Sen Ve O (askinizin hikayesi )2006

ilkokul 5 e geçmiştim artık yeni bir okul yeni bir mahalle yeni arkadaşlar...
taşındığımız gün ben arabada o bisiklette yolda gözgöze geldik ve başladı...
tam 7 sene..
şimdi ayrıyız ama onunla yaşadığım herşey çok özel ve o benim için hala çok değerli...

Nerden başlasam ki!

Nerden başlasam bilmiorum ya:(
Benim Hackhellden uzak durmamım nedeni tatil'e gitmem!Hersene yazı ben edirne/keşan/yayla sahilinde geçiriorum arkadaşlar!Ben Her sene çok farklı kızlarla çıkıodum iddia uğruna kızlarla çıkardık heryaz.romanyalı,rus,makedon her türden awrdı bunların çoğu türkçe biliolardı zaten melez derler ya o bakımdan işte.şimdi bu konuyla ne alakası war diceksiniz ama çok alakası war ben bu yazda gittim ve bugün bir günlüğüne ist. geldim.Gelmeden önce 2 kızla çıktım 3. ile de çıkıom.2. çok sevdim kız benimle çıkarken başkasıyla çıkıp beni aldatmış.Aşkın ilk tokatını ozaman yedim ben öyle böle deil arkadaşlar ya kız için ist. edirneye gidiodum.ist. > edirneye 4 saatlik yol kıza hasta olmuştum ya onun için herşeyi verirdim.hackhellde hatta basbas baırıodum onun adını ışıl ışıl die ben onun için geçen sene kolumu kazımıştım.Koluma ışıL die boydan boya ama akıllara zarar bişeydi ya dövme gibi olmuştu herkes ağzı açık bakıodu babam görmesin die bandaj bağlıodum annem biliodu sonradan öğrendi ama iş işten geçmişti.:)Neyse konuya dönelim.Ben o kızım beni aldattığını öğrendim beni 4 gün hiç aramadı bizim ark. gökhan bana ben istediğim zaman bana döner diomuş.bende bunu duydum kahroldum.1 hafta dışarı çıkmadım hep evde yattım telide kapattım ama ben nerdeyse kendimi öldürecek kadar sitres altına girdim çk kötü bi olay annemler falan bobanem herkes farketti beni evde tutamazken birden eve kapanmak herzamn uyu,yatkal hep aynı şeyleri yapmaktan bıktım ben kararımı vermiştim artık ist. geri dönücektim ark. beni zor zaptediolar gökhan bizimde mi değerimiz yok diolardı bende onları kırmamak için son akşamımda dışarı çıktım.Benim geçen seneden ark. halasının kızı wardı hep ark. takılıodum tel no'sunu versene çok güzel kız die ordan aklıma geldi kafamı bi kaldırdım o kaldırış benim kurtuluşumdu ya kızla bi kesiştik anlatılamaz ya akıllara zarar bi kız o ya ben o ana kadar bitkin artık kız peşinde koşmaktan sıkılmış bi yaratık rolünü oynarken aniden o kız karşıma çıktı göz göze geldik ama hiç muhhabbetimiz yoktu geçen seneden benim ark. yukarda kızlarla çıkarken takıldıım ark. halasının kızı!Ben hiç bişey demedim geçen seneden sevdiğim kızdı zaten dedim ki içimden bu kız bana bakmaz saçlarda zatn o akşam dağınık ben hiç bi zaman çıkmazdım öloe ama o akşam zatn bittiğim akşam oldu ya:)Ben eve giderken tel çaldı no "sen kimsiniz!" die msj attım beni tanımadın mı ben simge dedi!Bende biliodum okadar adını ama fazla muhabbetim yoktu yarında yolculuk wardı zaten Kızla o akşam msjlaştık ark. sölemiş kız bana hasta olmuş zaten bende zaten yeni ışıLdan ayrılmıştım.Bende bizimkiler çakmasın die otobüs'e bindiğim gibi indim o sabah sırf o kız için dün akşamda ist. gelmeden yani bugün ist. dayımda dün akşamda kıza teklif ettim.Benim sevgilim olurmusun die:eek:Oda tabi kabul etti!Ben öle çabuk aşık olmam zaten ama bu kız başka ya o bakışları beni bitirio ya benim kalbimi tırmalıo o bakışları!Kızla dün başbaşa kalabildik sadece teklif etmeden önce kızla gözgöze gelice kalbim yerinden çıkcak gbi oluo onu düşünmkten zaten ben aklımı yitiricem nerdeyse Ama bu sevgiyi anlatamam ya.Ben ilk defa böle bişeyle karşılaşıorum.Demek ki aşk platonik olmayınca sevgililer daha çok bağlanıolar birbirlerine bugün geldim ist. ama yarın sırf kız için tekrar gidicem bu nasıl aşk bilmiorum ya Bütün vakitlerimi onla geçirmek istiorum onsuz ben hiçim gibi bişey ya çok kısa sürede böle bişey olacağına inanmazdım ama nasıl böle birşey gerçekleşti anlamıorum ya:DBu kız sanki gökten zembille falan indi gibi bişey ya!Şimdi o kızla geçirmediğim günlere yanıorum benim ark. onla sevgili olmama nasıl karşı çıkmadı ben onu anlamıorum ama oda beni ilk defa böle gördü hayatım berbatken birden gün yüzüne çıkınca demek insanlarda anlıo bu hayatın nasıl geçişli olduğunu ben bunu hemen pes etmemek lazımmış Burdan sesleniorum!
Simge seni çok ama çok seviyorum!

ben aşkı 7 yaşında buldum ve bu 7 yaşındaki aşk 7 yıl sürdü

daha yeni başlamıştım okula benim ilk arkadaşım ve ilk aşkım o oldu.
onu yaşımın küçük olmasına rağmen o kadar çok seviyordum ki
ama ne olduysa oldu 7. sınıfata şeytan denilebilecek kadr kötü:mad:
bi kıza uydu bu kızda benim arkadaşımdı sırf bana inat olsun diye çocuğu baştan çıkardı ama ben nerden bilim bana daha yakın olmak için arkadaşımla çıktığını
benim halimi görünce dayanamadı ve söledi arkadaşıma
''aslında ben arkadaşını sevdiğim için seninle çıktım ona daha yakın olmak
için ''ama bunu neden yaptı hala anlamış değilim bana söyleyebilirdi beni hala unutmadığını....
ama onu o kadar çok seviyodum o kadar bağlıydım ki ona

ama artık bitti hiç istemezdim ama bitti 7yıl çıkmışız
7 den 77 ye kadar çıkmak olmaz heralde
hiç de pişman değilim bu yaşadıklarımdan
bu yaşta bu kadar sene ne yaşadıklarımı yazsam sayfalar yetmez...
yine 7 yaşında olsan yine okula yeni başlıyo olsam yine çıkardım onunla

evet arkadaşlar bunu en yakın dostumla ve hackhelle paylaşıyorum
içim rahatladı bee ohhhhhhh:(

isterseniz daha ayrıntılı bi şekildede anlatabilirim.....

Geri