaptığı, ‘yönetimden takımda tutulmasını istemiştim’ açıklaması için tecrübeli hocaya teşekkür eden Gökhan Zan, şöyle devam etti:
“Mustafa Denizli ile bir yıl birlikte çalıştık ve şampiyonluk yaşadık. Onur duydum. Ancak şimdi her şey geride kaldı. Burada da şampiyonluk yaşamak ve UEFA’da başarılı olmak istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra her şey Galatasaray için.”

kaynak

Geri