"Serbest Kürsü" ye Mod. Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toros001

Banned
Reaction score
0
Sayın; Forum Sakinleri, bana bu görevi bahş ederseniz layıkıyla, objektif, müteessir bil-hassa zevkle yapacağıma dair söz veriyorum.

İşte daha küçüksün, daha yenisin, mesajın az, teşekkürün az, gibi eleştiride bulunan arkadaşlara cevabım;

BÖLÜM YÖNETMEK TEŞEKKÜRLER MESAJLA DEĞİL BİLGİYE, KÜLTÜRLE, TAHSİLLE OLUR.

Arkadaşlar Erciyes Üni. Ticari Bilimler Fakültesi Okuyorum.

İşte daha küçüksün, daha yenisin, mesajın az, teşekkürün az, gibi eleştiride bulunan arkadaşlara cevabım;

bu yukarıda yazdıklarını sen hiçe sayıyorsun ama bu foruma ne kadar katkın olduqu ordan ortaya cıkıyor ; ) ayrıca ben seni iLk defa görüyorum forumda nerden biLEyim in misin cin misin? önce foruma güven vermeLisin... senın için cok erken... ki isteiğin böLümün modları zaten yeteri iLgiyi gösteriyor... zannetmiyorum sen o böLümde modLuq yapasın.. daha şimdiden ön yargıLısın...

önce okumanı tavsiye ederim ; )
http://www.hackhell.com/hackhellde-...-icin-basvuruda-bulunucak-uyeler-okumali.html

Daha erken diye düsünüyorum.. :) Ama ilerde neden olmasın..

dai msj sayısı
teşkk sayısı diiL saten probLem
önemLi oLan yönetimin sana
güvenmesi miLLete güven vermen
kendini göstermen Lazım...
- 1907

Sayın; Forum Sakinleri, bana bu görevi bahş ederseniz layıkıyla, objektif, müteessir bil-hassa zevkle yapacağıma dair söz veriyorum.

Arkadaşlar Erciyes Üni. Ticari Bilimler Fakültesi Okuyorum.

bizim senin bilgini kültürünü karakterini nasıl biri olduğunu görebilmemmiz...için

senin mesaj atman gerekiyor ki yorumlarından olsa bile nasıl biri olduğunu kestirelim...

aksi halde bu çok zor bu da ne demek henüz zamanın var...:goz:

Çalışırsan ileride niye olmasın göster kendini o zaman oke..

Arkadaşlar Hepinize yorumlarınız ve OLUMSUZ Mesajlarınızdan Dolayı Minnettarım :) Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim.

Şaka bir tarafa hepinize saygım sonsuz HACKHELL için yaptığınız azimlere ve çabalara gerçekten imresiyorum sizi ve bu Hackhelli çok seviyorum Allah (c.c.) izin verirse ileriki zamanlarda olurum canımız sağ olsun mesela yaza kadar birikim yapar yazın olurum öyle değil mi?

Arkadaşlar Hepinize yorumlarınız ve OLUMSUZ Mesajlarınızdan Dolayı Minnettarım :) Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim.

Şaka bir tarafa hepinize saygım sonsuz HACKHELL için yaptığınız azimlere ve çabalara gerçekten imresiyorum sizi ve bu Hackhelli çok seviyorum Allah (c.c.) izin verirse ileriki zamanlarda olurum canımız sağ olsun mesela yaza kadar birikim yapar yazın olurum öyle değil mi?

ihtiyac oLursa neden oLmasın​

Şu anda böLüme Mod gerekLi değil.YetkiLi Ark Hakkını veriyorLar..
Ancak biraz birikimLe ve güvenLe iLerLeyen zamanLarda tabiki snide aramızda görmekten mutLuLuk Duyarız.
Yeter ki hakkını Ver KanıtLa =)

sana + vermem demek sana kefil olmam demektir ama ben hiç tanımadığım birine nasıl kefil olabilirim? bana izah eder misin lütfen. tabiki de -

mesaj sayın biraz fazla olacak ki bizde seni mesajların ile değerlendireceğiz. ileride inşallah ama şuan -

sana + vermem demek sana kefil olmam demektir ama ben hiç tanımadığım birine nasıl kefil olabilirim? bana izah eder misin lütfen. tabiki de -

mesaj sayın biraz fazla olacak ki bizde seni mesajların ile değerlendireceğiz. ileride inşallah ama şuan -

katiliyorum..

aynen dediğin gibi BİLGİYLE, KÜLTÜRLE, TAHSİLLE OLUR, bizde bunların sende olduğuna inanmalıyız, bu da zamanla olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri