Sen Ve O (askinizin hikayesi )2006

pasaklı

New member
Reaction score
0
GeHeNNa' Alıntı:
Eveeet beylerr, bayanlar buraya sevgilinizle nasıl tanıştığınızıı anlatın bakalımmm :)
İlk görüşte aşk mı sizin ki?
İlk adımı kim attı?
Yoksa hayatınızda var olupta sonradan farkettiğiniz bir insanmıydı?

2005 yılının Leyla ile Mecnunu Hackhell Seçiyorrr
Hikayesinden etkilendiğiniz arkadaşlara teşekkür ediniz
En çok teşekkür edilen hikaye
Son zamanların en güzel aşkı ilan edilecektir

Buyrun bakalım anlatın aşk hikayenizi :cool:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=28430

evet gehenna arkadasimiz acmisti gecen yil..
septaght & Maydanoz arkadaslarimizin hikayaleri cok beyenilmisti..

hadi basliyoruz bakalim en cok kiminki beyenilicek..

hh de kızlar içinde bölüm varmış :)

bende öyle dolanıyordum :(

hikayeler yaşanmış mı olması gerekiyor ?

tridine' Alıntı:
hikayeler yaşanmış mı olması gerekiyor ?

İlk adımı kim attı?

kendi yasadiginiz duygulari yazicaksiniz : )

benimki çok uzun ,yarın yazacam

okumaya başlamadan önce ışıkları kapatın
1 koli sümüğünüzü silmek için peçete alın

Böyle Bir Aşk Olamaz

ben sadece arkadaşımın bir olayını anlatacağım
BU ŞAHISIN ADI BULUT
neyse biz dershanedeyken bu arkadaşla bir kız bakışmaya başladılar kız bulut arkadasa deli gibi bakıyor bizimkide aynı

neyse bizim arkadaş sonun da kızla konuşma kararı alır bakışma arasında kızın yanına gider

kıza ne dese beğenirsiniz...

"HAYIRDIR BİŞEYMİ VAR NEDEN BAKIYORSUN"
kızın cevabı (yerinde olsam tekme tokat girişirim) "sizden hoşlandım" :D
bizimkindende aynı cevap geldi tabi bizim arkadaşlar o anda yıkıldı böyle bir aşk olamaz :D :D :p

15 yaşındaydım.bir okul çıkışı kadıköy sahilinde arkadaşlarımla oturmuş çayımı yudumluyordum.öylesine gelip geçenleri izlerken gözüme "o" çarptı. bir sürü insan geçerken gözüme bir tek o çarpmıştı. iki sene sonra arkadaşımla buluşmak için gittiğim yerde kapıdan içeri girenlere bakıyordum ve yine onu gördüm. iki sene geçmişti. ama ben yüz hatlarını bile unutmamıştım. üstelikte bir kere gördüğüm bir insanın. arkadaşımın arkadaşı çıktı ve tanıştık. bilmiyorum sizde öyle misinizdir ama ben aşık olduğum biriyle konuşurken bazen tutukluk yaparım. nitekim bu tutukluk birgün ben iyice sarhoş olup ona onu sevdiğimi söyleyene kadar devam etti.çok şaşırmıştı. ve hiçbir şey söylememişti ne evet ne hayır ne de bilmiyorum. aslında çokta önemi yoktu o anda birşey söylemesinin.çünkü ben içimden geçeni söyleyip rahatlamıştım. aradan aylar geçti biz hala bir yerlerde karşılaşıp selamlaşıyorduk ama o geceyi asla bir daha konuşmadık. artık ümidimi kesmiştim.belliydi işte tek taraflıydı. çivi çiviyi söker hesabı başka biriyle bir birliktelik yaşamaya başladım. 6 ay sonra 18. yaş günümde erkek arkadaşımla birlikteyken onun kız arkadaşlarından biri aşık olduğu kişiyi anlatmaya başladı. kız bunu çok sevmiş. ama çocuk istememiş başkasını seviyormuş.kız da intihar etmiş çocukta vicdan azabından hergün onun yanına gidiyormuş. ve ewt biraz türk filmi gibi ama o çocuk benim aşık olduğum kişiden başka biri değildi. bütün bu kaçışlarının ve cevap vermeyişinin sebebi buymuş. ama iş işten geçmişti artık başkasıyla beraberdim ve ne kadar geriye dönmek istesemde kendimi suçlu hissediyordum. çünkü o başkasıyla birlikte değildi ve olmamıştı ama ben...
neyse bu hep böyle devam etti ve ben onu hep uzaktan sevdim.buna ister gurur deyin ister aptallık ki bence her ikiside. benim hikayem bu ve şu an 23 yaşındayım. belki karar vermek için çok erken ama bir daha kimseyi böyle seveceğimi sanmıyorum. ve hala onu çok seviyorum... benim için aşk onunla başladı ve onunla ölecek.

