Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fransa'nın Olimpik Marsilya takımına transferi yılan hikâyesine dönen Servet Çetin, Galatasaray'da kaldı. Ayrıntılar...
Servet Çetin, yabancı dil bilmemesi nedeniyle Galatasaray'da kaldı. Galatasaray'ın emektar stoperini transfer etme konusunda her türlü adım attıktan sonra birdenbire kendini geri çeken Marsilya, millî oyuncudan artık tamamen vazgeçmiş görünüyor.
La Provence adlı gazeteye konuşan Fransız kulübünün Teknik Direktörü Didier Deschamps, Servet'in transferinin iptal olduğunu âdetâ resmen açıkladı. Bordeaux'da oynayan stoper Souleymane Diawara'nın ardından bir savunma oyuncusu almayı daha düşündüklerini anlatan Deshamps, Servet'in durumuyla ilgili soruyu, "(Diawara'yla) Hemen hemen aynı nitelikleri haiz yabancı bir futbolcu. Tek farkı, sadece Türkçe konuşuyor olması. Savunmanın ortasında oynadığınız zaman, dil engeli ciddi bir soruna dönüşüyor" şeklinde yanıtladı.
Fransız çalıştırıcı açık açık söylemese de, bu sözleri, Servet Çetin transferinin artık tamamen gündemden kalktığını gösteriyor.
Servet konusunda Galatasaray ve Marsilya kulüpleri 8 milyon avroluk bonservis bedelinde anlaşmış; ancak iş imza aşamasına geldiği sırada Fransız kulübünde yönetim krizi çıkınca, transfer ertelenmişti. O günden bu yana olasılığı giderek zayıflayan Servet'in Marsilya'ya transferi, artık tamamen gündemden çıkmış oldu.
Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps, Servet Çetin'den vazgeçtiklerini açıkladı.
Fransız La Provence gazetesine konuşan Deschamps, “Diawara'dan sonra bir savunma oyuncusu daha almak istiyoruz, ancak Servet sadece Türkçe konuşuyor. Bu da defansta ciddi bir soruna dönüşüyor” diyerek yıldız oyuncuyu artık düşünmediklerini bildirdi.
Kaynak: Milliyet
ben şahsen sevinmedim servet çok iyi mükemmelde hırslı ama saatli bomba gibi her an patlama yapabilme kapasitesi var ki defans oyuncusu için 8m euro çok iyi paraydı neyse genede sağlık olsun....
Umarım aynı hırsta Galatasarayımıza hizmete devam eder....
Marsilya’nın hocası Deschamps, “Defansta dil önemli. Servet sadece Türkçe biliyor. Ondan vazgeçtik” dedi.
Vatan'ın haberine göre, SERVET Çetin’in futbol aşkı bir başka.. Bir süre önce kendisiyle görüşmeye gelen Marsilya temsilcileriyle el sıkışan, sonra Fransız kulübünde değişen başkan yüzünden transferi askıya alınan G.Saraylı oyuncu, herkesin ’çarşı’ izninde olduğu Bochum Kampı’nda çalışmaya devam etti.
ARKADAŞLARI tatil gününün keyfini çıkartırken milli yıldızın, idman yapmasının sebebi ’Avrupa isteği’ olarak yorumlandı. Hâlâ Fransız kulübüne gideceğine inanan Servet, giderse de ’yedek’ oturmaya niyetli olmadığı için adeta kendini parçalıyor. Fakat Fransa’dan gelen haberler hiç de iç açıcı değil..
FRANSIZ La Provence Gazetesi’ne dün demeç veren Marsilya Teknik Direktörü Deschamps, Servet defterini kapattıklarını söyledi. Ünlü hoca “Defans hattında G.Saraylı Servet’i düşünüyordum. Diawra ile benzer kalitede ama sadece Türkçe konuşabiliyor. Göbekte dil çok önemli. Servet defteri kapandı” açıklamasıyla milli oyuncuyu yıktı.