Sercan Transferi [Tek BaşLık] [Transfer Bitmek Üzere]

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
SERCAN'A 9 MİLYON AVRO

Fenerbahçemiz, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım için yeşil beyazlı kulübe resmi teklifte bulundu.

İki kulüp arasında yıldız futbolcu için pazarlıklar sürerken, Bursaspor'un Sercan için önce 9 Milyon Euro benservis bedeline ek olarak Önder Turacı, Deniz Barış ve Vederson Gökçek'ten birini istediği, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın transfer karşılığı alınacak oyuncuların maliyetinin yüksek olması nedeniyle bu futbolcuları istemediği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulüp, Fenerbahçe'nin 9 Milyon Euro bonservi bedeli ödemesi halinde Sercan Yıldırım'ı vermeyi kabul edecek. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor.

Bursaspor yönetiminin bugün yapacağı görev dağılımın ardından Sercan transferinin de netlik kazanması bekleniyor.

Ayrıca; Başkan İbrahim Yazıcı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan 2 gün daha süre istediği, bunun nedeninin ise Sercan'ı isteyen bir İngiliz Kulübü ile temasların sürdüğü ve olumsuz sonuçlanması halinde Fenerbahçe yönetimi ile tekrar görüşüleceği öğrenildi.

FB.COM

İyide Ertuğrul Sağlam Sercan ve Volkan Şen i satmıcaz dedi . . .

İyide Ertuğrul Sağlam Sercan ve Volkan Şen i satmıcaz dedi . . .

=)
Paranın acamadığı kapı
kanatLanıp ucamadıı yer mi war :dilCocuk:

9 M Euro ya hayır diyecek anadoLu takımı tanımıyorum!!

9m euro fazla değil mi bu adama ya :D
:hhter:slap

para hem fazla hemde o kadar ii bi topcu olduna ınanmıyorm :S

iyi transfer ama bizimde onderle denize ihtiyacimiz var.defans ve ortasaha ve sol kanat ihtiyaci varken neden bu kadar forvet transferi uzerinde duruyoruz anlamiyorum.semih semih semih.oynat gerisini dusunme.git bir tane sol kanat transfer et bizde rahatliyalim bu ugurda kendini biraz daha toparlasin.

para hem fazla hemde o kadar ii bi topcu olduna ınanmıyorm :S

Dai fiyat cok oLabiLir ama
gercekten cok iyi adam. . .
Daha 19 yasında gencecik!!
Kendini biras daha geLiştirirse cok iş yapar fenerde!!

Önder Le Deniz e ihtiyacımız war diyen arkadasa ithafen!!
bunLardan zaten tam anLamıyLa ne zaman verim aLdıkki!!
zaten 2 tane defans aLdık öndere artık ihtiyac yok!!
denize geLince zaten iyi bir ön Libero aLınacak seLcuk ta yedek oLcak!!
Artık denize ihtiyca kaLmıcak!

Ugur a geLince o adam dan fenerbahcenin as oyuncusu oLmaz!!
sezon boyun 2 yada 3 mac ta iyi oynuyor!!
İyi bir soL acık Lazım bize. . .

Sercan=5 milyon euro+Burak

sercanfb.widec.jpg
Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı'yı kadrosuna katan Fenerbahçe'de yeni hedef Bursaspor'un genç ylıldızı Sercan Yıldırım. Sarı-lacivertli ekip, Bursaspor'a 5 milyon euro ve Burak Yılmaz'ı teklif ederken, 7 milyon euro isteyen Bursaspor ise düşünmek için süre istedi.

Transferde haraketli günler yaşayan Fenerbahçe, Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ı da kadrosuna katmak için girisimlere resmen başladı. Sarı lacivertliler, Bursaspor'a Sercan'a karsılık 5 milyon euro ve Burak Yılmaz'ı teklif etti.

Fenerbahçe forvet pozisyonuna takviye yapmak için bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ın kulübü Bursaspor ile temaslara başladı. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yıldız futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Fenerbahçe'nin yeşil beyazlı kulübe 5 milyon euro ve Burak Yılmaz'ı teklif ettiği öğrenildi. Devre arasında Fenerbahçe'nin 4,5 milyon euroluk teklifini reddeden İbrahim Yazıcı, düsünmek için süre isterken, İngiliz kulüpleri ile de masaya oturmak istediğini fade etti. Bursaspor yönetimi, bu aksam görev dağılımı yaptıktan sonra konuyu ilk yönetim kurulu toplantısında tartısacak. Transferin Cuma gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.

soylediklerine katiliyorum ozellikle ugurla ilgili olanlara.ondere ihtiyacimiz var cunku daum onderi seviyor.bence defansta onderi oynatacak.tamam 2 tane defans aldik ama 1 tanesini kaybettik digeride agir bir ameliyat gecirdi takimda kalip kalmayacagi mechul.sanirim sende takimda can arat yerine onderi gormek istersin.hic degilse dengeli bir oyuncu.eger 1 on libero alinacaksa deniz kalmali.emre allaha emanet.sakatlanip duruyor.daum 2 on libero oynatirsa yedek liberomuz kalmaz.ben bunlari yazarken yedek takim icin yazmistim.haklisin verim alamadik ama komple herkesi gonderip yedek kulubesinide bosaltmanin bir anlami yok.daha iyilerini bulana kadar bence bu oyuncular kullanilmali.keske yedek takimda biraz daha genclere yonelsek ama maalesef kimse bunu yapmiyor.

