Servet Transferi Resmen Kapandı!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Servet Marsilya'da!

G.Saray'ın başarılı savunma oyuncusu Servet, yeni sezonda Fransa liginde mücadele edecek.

haber_ic_153474.jpg

Galatasaray, milli futbolcusu Servet Çetin'in bonservisini 8 milyon euro karşılığında Fransız kulübü Marsilya'ya verdi.

Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz aylarda Servet'le masaya oturmuş ve oyuncunun sezon sonunda bitecek sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatmıştı.

Haberturk

kesin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Servet Marsilya'da
Galatasaray 8 milyon Euro karşılığında Servet Çetin'i Fransa'nın Marsilya takımına verdi.

gazetevatan.com.tr

not: adam akıllı defans kalmadı takımda niye sattılar serveti 8 m avro için mi........... gitti Galatasaray'ın cengaveri.....

9 Milyon Avro'ya Gitti

sondakika1.jpg

500 bin euroya Sivasspor'dan aldığmızı milli futbolcuyu 9 milyon euroya sattığımız ifade ediliyor.

Yeni Şafak Gazetesi'nden Abdullah Eğilmez'in haberine göre, Servet Cuma günü Fransa'ya uçup, kendisini 3 yıllığına Marsilyalı yapan imzayı atacak.

Marsilya en sonunda Servet'ine kavuştu. İki sezondur milli futbolcunun peşinden koşan Fransız Kulübü dün sabah yapılan sıkı pazarlıklar sonucu G.Saraylı yöneticileri ikna etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Marsilya Kulübü'nün avukatı Julien Fournier pazarlık kapısını 5 milyon eurodan açtı.

G.Saraylı yöneticiler 10 milyon euroda ısrar etti. Fransızlar 7 milyon euroya çıktı. G.Saraylı yöneticiler geri adım atmadı. Sıkı pazarlıklar sonunda taraflar 9 milyon euroya el sıkıştı. G.Saray iki sezon önce Sivasspor'dan 500 bin euroya aldığı Servet'i 18 katı bedelle satarak büyük kazanç elde etti.

G.Saray'dan yılda 1.2 milyon euro alan Servet'in Marsilya ile 1.7 milyon euroya anlaştığı, cuma günü Fransa'ya giderek 3 yıllık imzayı atacağı belirtildi. Milli futbolcunun bugün tesislere gelerek eşyalarını toplaması ve personelle vedalaşması bekleniyor.

HABER: Abdullah Eğilmez

HABER NTVSPOR VE DOĞAN HABER AJANSI TARAFINDAN DA FLAŞ GELİŞME OLARAK DUYURULDU. NTVSPOR SERVET ÇETİN'DEN KULÜBÜMÜZÜN 8 MİLYON AVRO KAZANACAĞINI VE SERVET'İN FRANSIZ EKİBİNDEN YILLIK 2 MİLYON AVRO ALACAĞINI BELİRTTİ.

Kaynak: Yeni Şafak

Servet Marsilya'da

Galatasaray milli futbolcusu Servet Çetin için Fransız Marsilya takımı ile 8 milyon euro karşılığında anlaştı.

servet%C3%A7etinmarsiyla.widec.jpg

Galatasaray, uzun süren görüşmelerden sonra milli futbolcu Servet Çetin’i Fransa’nın Marsilya’ya gönderme konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Sakatlığı nedeniyle bu sezonun ikinci yarısında fazla forma giyemeyen Servet Çetin, iki sezon önce Sivasspor’dan 500 bin dolar bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’a transfer edimiş ve savaşçı özelliğiyle taraftarların sevgisini kazanmıştı.

Fransız kulübünün Galatasaray’a Servet Çetin’in 8 milyon euro para ödeyeceği ve futbolcunun da yıllık 2 milyon euro alacağı öğrenildi.

NTVSPOR

uLan birde topuz a pahaLI diyorLar!!
Servet 8 M ediyorsa. . .
Mehmet Topuz'a 9 M az biLe!!!

HayırLı oLsun cok iyi fiyata satmısLar gercekten!

uLan birde topuz a pahaLI diyorLar!!
Servet 8 M ediyorsa. . .
Mehmet Topuz'a 9 M az biLe!!!

HayırLı oLsun cok iyi fiyata satmısLar gercekten!

Servet taş gibi adam.Ya top geçiyo yada oyuncu, ikisi birden geçemiyo :), topuzla serveti kıyaslamak yanlış.

Alana da satana da hayırlı olsun.

Çok iyi bir paraya satılmış..O paraya servertin yerine daha iyi biri alınır ...

ELbette 8 MiLyon Euro İyi Para Ama İnşaLLah GeLecek İsimLer GidenLeri Aratmaz...

Çünkü Taraftarın Geçen Seneki KaLeci Ve Defans HataLarına TahammüLü Yok Bu Sene...

ŞimdiLik HayırLısı OLsun Demekten Başka Yapacak Bişey Yok...

Bu Transferin HayırLı Mı Hayırsız Mı OLacağını BekLeyip Hep BirLikte Göreceğiz...

Servet taş gibi adam.Ya top geçiyo yada oyuncu, ikisi birden geçemiyo :), topuzla serveti kıyaslamak yanlış.

Alana da satana da hayırlı olsun.

arkadasım farkLı mevkiLerde oynuyorLar. . .
Tabiki oyuncuLukLarı karsıLastırıLmaz ama
herkesin asagı yukarı bir degeri wardır!!
futboLcuLar arasında deger farkı wardır. .
Bundan bahsediyorum!!
Sadece Topuzun aLeyhinde konusucam sacmaLamayın Lütfen!!
Ben servete kötüde demedim!!
Tek dediğim Servet 8 M ediyorsa
Topuz için 9 cok deiL!!!

arkadasım farkLı mevkiLerde oynuyorLar. . .
Tabiki oyuncuLukLarı karsıLastırıLmaz ama
herkesin asagı yukarı bir degeri wardır!!
futboLcuLar arasında deger farkı wardır. .
Bundan bahsediyorum!!
Sadece Topuzun aLeyhinde konusucam sacmaLamayın Lütfen!!
Ben servete kötüde demedim!!
Tek dediğim Servet 8 M ediyorsa
Topuz için 9 cok deiL!!!

Kim topuzun aleyhinde konuşuyo arkadaşım.Topuzla ilgili konulardaki mesajlarıma bak istersen.Topuz sizde saplantı olmuş anlaşılan. Ben bu iki oyuncunun mevki, özellik vss açısında kıyaslanması yanlış olur dedim. Sen kalkmışsın nelerden bahsediyosun.

http://www.hackhell.com/besiktas/588065-topuz`u-mal-gibi-sattilar-2.html (buraya bak istersen)

Spor modosun, sende böyle konuşursan o zaman biz hiçbir konuya mesaj yazmayalım,hatta beşiktaşlı olduğumuz spor bölümüne de girmeyelim.Valla bravo abi nediyim sana.

aslında gsnin transfer politikası güzel önce meira sora servet ama bunların yerlerinin doldurulması kolay degil ..lucas neill ve caceres alınırsa sorun olmaz .

gs taraftarını anlamış değilim

yahu emre belezoğlu fenere gittiğinde yuhlanır ama fenerbahçe oyuncu alındığında ki Servet Çetin hafife alıncak bir oyuncu deil hemen başüstüne koyulur defans kalmadı nie satıldı denilir. madem emre'nin fenerde olmasını istemiyorsun oyuncunu vermiosun da alırken nie bişi demiosun ..

yorumum bu transferi gs açısından iyi olmamış ama marsilya açısından iyi

Bence hata yapmış Galatasaray inanılmaz bir defans eksikliği var şimdi bi de Mehmet Topal ı satarlar . . .

Stoper ihtiyacı zaten vardı.Şimdi 2ye çıktı.
Bence bir yerLi birde yabancı defans takviyesi oLucak :goz: Sizin düşündüğünüzü yöneticiLerde düşünüyor emin oLun.Servet'in yeri kat kat iyisiyLe doLucaktır.Sadece 1 hafta içinde bunu görüceksiniz.
500.000$ almıştık 8miLyon'a sattık.8miLyon gaLatasaray için güzeL bir rakam burdan geLen parayı çok iyi değerLendiricekLerini düşünüyorum.KısıtLı imkanLarLa Geçen sene oLduğu gibi yine Türkiye'nin en iyi transferLerini yapıcaktır.Sadece biraz sabır.
HayırLısı oLsun.

aynen erce ye katılıyorm yerini doldurcaklar ki satiıyolar sabır lazım;)

Servet gitti şimdi de bir başka Fransız kulübü (Lyon veya PSG ) Hakan Balta için Galatasaray'la masaya oturmuş.

Burdada mı mehmet topuz yav :) artık gına geldi bu isimden :)

servet için hayırlı olsun emekleri için teşekkürler...
8m euro'ya taş gibi 2 tane defans alabilirle tabi iyice incelemek lazım....
benim favorim emre güngör iyileşsin yanınada bir yabancı luisao olabilir ayda ona benzer bir oyuncu...

Kim topuzun aleyhinde konuşuyo arkadaşım.Topuzla ilgili konulardaki mesajlarıma bak istersen.Topuz sizde saplantı olmuş anlaşılan. Ben bu iki oyuncunun mevki, özellik vss açısında kıyaslanması yanlış olur dedim. Sen kalkmışsın nelerden bahsediyosun.

http://www.hackhell.com/besiktas/588065-topuz`u-mal-gibi-sattilar-2.html (buraya bak istersen)

Spor modosun, sende böyle konuşursan o zaman biz hiçbir konuya mesaj yazmayalım,hatta beşiktaşlı olduğumuz spor bölümüne de girmeyelim.Valla bravo abi nediyim sana.

Ok kardeşim kusura bakma !!
O kdr ugrastık ki M.topuz yüzüden!!

Son 15 - 20 Günde ortaLam 50 post siLmek zorunda kaLdım!!
Artık Topuz gecen her cümLeden rahattsız oLmaya basLadım!!

Geri