Sercan Transferi [Tek BaşLık] [Transfer Bitmek Üzere]

bu adam o parayı verirlerse yazık olur.

Sabit BaşLıkda PayLaşmıyormuyuz Transfer HaberLerini ?

Dai transfer Yakınsa!!
Yhani ciddi bir haber se ayrı konu acıLabiLir. . .
Ama sadece speküLasyon dan ibaretse!!
Konu sbtteki konuya tasınıyor!
MeseLa Eto transferi!!
Sbte tasınır!!
Gerek Özer Gerek Topuz KonuLarı sbte tasınmamıstı!!
Buda o yüsden tasınmadı :goz:

Sercan İstanbul'da ! ! !

Fenerbahçemizin ısrarla transfer etmek istediği Bursasporlu Sercan, tatilini geçirdiği Marmaris'ten apar topar İstanbul'a geldi.

Marmaris'ten Dalaman'a geçen ve oradan THY'nin Dalaman – İstanbul seferini yapan uçağıyla İstanbul'a gelen genç golcü, gazetecilerin "Transfer görüşmesi için mi geldin? " sorusuna "Bursa'ya gideceğim" şeklinde yanıt verdi.

Adı transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Yeşil Beyazlı kulübün golcü futbolcusu Sercan Yıldırım için Fenerbahçe kulübü ile Bursa kulübü arasında transfer görüşmeleri yapılırken Beşiktaş'ın da devreye girdiği belirtildi. Sercan, hiçbir takım ile anlaşmasının söz konusu olmadığını kendisi ile ilgili transfer haberlerini gazetelerden takip ettiğini söyledi. Kendisinin 2011 yılına kadar Bursaspor ile sözleşmesi olduğunun altını çizen Sercan transferiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Benim bir takım ile anlaşmam söz konusu değil. Kulüpler arasında görüşmeler olmuş sanırım. Ben de bugün gazetelerde okudum. Transferim konusunda ben bir şey söyleyemem. Her zaman söylediğim gibi benim kulübümle 2011 yılına kadar sözleşmem var. Bu konuyu başkanım bilir. Onun vereceği karar benim için çok önemli. Şu anda bu konu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Başkanım bilir."

Yeşil beyazlı futbolcu, "gönlünden geçen kulüp hangisi?" şeklindeki soruyu ise "Şuan bu konuda bir şey söyleyemem. Bu konuyu başkanımız halledecek" şeklinde yanıtladı.

sercandsc_2363.jpg

Kaynak : http://www.fenerbahce.com/haber/34170/sercan-istanbulda/?ref=ABM2

İşte adam budur!!
GönLünden gecen kuLübü soruyorLar. . .
Birşey söyLeyemem baskanım biLir diyor!!
İnş en kısa zamanda cubukLu giyeceksin
SERCAN!!

II. Topuz vakası!

Fenerbahçe, Sercan Yıldırım için 6 milyon Euro teklif etti, Bursaspor Yönetimi kapıyı 7 milyon Euro´dan açtı. Kıran kırana pazarlıklar sürerken... Mehmet Topuz transferinde olduğu gibi devreye yine Beşiktaş girdi. Kayserili yıldızda hayal kırıklığı yaşayan Kara Kartallar bu kez işi bitirmeye niyetli.

18_258784_manset4233.jpg

Mehmet Topuz transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Beşiktaş, Türk Futbolu’nun gelecekteki yıldızları arasında gösterilen Sercan Yıldırım için de kapıştı. Transfere fırtına gibi giren Sarı-Lacivertliler, önceki gün Kulüpler Birliği toplantısında başlayan görüşmelerde büyük yol kat etti. Aynı günün gecesinde ‘transferin gerçekleşebileceği’ yönünde karşılıklı uzlaşma sağlandı ve işin en can alıcı kısmına, pazarlıklara gelindi.

Saatler süren telefon trafiği
Fenerbahçe Yönetimi ilk teklifini yaptı: 4.5 milyon Euro peşin para+futbolcu... Bursaspor ise kapıyı 7 milyon Euro’dan açtı. Fener ‘6 milyon Euro+Burak Yılmaz’ derken; Timsahlar, Vederson’u da istedi. Aziz Yıldırım ile İbrahim Yazıcı arasındaki sayısız telefon görüşmesinde kıran kırana pazarlıklar sürdü. İki başkanın el sıkışmasına ramak kala, gündeme yine bomba gibi bir haber düştü. Çünkü bir İstanbul devi daha Sercan için devreye girmişti.

Mehmet Topuz transferinde olduğu gibi devreye yine Beşiktaş girdi. Kayserili yıldızda hayal kırıklığı yaşayan Kara Kartallar bu kez işi bitirmeye niyetli.

Beşiktaş Yönetimi yaklaşık 15 gün süren ‘Topuz kapışması’nda olduğu gibi bir kez daha Fenerbahçe ile aynı yıldızın transferinde karşı karşıya gelmişti. Rövanşı almakta kararlı olan Başkan Yıldırım Demirören, ‘takas’ kelimesini hiç ağzına almadan direkt parasal teklifini yaptı. Bu teklifin miktarını iki başkandan başka kimse bilmiyor, ancak bilinen bir şey var ki, o da Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den daha çok önerdiği...

Ve Sercan Yıldırım FANATİK’e konuştu
Fenerbahçe-Beşiktaş-Bursaspor üçgeninde yaşanan kaosu ise ‘olayın kahramanı’ Sercan Yıldırım sadece FANATİK’e özetledi: “Değerimin karşılığı ya da yüksek bir bedel verilirse giderim. Çünkü kazanan Bursaspor olacak. Başkanımız İbrahim Yazıcı ile konuştum.
O, kulübün ve benim menfaatlerim doğrultusunda kararını verecek. Mehmet Topuz gibi bir olayın içine düşmek istemem, ama korkarım
iki kulüp yine aynı durumu yaşayacak gibi...”

Mehmet Ali Sabuncu - Sedat Hardal / FANATİK

sercan nasıl oynuyor bilmiyorum ama deniz den iyi oynadağı kesin :D

nasıl paralar dönüyor ya yazık bu kadar paralara....

Beşiktaş'tan Sercan YaLanLaması!!!

Beşiktaş yaptığı açıklamada Sercan Yıldırım hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Beşiktaş Kulübü, Bursasporlu Sercan Yıldırım ile ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Bugün bazı basın organlarında yer alan, Bursaspor'un futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler asılsızdır. Söz konusu futbolcu, kulübümüzün transfer gündeminde yer almamaktadır'' denildi.

NTV SPOR

Beşiktaş'tan Sercan YaLanLaması!!!

Beşiktaş yaptığı açıklamada Sercan Yıldırım hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Beşiktaş Kulübü, Bursasporlu Sercan Yıldırım ile ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Bugün bazı basın organlarında yer alan, Bursaspor'un futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler asılsızdır. Söz konusu futbolcu, kulübümüzün transfer gündeminde yer almamaktadır'' denildi.

NTV SPOR

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfLeyerek yermiş :dilCocuk:

Yaw off ne çok parası yaw .
Fenerbahçemin parası var veriyoruz işte !!
! Bize göre çok değiL bu miktar !

Fenerbahçe Sercan’da sona yaklaştı!!!

Sarı-lacivertlilerin genç yıldız için yaptığı son teklife, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sıcak bakmaya başladığı ve transferin iki gün içinde netleşeceği belirtiliyor.

200609-sercan-haber.widec.jpg

Yerli oyuncu transferini Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Sivasspor'dan İbrahim Dağasan'ı alarak noktalamak isteyen Fenerbahçe, Sercan’ın transferinde son aşamaya geldi.

Sarı-lacivertliler, ocak ayında yeşil beyazlı kulübe yapmış olduğu 4 milyon Euro’luk teklifi, 5 milyon Euro + bir oyuncu şeklinde arttırarak, önemli bir adım attı.

Genç yıldızın geleceği ile ilgili kararını Türkiye'de kalmak ve daha uzun vadede yurtdışına gitmek olarak vermesinin ardından, Bursaspor Yönetimi de bu yönde hareket etme kararı aldı.

Sercan Yıldırım'a yurt içinden yapılan en iyi teklifin Fenerbahçe'den gelmesi nedeniyle, iki kulübün yöneticileri transfer görüşmelerini hızlandırdı.

Görüsmelerin pazartesi gününe kadar netleseceğini belirtirken, Menajer Efgan Erciyas NTV Spor'a telefonla yaptığı açıklamada, "Bu noktaya geldikten sonra transferin %90 ihtimalle olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Ama olumlu veya olumsuz pazartesi gününe kadar bu iş bitmiş olacak" diye konuştu.

NTV SPOR

Süper haber orti :goz:

Yabancı forvete feLan gerek yok!!
Semih Sercan Ucurur Bizi. . .

Simdi kaLdı 3 eksik!!

SoL Bek SoL acık Ön Libero

Haydi Aziz Başkan. . .

Sercan resmen Fenerli oluyor

Aziz Yıldırım ile Bursaspor Başkanı Yazıcı, genç yıldızın transferi için önceki gün bir araya geldi... Taraflar yarın bir kez daha buluşacak ve Sercan´ın artık Fenerbahçe forması giyeceği resmen açıklanacak.
Galatasaray ve Beşiktaş’ın dışında uzun süredir İngiliz kulüplerinin de yakın takibinde olan Sercan Yıldırım’ın Fenerbahçe’ye transferi artık resmi açıklamalara kaldı. Önceki gün İstanbul Kuruçeşme’deki bir restoranda bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor’un patronu İbrahim Yazıcı, genç yıldız için fiyat ve takas edilecek oyuncular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bu işe son nokta yarın koyulacak. Kulüpler Birliği adına oluşturacağı heyetle yarın Futbol Federasyonu’nu ziyaret etmeye hazırlanan
Aziz Yıldırım, heyette yer alan Yazıcı ile önceden buluşup, işi resmiyete dökecek. Mehmet Topuz’un yaşadıklarını yaşamak istemeyen Sercan ise dünyayla ilişkisini kesmiş durumda. Marmaris’te Yazıcı’nın otelinde tatil yapan genç yıldız, Başkan’dan gelecek
haberi bekliyor. Şu ana kadar Bilica, Bekir, Mehmet Topuz ve Özer’i renklerine bağlayan Sarı-Lacivertli kulüp Sercan’a da görkemli bir şekilde imza attırmayı planlıyor.

Mehmet Ali Sabuncu / Fanatik gazetesi 21/06/2009

Sercan: Belirsizlikten sıkıldım!!!

Fenerbahçe'nin gündemindeki Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, transferindeki belirsizlikten dert yandı. "Gidecek miyim, kalacak mıyım artık belli olsun" diyen Sercan, transferindeki son sözün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'da olduğunu söyledi.

Sercan Yıldırım yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Marmaris'teki otelinde geçirdiği tatilini tamamladığını ve Bursa'ya döndüğünü bildirdi.

Son günlerde isminin sıkça transfer haberlerinde geçtiğini ve bunu tatilde takip ettiğini anlatan genç oyuncu, bu konuda şu ana kadar kesinleşmiş bir şeyin olmadığını belirtti.

Sercan Yıldırım, Bursaspor'un altyapısından yetiştiğini ifade ederek, ''Beni, Bursaspor Kulübü Sercan yaptı. Bu nedenle eğer gideceksem de vefa borcumu ödemeliyim. Kulübüme iyi bir para kazandırmalıyım. Bunun için transferimde son sözü de başkanım İbrahim Yazıcı söyleyecek'' diye konuştu.

Son duyumlarına göre İngitere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin yöneticilerinin Bursa'ya gelmesinin beklendiğini vurgulayan Sercan Yıldırım, ''Öncelikle şunu belirtmeyim ki, bu yaşta birçok yerden transfer teklifi gelmesi benim ve kulübüm adına çok sevindirici. Ancak günlerdir süren belirsizlik beni yıpratıyor. Artık hakikaten bıktım diyebilirim. Gidecek miyim, kalacak mıyım artık belli olsun. Ben de ona göre yolumu çizeyim. Manchester City yöneticileri Bursa'ya gelerek benimle ilgili görüşmelerde bulunacaklarmış. Fenerbahçe'nin çalışmaları sürüyor. Sanırım bugün, yarın ne olacağı belli olur. Ama dediğim gibi ben önce her şeyden çok sevdiğim kulübümü düşünüyorum. Gidersem de kulübümü düşünerek gideceğim. Kulübümün menfaatleri çerçevesinde başkanım ne derse o olacak'' dedi.

NTV SPOR

Not : Dün Gece KanaLTürk'teki Bizim Stadyum Programında AnadoLu KLüpLeri BaşkanLarı Vardı, Bursa Başkan'ı Sercan'ı Basındaki HaberLerin Aksine KesinLikLe Satmayı DüşünmedikLerini SöyLedi, Fiyat Mı Arttırmak İstiyorLar Yoksa Cidden De Basındaki HaberLer Gerçeği Yansıtmıyor Mu? Bunu Zaman Gösterecek Ama Orada Bir Söz Vardı Ki, Gerçekten Çok ÖnemLi Bir Noktaydı, "Sercan, Topuz'dan Aşağı KaLır Topçu DeğiLdir" DeniLdi, SatıLması Söz Konusu OLsa BiLe 8-9 MiLyon EuroLuk Bir Bonservis Vermesi Gerekicek Fenerbahçe'nin, Topuz Ve Özer'e TopLamda 60 TriLyon'a Yakın Bir Para Gitmişken YerLi Bir Başka Oyuncuya TopLamda 15 MiLyon Euro'ya Yakın Bir Para Harcayacak Mı Hep BirLikte Göreceğiz...

Yıldırım'dan Sercan esprisi!
Kulüpler Birliği Vakfı İstanbul'da toplandı. Vakfın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde gerçekleştirilen toplantıda Süper Lig kulüplerinin yeni sezon öncesi bir değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Toplantıya Diyarbakırspor ve Antalyaspor kulüplerinden bir yetkili katılmazken, bu kulüplerin başka kulüplere vekalet verdiği öğrenildi. Beşiktaş Kulübü'nden de herhangi bir yönetici toplantıya katılmazken, siyah beyazlı kulübün başka bir kulübe de vekalet vermediği öğrenildi.

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken, Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya "Siz yanyana oturmayın yoksa Sercan transferini bitirirsiniz" diyerek espri yaptı.
23.06.2009
Kaynak : DHA

6124_sondakika001.jpg

Sercan'da son durum!
Fenerbahçe sonunda muradına erdi. Sarı - lacivertliler Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım'ın transferini bitirdi. Lig TV'nin iddiasına göre; bugün Kulüpler Birliği toplantısında bir araya gelen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfere son noktayı koydu. Sercan'ın iki gün sonra resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

SPORX'ten: Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Sercan Yıldırım, ise transfer haberiyle ilgili bir bilgisi olmadığını, Başkan İbrahim Yazıcı ile de görüştüğünü ancak şu an için net bir açıklama yapılacak durumun olmadığını söylediğini belirtti.

Ayrıntılar Az Sonra...

Kaynak : Sporx.com

Geri