soylediklerine katiliyorum ozellikle ugurla ilgili olanlara.ondere ihtiyacimiz var cunku daum onderi seviyor.bence defansta onderi oynatacak.tamam 2 tane defans aldik ama 1 tanesini kaybettik digeride agir bir ameliyat gecirdi takimda kalip kalmayacagi mechul.sanirim sende takimda can arat yerine onderi gormek istersin.hic degilse dengeli bir oyuncu.eger 1 on libero alinacaksa deniz kalmali.emre allaha emanet.sakatlanip duruyor.daum 2 on libero oynatirsa yedek liberomuz kalmaz.ben bunlari yazarken yedek takim icin yazmistim.haklisin verim alamadik ama komple herkesi gonderip yedek kulubesinide bosaltmanin bir anlami yok.daha iyilerini bulana kadar bence bu oyuncular kullanilmali.keske yedek takimda biraz daha genclere yonelsek ama maalesef kimse bunu yapmiyor.

Gercekten gencLere yöneLme cok iyi oLur !!
MeseLa Özer takasında Özgür Cek gibi bir adamı werdik!!
Ve bu adam gercekten süper bi soLak!!
Bunun yerine wedersonuda wersek adamLar kabuL ederdi.
Ama biz gencLerimize güvenemediğimiz için!
Gittik Özgür ü verdik!!
Bak buraya yazıyorum.
O adam iLk 11 de cıkarsa bu sezon herkes görecek nsL bir topcu
oLdugunu cok iyi adam.Yazık oLdu!!

Değerini bulmadan satmıyoruz dedi Başkanımız Sayın İbrahim YAZICI...

Gercekten gencLere yöneLme cok iyi oLur !!
MeseLa Özer takasında Özgür Cek gibi bir adamı werdik!!
Ve bu adam gercekten süper bi soLak!!
Bunun yerine wedersonuda wersek adamLar kabuL ederdi.
Ama biz gencLerimize güvenemediğimiz için!
Gittik Özgür ü verdik!!
Bak buraya yazıyorum.
O adam iLk 11 de cıkarsa bu sezon herkes görecek nsL bir topcu
oLdugunu cok iyi adam.Yazık oLdu!!

cok haklisin.yemin ederim bir yerde bu ozgur mevzusunu gorsem sinirleniyorum.ihtiyacimiz olan mevkide oynuyor,alt yapidan gelmis,gelecegi parlak.sen nasil verirsin bu adami.ilk once dusunmeliler ya bu ankaraspor neden bu adami istiyor diye.burak,gurhan dururken neden bu adami istiyorlar.gorursun birkac yil oynatip bize nasil iteleyecekler 5-6 milyona.maalesef kendi alt yapimizi cok cabuk harciyoruz.en son mujdat kendini kurtarmisti sanirim.

cok haklisin.yemin ederim bir yerde bu ozgur mevzusunu gorsem sinirleniyorum.ihtiyacimiz olan mevkide oynuyor,alt yapidan gelmis,gelecegi parlak.sen nasil verirsin bu adami.ilk once dusunmeliler ya bu ankaraspor neden bu adami istiyor diye.burak,gurhan dururken neden bu adami istiyorlar.gorursun birkac yil oynatip bize nasil iteleyecekler 5-6 milyona.maalesef kendi alt yapimizi cok cabuk harciyoruz.en son mujdat kendini kurtarmisti sanirim.

Aaa oLurmu öyLe paftan bedanva cıkarma!!
5-6 M bayıLmadan iLk 11 e giriLirmi. . .
Ayıp ayıp !!

Not:Su haLimize bak ya ağLanacak haLimizLe daLga gececek duruma geLdiK!!

OrtaLıkta 5 MiLyon Euro + Oyuncu SöyLemLeri DoLaşıyor...

Resmi TekLif 9 MiLyon Euro Deniyor Bir Diğer Taraftan...

AnLaşıLan Tam Fiyat KestiriLemiyor Ama 5 MiLyon Euro'dan Yüksek OLacağı Ve TopLamda Min 15 MiLyon Euro'yu Ki Bunun İçinde Oyuncunun 3-4 SeneLik ALacağını Da Katıyorum, BuLacağı BeLLi...

Sercan İçin Bu Kadar Paraya Değmez, Gereksiz Bir Transfer HaLa SöyLüyorum, Fenerbahçe'de Daha Semih Yedek KaLıyorken Ki Semih Bence Destek ÇıkıLırsa İnanıLmaz İşLer YapabiLecek, Çok KaLiteLi Bir Oyuncu, Sercan Bu Takımda Banko Yedek KaLır, Bir Sezonda 10 Maç İLk 11 De Sahaya Çıkarsa Da Öpsün Öpsün Başına Koysun, Yedekte Çürüyeceğini Düşünüyorum...

Hem Onca Paraya Hemde Sercan'a Yazık...

Neyse HayırLısı Neyse O OLsun...

ben de bu transfer konusunda kararsızım,Sercan daha büyük takımLık oLmadı bence..
umarım Türk futboLuna uzun yıLLar hizmet eder..

O adam 9 milyon euro verilir mi?? Onun yerine daha iyi bir adam getirilir yav...

ben de bu transfer konusunda kararsızım,Sercan daha büyük takımLık oLmadı bence..
umarım Türk futboLuna uzun yıLLar hizmet eder..

NsL oLmadı kanka ya miLLet 18 - 19 yasLarında
Barcada manu da oynuyor!!
Fener de gs de mi oynamayacak!!
BaL gibi oynar!!
GoLLerinide atar inş!!

Geri