ben en bunalım zamanımda anlatıcam ve bana göre böyle bir aşk olmaz...
sonu türk flimindeki gibi mutlu sonla da bitmedi...:(
benzini aldğımda anlatırım..:)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
İlk adımı kim attı?

kendi yasadiginiz duygulari yazicaksiniz : )

duyguları illa yaşamak gerekmiyor bunu demek istedim,
belki hayallerde kalmıştır, umutlarda sönüp gitmiştir hiç gün yüzü görmeden...

neyse ben anladım sizi ;)

tridine' Alıntı:
duyguları illa yaşamak gerekmiyor bunu demek istedim,
belki hayallerde kalmıştır, umutlarda sönüp gitmiştir hiç gün yüzü görmeden...

neyse ben anladım sizi ;)
istedini anlat yahu biz okuruz : )

ha bide anlatirken aralara bosluk koyun ki okumak zor olmasin bide buyuk yazin fon 4 falan olsun :)
yaslilik iste kahretsin

hadi bakalim 4 gozle bekliyorum :cool:

ember' Alıntı:
15 yaşındaydım.bir okul çıkışı kadıköy sahilinde arkadaşlarımla oturmuş çayımı yudumluyordum.öylesine gelip geçenleri izlerken gözüme "o" çarptı. bir sürü insan geçerken gözüme bir tek o çarpmıştı. iki sene sonra arkadaşımla buluşmak için gittiğim yerde kapıdan içeri girenlere bakıyordum ve yine onu gördüm. iki sene geçmişti. ama ben yüz hatlarını bile unutmamıştım. üstelikte bir kere gördüğüm bir insanın. arkadaşımın arkadaşı çıktı ve tanıştık. bilmiyorum sizde öyle misinizdir ama ben aşık olduğum biriyle konuşurken bazen tutukluk yaparım. nitekim bu tutukluk birgün ben iyice sarhoş olup ona onu sevdiğimi söyleyene kadar devam etti.çok şaşırmıştı. ve hiçbir şey söylememişti ne evet ne hayır ne de bilmiyorum. aslında çokta önemi yoktu o anda birşey söylemesinin.çünkü ben içimden geçeni söyleyip rahatlamıştım. aradan aylar geçti biz hala bir yerlerde karşılaşıp selamlaşıyorduk ama o geceyi asla bir daha konuşmadık. artık ümidimi kesmiştim.belliydi işte tek taraflıydı. çivi çiviyi söker hesabı başka biriyle bir birliktelik yaşamaya başladım. 6 ay sonra 18. yaş günümde erkek arkadaşımla birlikteyken onun kız arkadaşlarından biri aşık olduğu kişiyi anlatmaya başladı. kız bunu çok sevmiş. ama çocuk istememiş başkasını seviyormuş.kız da intihar etmiş çocukta vicdan azabından hergün onun yanına gidiyormuş. ve ewt biraz türk filmi gibi ama o çocuk benim aşık olduğum kişiden başka biri değildi. bütün bu kaçışlarının ve cevap vermeyişinin sebebi buymuş. ama iş işten geçmişti artık başkasıyla beraberdim ve ne kadar geriye dönmek istesemde kendimi suçlu hissediyordum. çünkü o başkasıyla birlikte değildi ve olmamıştı ama ben...
neyse bu hep böyle devam etti ve ben onu hep uzaktan sevdim.buna ister gurur deyin ister aptallık ki bence her ikiside. benim hikayem bu ve şu an 23 yaşındayım. belki karar vermek için çok erken ama bir daha kimseyi böyle seveceğimi sanmıyorum. ve hala onu çok seviyorum... benim için aşk onunla başladı ve onunla ölecek.
güzeli hikaye biz bunu film mi yapsak acaba :):) (o şimdi asker repliği)):):):)

Karşı komşumdu,aynı yaştayız,hatta gün bile aynı :) beraber büyüdük,aynı sınıflarda okuduk,aynı üniversitede bitişik sınıflarda okuduk,ben ondan 1 yıl sonra bitirdim...Ben ona deli gibi aşıktım,taa bebeklikten ,ama kardeş gibi büyümüştük,asla söyleyemedim ona ne kadar aşık olduğumu...Tam 28 yıl böyle geçti ve birgün bir arkadaşımızın doğumgünü partisinde dans ederken biranda ağzımdan kaçtı,tutamadım o an kendimi,ve o bana bunu nezamandır hissettiğimi sorduğunda 20 yıl olduğunu söyledim,ve aşkımda aynı şeyi hissediyomuş o kadar yıl,ve hiç söyleyememiş...Boşa geçen 20 yılın açığını kapatıyoruz son 2 yıldır...Aşkım seni çok seviyorum,iyiki varsın...

Anlatmayı ısterdım nerden baslıcamı bılemıyorum bosverıyım en ıyısı

aynı mahallede oturuyorduk bi ara bende hatırlamıyom çıkmaya başladık..

ben onu çok sevmiştim ama o beni sevmemiş çünkü benle birlikte başka bi erkekle çıkıyormuş..

bunu ögrenince ayrıldık.tabi ben bi daha başka kimseyle çıkmadım halada öle :p

lise 3 teydim ve yarı dönem tatiline girmiştik o da kurban bayramına denk gelmişti arkadaşımla geserken birden karşıma eski sewgilim geldi (ayrıldıktan sonra çok iyi arkadaş olduk da) ayaküstü muhabbeti yaptık yanında da 3 tane akadaşı warmış baktıımda ilk o gözüme çarpmıştı 3 lünün içinde birlikte tkılalım dedi eski sewgilim bende olur dedim gittik bi kafeye oturduk o karşıma oturmuştu tanıştık derken biz bu çocukla kanki gibi olduk çok güsel geyk yaptık bütün gün sonra mai adresimi istedi teline gerek yok mail war nasolsa dedi bende tmm dedim tam kalkıoduk ewe gitmek için nese wer telini istersen dedi bende werdim bütün gece bekledim arar die ama aramadı sonraki gün yine dışarı çıktım geserken yine o çıktı karşıma konuştuk ayaküstü ben yarın gidiyorum dedi-burdan deildi-onu duyunca üsüldüm ama belli etmeden iyi dedim sadece ağsımdan o çıktı başka bişi diyemedim işin yoksa takılalım hadi dedi bende tmm dedim gittik iyne aynı yere bu kes o yanıma oturmuştu bu beni çok mutlu etti 5 6 kişiydik bütün gün muhabbet ettik hatta türk filmi bile çewirdik muhabbetine sonra benim telimi eline aldı bişi yazcam dedi oku dedi tam yasarken bıraktı nese gittiim yerden mail atarım dedi tmm dedim sonra kendi teline msj yasıp yolladı bana 'SENİ SEVİYORUM' die ben ilk inanmamaslıktan geldim ama uçtum şaka ytapıon dimi dedim oda ewet şaka dedi geçiştirdi yarım saat sonra çok ciddiydim msj da dedicwp istiom dedi bende sonra weririm dedim o gün ewe bıraktı beni akşam aradı konuştuk muhabbet ettik bi sonraki gün buluşmak üsere kapadık teli SONRAKİ GÜN= 12 gibi buluştuk 1 saat yanlız takıldık sonra hersamanki grup olarak toplandık uzun bi geyikten sonra biz elelele bi wasiyetteydik millet tebrik etti falan ama ben nolduğunu anlamadan bi birlikteliğe başlamıştık bile çok güsel günlerdi ama şuan ayrıyısss.......
işte en güsel hikayem bu arkadaşlar

Canim Aşkim

BENDE AŞKIMLA MAÇIMDA TANIŞTIM ONUN ARKADAŞI BENİMDE ARKADAŞIMDI SONRA BİRGÜN BENİM BASKETBOL MAÇIM VARDI ONUDA GETİRMİŞ AŞKIM BENDEN ÇOK ETKİLENMİŞ HEMEN ORDA TANIŞMA FASTI FALAN MAÇIN BAŞLAMASINA 10 DK VAR ONDAN SONRA BEN MAÇTA SÜREKLİ ONA BAKIYORUM O BANA, BANA TOP ATIYOLAR BEN YAKALAYAMIYORUM FALAN TAKIMIN KAPTANI OLMAMA RAĞMEN VE EN İYİ OYNAMAMA RAĞMEN SONRA İŞTE BENİM NUMARAMI FALAN BULUYO SÜREKLİ ARIYO BEN TABİ PAS VERMİYOM FALAN AŞKIM BENİM YA ONUN YÜZÜNDEN MAÇIDA KAYBETTİK OLSUN CANIMIZ SAĞOLSUN 2 ay falan peşimden koşturduym canımı sonra dayanamdım suanda 6 aylık bir beraberliğimiz var sözlendik ama şuaralar biraz görüşmeme kararı aldık çünkü artık bazı huylarına tahammül edemiyorum ya bi insan bu kadar mı kıskanç olur hani olurda bu kadarmı?? valla ne zaman beni kıskanmıycaK o zaman görüşcez bu kadar da olmaz yani ama çok seviyorum canım aşkım kara sevdam artık ondan başka biri olmıcak allah'ım herşey gönlümüzce olsun yarabbim AMİN!!!!

Ben (Turan) ve O (Aslım )

Sizlere hala unutamadigim bir aşk hikayemi anlatiyim arkadaşlar:goz:
Hikayedeki kişiler tamamem gercek tir..:p

İşte 1 hafta gecti 2.donem basladi bendenLise ye basliyacaktim icimde heyacan birazda korku nede olsa hic bilmedigim mbir hava alicaktim Kayit zamani geldi kayit yaptirdigim anda olanlar oldu o ne guzellik yarabbim ole ilk goruste aşk diye buna denir işte.Kalbim kut kut atiyodu eve gidene inanain hic aklimdan cikmadi.Okulun acilmasini bekliyordum buyuk bir heyacanla ve o buyuk gun geldi catti ne tesadufdurki onla ayni sinifa dusmustum kız hic orali bile olmuyo hep yakinlasmaya calissamda bir turlu yanasamiyodum gunler geciyodu icimdeki aşk ateşi gun gectikce buyuyo inanilmaz derecede buyuyodu artık ilk donemin bitmesine yakin bana yuz veremeye basladi guluyoz egleniyoruz kendi aramizda makara yapiyoduk :sigara: yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyo denebilir:p İlk donem bitti onsuz 3 hafta gecirecektim cok zordu benim icim giderken ole bir baktimki onun gozlerine resmen yıkıldı ortalık. uzak duruyodu bir turlu anlam veremiyodum onun bu hal ve hareketlerine ne oldu dedigim zaman benden uzak dur diye bir cevap aliyodum her seferinde hayatim kararmişti vede onun bu cumleleri her soleyesinde hayatim bir kez daha karariyodu

Donem bitti yilsonu geldi ayrilik vakti koskoca 3 ay yanina gittim seni cok ozleyecem dedim ve cevap geldi beni unut benden sana hayir gelmez bir kez daha yikilmiştim mahvolmustum hic arkama bakmadan terkettim yaz tatili boyunca aklimda sadece o hic cikmiyo cikarmaya calişsamda olmuyo yapamiyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum..Cok zorlu bir yaz tatili bitti 9.sinifa geldik gene ayni siniftaytik haliyle Bu sefer bana cok yakin ve candan davraniyodu neden bir ole bir bole yaptigini hala cozebilmiş degilim tabi ben sok oldum bu duruma.Ama bir yandan da cok mutlu oldum Gunler geciyo arkadasligimiz mukemmel otesi devam ediyo her sey yolunda ilk donemi gene sorunsuz atlattik.Hatta donem arasinda bile disarda bulustuk gezdik.Dunyalar benim oldu işte o an..

okul tekrar acildi hersey gene mukemmel donem sonuna doru 2 yildir acamadigim hislerimi ona actim ve bunun mumkun olmadigini soledi o an okul hayatimi bitirdim işte okulun son 20 gunu okula gitmedi kendimi alkole vurdum ya:mad: İctigim alkolun haddi hesabi yok yaz tatilindede hic gormedim ustelik.Cok uzuluyodum bu duruma hemde cok yaz tatilindede 1 kere bile gorememiştim ustelik.

10.sinifa geldigimiz zaman bolum secilecekti ne tesadufdurki ayni bolumu secmişltik onunla 2 yil daha beraber ayni sinifta olacaktik super bir olaydi benim icin.Ders yılı basladi ve ayni siada oturmaya basladik ilginctir ki.Bir ole Bir ole oluyodu bu kız anlam vermek mumkun deil ya bu nasıl bir olay ama her ne pahasina olursa olsun gonlumun prensesi oydu. 10.sinifta 2.donemde bir kez daha acikladim ve kabul etti cikmaya basladik deli gibi seviyorum ben ama o bana sanki acmişcasina benimle beraber oluyodu bir yandan da buna uzuluyorum tabi haftalar gecti sorun ustune sorun olay ustune olay 2 aylık bir işilkimiz oldu ama sevgili olmadan once yasadigimiz sorunlarin problemlerin 10 katini yasadik ayrildik tabi okulda devamsizligim cig gibi buyudu mudur beni okuldan atmak istedi ama atmadi sildiler devamsizligimi cok zorlu bir yili da geride biraktik son sınıfta ise hayatimin en kotu 1 yilini gecrdim her gunum aglamakli işkence doluydu onu her gordugum an kalbime birisi hancer vuruyomus gibiydi Hyatimin hic olmadigi kadar kotu ve işkence doluydu okul hic umrumda deildi sadece o 2 ay aşkim dedigim insan benim icin onemliydi ama o benle hic konusmuyordu.:Sopa ..

Deli gibiydim herkese saldiriyodum onun yuzunden bitirmişti beni olmustum adeta okulda bitiyo mezun olacaktik artik bir daha belki hic goremeyecektim anlatilmaz kederler icindeydim son gun geldi catti bitiyodu okul donemimiz onu goremeyecektim bir aha cok iyi biliyodum bunu ve bitti okulumuz.Yilsonu balosu olacakti ve o baloda bir kez daha gorme sansim olacakti o gunde geldi catti cok uzak koselerde oturuyoduk gozgoze geldigimiz nada sanki nefret kusuyoduk birbirimize erkenden terkettim baloyu bu yuden zaten arkamdan bir ses duydum ve o ses onan geliyodu bekle dedi bana arkami dondum ve efendim dedim bak dedi;Biliyorum 4 yildir işkence cektirdim sana ama beceremedim seni sevmeyi dedi 2 ay lik ilişkimizde bile viliyosun dedi olmadi yapamadik seni sevemiyorum dedi lutfen beni anla ve seninle olene kadar arkadas kalabilirim dedi.Bende ses seda yok iyi aksamlar dedim ve uzaklastim ordan aradan aylar gecti ben hala bunalimdayim hic beklemedigim bir anda telefonum caldi arayan kişi oydu şok olmustum bayiliyodum sanki epeyce konustuk ve randevu istedi bvenden olmqazdi bole birsey ya:sigara: gun geldi bulustuk gezdik ustelik 3 ay boyunca haftada 1 gun gorustuk duygularim ona karsi hala sicak tekrar deneyebiliriz diye dusunuyodum ben oda bunu biliyodu ve bir kez daha beraber olduk yaklasik 5 ay surdu bu sefer ve gene olmadi anlasamadik ayrildik

kahpe felek yuzume gulmuyodu bir turlu ayrildik ve bir daha hic gorusmedik su an karsima ciksa bi gorsem neler vermezdim onun icin unutamiyorum bir turlu dusunun 4 yil boyunca neler oldu neler

Cok uzun oldu belki ama sizlerle paylasmak istedim :sigara:

Kusura Kalmayin Millet :(

BENİM ÖLE TANIŞMAMIZI VEYA HİKAYEMİZİ ANLATABİLECEĞİM BİR SEVGİLİM OLMADI AMA OLMASINI İSTERDİM DİĞER ARKADAŞLAR YAZMIŞLAR HEP MUTLU OLANDA VAR OLMAYANDA AMA ÖNEMLİ OLAN MUTLU OLMAK DEĞİL MUTLU OLMAYI BİLMEKTİR ONUN İÇİN BENİM FAZLA DİYECEĞİM BİR ŞEY YOK AMA DİĞER ARKADAŞLARA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM EFTEN PÜFTEN MESELELERDEN DOLAYI SEVGİLİNİZLE ARANIZI BOZMAYIN SİZLER YANİ SÖZÜNÜ ETTİKLERİM VE BU DAVRANIŞI YAPANLAR BİLMELİSİNİZKİ YALNIZLIK ÇOK KÖTÜ VE PAYLAŞILMAZ BİR DUYGU MUTLULUĞU YAKALAMIŞKEN BIRAKMAYIN SONU NE OLURSA OLSUN EĞER BİRBİRİNİZİ SEVİYORSANIZ....:(:( :(

MUTLULUK FUTBOL TOPU GİBİ ÖNCE TEKMEYİ BASIP SONRA PEŞİNDEN KOŞMAYALIM!:( YANİ BİZ ÖYLEYİZ

Onunla lisede karşılaşmıştım.. Daha hazırlığa yeni başlayacaktım, herneyse sınıfa girdik.. Öğretmen masasında bir kız oturuyordu, herneyse biz orta sırada bir yere oturduk arkadaşla.. Ona tutulmuştum, ilk önce sataşarak yakınlaştım.. Herkes birbirimizden nefret ediyoruz sanıyordu, çünkü hep birbirimizle uğraşıyorduk.. Herneyse aradan 3-4 hafta geçti.. Onun bir arkadaşı vardı o da bana tutqun muş.. :)
Birgün yanıma bizim sınıftan bir kız geldi, ama bu kızla samimiyetim yok denecek kadar az yani sadece adını biliyorum.. Herneyse bana dedi çıktığın var mı işte bizim sınıftan birisi var senden hoşlanan.. Herneyse yok dedim, daha sonra benden hoşlanan kimmiş dedim ? Benim tutulduğum kızın yakın arkadaşı çıktı.. Sonra olmaz dedim vs.. orada bir karışıklıklar oldu, arkadaşlara baktım ooo kız yapmışsın fln diyorlar herkes moda girmiş noluyoruz diyorum ben kabul etmedim..

Daha sonra 2-3 hafta daha geçti, artık acayip şeyler olmaya başlamıştı bu olaylar nasıl gelişti bende anlamadım.. :) Bir gün yanıma geldi dediki "Dün annemle yanyana oturuyoruz sen erkek parfümü kokuyorsun dedi, bende geçiştirdim" dedi. Ama artık ifadelerinden anlayabılıyordum yakınlaştığımızı, o da benden anlıyordu yani.. Günler geçiyordu biz artık iyice yakınlaştık artık herkes sözde kanka biliyordu bizi ama gerçeği biliyorlardı.. Bana birgün dediki "Biz şimdi neyiz yani kanka mıyız ?" dedi. Ben biraz durdum hayır kanka değiliz dedim. Daha sonra " E neyiz o zaman ?" dedi, sustum. Daha sonra gülümsedi ve hoca girdi o anda zaten sınıfa.. Daha sonra aradan 1 hafta geçti sanırım yine oturuyoruz yanyana.. " Bana çıkma teklifi ne zaman edeceksin ? Ben mi edeyim ?" dedi. (Ehue orada dumur oldum benden beklıyormuş) Herneyse formalite icabı "Benimle çıkar mısın?" dedim. Samimi ilişkimiz başladı.. Ama birbirimizi çok kıskanıyorduk, en ufak birşeyde sorun çıkıyordu.. Ama onu seviyordum.. 3 kere ayrılıp barıştık.. Toplam 1 dönem 2 ay civarı çıktık.. Daha sonra ayrıldık ama onu hala seviyorum hala gözlerine baktığımda ikimizinde gözleri parlıyor.. Başlarda unutmak için çok çaba sarfettim, şu an alıştım ama bazen aklıma geliyor gözlerim doluyor herneyse yazarken bile gözlerim doldu benden bu kadar iyi geceler

Geri