seri katil olsanız hangi yaş gryplarını we meslek gruplarını seçerdiniz

Ben seri katilk olsam en başta bu bayrağın altında yaşayıp bu vatanın ekmeğini yiyen ve buyunu içipte vatanı bölmek isteyen şerefsizleri öldürürdüm ve bundan asla pişman olmazdım

seri katil olsaydım diğer seri katilleri öldürürdüm

çok Basitsiniz Sizden Afedersiniz Hiç Bir Halt Olmaz ..

burada herkez felsefi veya komik cevap verme yolluna gitmiş
seri katiller bu sıkıntıları olduğu yaş grubunu veya mesleği seçerler
geçmişlerinde bununla ilgili mutlaka bir bağlantısı vardır.
yanılmıyorsam YEDİ GÜNAH filmi olması lazım katil sonunda dindar bir insan çıkıyor
incilde geçen yedi büyük günaha uygun ve sıralama ile öldürüyordu
ancak altı da kalıyor amacının son parçası olarakta kendisini seçiyordu.
her neyse film güzeldi.ama bir seri katil olsaydım herhalde sapıklar, tacizciler teroristler ve insanları sömürenler olurdu herhalde
bu gidişle memlekette adam bırakmazdık

dark_day' Alıntı:
çok Basitsiniz Sizden Afedersiniz Hiç Bir Halt Olmaz ..

KİME SÖYLÜYORSUNUZ YANİ BASİT OLAN KİM KONUYU VERENMİ YOKSA YORUM YAPAN KİŞİLERMİ ANLAYAMADIMDA Bİ AÇIKLIK KAVUŞTURALIM ŞU KONUYA LÜTFEN YANİ!!!!!!!!!!!!!!!!

ben eyer katil olsaydım hiç tanımadığım birirlerini yolda giderken gözüme kestrrdim ve öldürüdüm ve öldrdüğüm kşiden bi hatıra alırdım ve ailesinini mezarda onu gömerken bende arkdaşımış gibi yardım edrdim ve onu tanıynlara bkardım sevilmiyosa doru biş yapmışım dektir eye aksiyse zaten çanımsıkılıyodu zev aldımışımdırr am bu kesin ben hiç yaklanmazdım

ben bütün cinayetlerimi gündüz işlerdim hava ap aydınlıkken tamda saat 12de

Dikkat Et!!!

gksen' Alıntı:
konuyu açn arkadaş sen bi PSİKOLOĞA görün bence

NE ALAKA KARDEŞİM NASIL Bİ ANDA BÖLE Bİ TEŞHİS KURABİLİYOSUN ONU ANLAMADIM YAZDIĞIMDA VEYA KONUNUN PİSKOLOKLUK NE İLGİSİ VAR ONUDA ANLAMADIM 2 AYRICA BURASI KORKU BÖLÜMÜ İSTEDİĞİM KONUYUDA AÇARIM TABİ BELLİ BİR KURALLAR ÇERÇEVESİNDE KİMSEYİ RENCİDE ETMEDEN HERKEZ DÜŞÜNDÜKLERİNİ SÖYLEMEKTE SERBESTTİR DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAZMAKTADA SERBESTTİR,KONUYU AÇMAKTADA SERBESTTİR....... SONUÇTA İLK SEN YAZIYOSUN BÖLE BİŞİ HERKEZ GAYET İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAZMIŞ BUNLARIDA BİZİMLE PAYLAŞMIŞ YANİ NİYE BÖLE Bİ DAVRANIŞ VE TUTUM İÇERİSİNDE BULUNDUN ONUDA ANLAMIŞ DİİLİM LÜTFEN DİKKAT ET SÖZLERİNE LÜTFEN YANİ BU KADAR DA OLMAZ.................................. :Sopa

herkez formda galiba ben sadece kötüleri seçerdim belki bitiremezdim ama bir katkım olurdu herhalde

BSY17' Alıntı:
seri katil olsanız......

sizler seri katil olsanız hangi yaş guruplarını ve meslek guruplarını secerdiniz

arkadaşlar buyrun gercek hayat da katil olmanıza gerek yok bu konu altın da bütün katilce duygularınızı yazabilirsiniz

ben olsam böyle yapardım

öyle bir katil olurdum ki dünya ismimi duyardı lakapım kelle avcısı olurdu sonucda katilsiniz her türlü insanın kabusu olurdum hep gece calışırdım bir insanı yakalar canlı canlı o insanların kelleleri vücudun dan ayırırdım kelleyi alırdım başka bir yere götürürdüm parcalardım ve o insanın bagırsaklarını cıkarır bir yerlere asardım ve oraya güzel bir not bırakıp ordan kaybolurdum

ya yazdigini okudumda cok güldüm ya.. cok güzel:goz:

hay cok yasa emi:D

sevmedim bütün herkezi öldürmek isterdim yaş grupu benim için fark etmez
şuanlarda zaten birini öldürmeyi düşünüyom :p

ben seri katil olmak istemezdim tamamen katliamcı omak isterdim yeryüzünde bir tane bile israilli yahudi bırakmazdım, diplerine kibrit suyu dökerdim
alayına isyan ederdim , kralını tanımazdım .. hoyttt yine sinirlendim ulem

arkeologları seçerdim gder önce bizim bölüm başkanını zehirlerdim:)

seri katil olsaydım önce kendimi öldürürdüm ... kimsein hayatını ben vermedim ben alayım ... kimseye bi kötülük düşünmem dostumda olsa düşmanımda olsa asla beddua etmem beddua sahibine geri döner ! herşeye pozitif bakarım yalnız kendi konularım dışında içime karşı çok depresifim yalnız kendime beddua edeceğinize öldürmek isteyeceğinize kötü durumların iyileşmesi için dualar etseniz ... ama canilik işte herkes farklı olmay çalışıyor ama herkes raydan çıktığından dolayı günümüzde farklı olmak istiyorsan doğru söyleyip güvenilir biri olman yeter herkes raydan çıkmışsa farklı olmak raydan gitmektir ... ne satanistlik ne sadistlik nede başkası ... insan olan başka bi cana kıyamaz zaten ... neyse bazılrının kuyruk acılarını gündeme getirmeyelim... ( bende 2 kişiyi akıl almaz bi şekilde öldürüp kanlarını içmek istemiştim ama bunların yanlış olduğunu anladım ... )

Geri