Sercan Transferi [Tek BaşLık] [Transfer Bitmek Üzere]

Sercan KESİN olarak Fenerbahçemizdedir ;)

Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşeceğini hiç zannetmiyorum. Haberde geçen Deniz, Vederson veya Önder'den birini Ertuğrul Sağlamın istememesi bu haberin balonluğuna işaret ediyor. Bir Galatasaraylı olarak Sercan'ın Galatasaray'a gelmesini isterdim.

GönLüm Bursa'dan Yana

Sercan Yıldırım, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuştu.

Bursasporlu Sercan Yıldırım, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak, ''Gönlüm Bursaspor'dan yana'' dedi.

Sercan Yıldırım, Bursaspor TV'de katıldığı canlı yayında, transfer söylentilerinin kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi.

Yıldırım, ''Gönlüm Bursaspor'dan yana. Geçen sezon Galatasaray'dan iyi bir teklif gelmişti. Ama bunu geri çevirdik, Bursaspor'da kaldım. Gelecek astronomik teklifler, kulübüm ve benim açımdan değerlendirilmeli. Bursaspor'da kalırsam, efsane olmak istiyorum'' diye konuştu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan izin aldığını, takımla birlikte çalışmalara 30 Haziran Pazar gününden itibaren katılacağını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

''Hocamdan 3 gün izin aldım. Ailemle birlikte kısa bir tatilin ardından çalışmalara katılacağım. Kendime güveniyorum. Yurtiçi ve dışında sahaya çıkıp topumu oynarım. Benim için en önemlisi milli forma. Bana şans verildiğinde gol atacağıma inanıyorum. Şanssızlıklar nedeniyle bu hedefime ulaşamadım. Milli takımda büyük ilgi görüyorsunuz. Orada milli duygular ön plana çıkıyor. Milli takımda bana gösterilen ilgi sevindirici. Milli takımda kalıcı olmak çok önemli. İspanya'daki maçta takıma girememem beni üzdü. Fatih hocamın yaklaşımı da güzel. Milli takımın değişmez futbolcusu olurum düşüncesi var. Bu benim en büyük hayalim. Milli takıma, sadece gitmek değil, kalıcı olmak önemli, Hakan Şükür gibi.''

Ertuğrul Sağlam'ın gelmesiyle takımda büyük değişiklikler olduğunu ifade eden Yıldırım, oyuncuların psikolojisinin değiştiğini söyledi.

Bursaspor'un yakaladığı başarıda Sağlam'ın büyük payı olduğunu vurgulayan Yıldırım, ''Ertuğrul hocamızın göreve gelmesiyle gerçek bir takım olduk. Takımda arkadaşlık, saygı ve sevgi ön plana çıktı. Huzursuzluk yaratan isimlerin de olmaması başarıyı getirdi'' diye konuştu.

Sercan'ı yurt içinde bir takıma satmayız

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, genç forvet Sercan Yıldırım'ı, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmediklerini söyledi.

8272308.jpg

Yazıcı, Sercan Yıldırım'ın, son günlerde transfer haberleriyle gündemde olduğunu belirtti. Genç forvet oyuncusuyla ilgili olarak, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Yazıcı, şöyle konuştu: “Genç oyuncumuzu, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmüyoruz. Sercan için yurt dışından çok sayıda transfer teklifi geliyor. Ancak çok cazip bir teklif gelmesi halinde, Sercan'ın yurt dışı transferine onay verebiliriz. Bu konunun son olarak böyle bilinmesini istiyorum.”

HÜRRİYET

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, genç forvet Sercan Yıldırım'ı, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmediklerini söyledi.

8272308.jpg

Yazıcı, Sercan Yıldırım'ın, son günlerde transfer haberleriyle gündemde olduğunu belirtti. Genç forvet oyuncusuyla ilgili olarak, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Yazıcı, şöyle konuştu: “Genç oyuncumuzu, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmüyoruz. Sercan için yurt dışından çok sayıda transfer teklifi geliyor. Ancak çok cazip bir teklif gelmesi halinde, Sercan'ın yurt dışı transferine onay verebiliriz. Bu konunun son olarak böyle bilinmesini istiyorum.”

HÜRRİYET

İLLa Aziz i gece gece Bursa ya götürcekLer =)

Son DK.!!!

Yazıcı Sercan için kapıyı kapattı!!!

Transferin gözde isimlerinden Sercan için, Bursaspor cephesinden yeni bir açıklama geldi. Başkan İbrahim Yazıcı, genç golcüyü yurt içinden hiç bir takıma satmayacaklarını belirtirken, "Çok cazip bir teklif gelirse yurt dışına onay veririz" dedi.

Yazıcı, Sercan Yıldırım'ın, son günlerde transfer haberleriyle gündemde olduğunu belirtti. Genç forvet oyuncusuyla ilgili olarak, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Yazıcı, ''Genç oyuncumuzu, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmüyoruz. Sercan için yurt dışından çok sayıda transfer teklifi geliyor. Ancak çok cazip bir teklif gelmesi halinde, Sercan'ın yurt dışı transferine onay verebiliriz. Bu konunun son olarak böyle bilinmesini istiyorum'' şeklinde konuştu.

NTV Spor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Sercan da Volkan da Bursa'da mutlu"

haber_ic_154816.jpg

Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'in durumlarını değerlendirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili şu ana kadar kesinleşmiş bir şey olmadığını söyledi.

Sağlam, yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı takımın genç oyuncuları Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Shin Young Rok ve son olarak Serdar Aziz'in çok sayıda transfer teklifi aldıklarını belirtti.

Oyuncularına yapılan tekliflerin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Sağlam, ancak kulüp olarak bu oyuncuları satma gibi bir niyetlerinin bulunmadığını ifade etti.

Sağlam, dün İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, Sercan Yıldırım'ın transferini konuştukları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığına değinerek, ''Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili şu ana kadar kesinleşmiş hiçbir şey yok. Sercan'a yurt dışından da çok ciddi teklifler var'' dedi.

Tatil süresince Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile görüşme fırsatı bulduğunu anlatan Sağlam, iki oyuncunun da kendisine burada mutlu olduklarını söylediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Transferde ismi geçen Sercan da Volkan da Bursaspor'da çok mutlular. İkisinin de 'gitmek istiyoruz' gibi bir yaklaşımları yok. Transferler, ancak hem kulübümüzün hem bizlerin hem de oyuncuların mutlu olacakları şartların oluşması halinde gerçekleşebilir. Yoksa bizim oyuncu satma gibi bir düşüncemiz yok. Ayrıca 'bu oyuncuları satıp, bunları yaparız' diye bir planımız da yok. Ayrıca biz kamuoyuna çıkıp 'Sercan'ı satıyoruz' demedik. Onlar bize geliyor.'' dedi.

Haberturk

Geri