inşallah yakında ben de mod. olabilirim belki.olmayı isterim biras zaman geçsin bende kalıcı ve sevilen birisi olabilirimm...
KaLıcı Ve sevilen birisi olmak istiyorsan Nickini Değiştirerek Başlayabilirsin
inşallah yakında ben de mod. olabilirim belki.olmayı isterim biras zaman geçsin bende kalıcı ve sevilen birisi olabilirimm...
KaLıcı Ve sevilen birisi olmak istiyorsan Nickini Değiştirerek Başlayabilirsin![]()
KaLıcı Ve sevilen birisi olmak istiyorsan Nickini Değiştirerek Başlayabilirsin![]()
ŤêΧâŠ;2401383' Alıntı:tşk lerinin yarısını versene dayı bu üyemize![]()
hoşgeldinde nicki değiştirt bence.valla ben seni fatih sandım..:durdurun:durdurundiyorum bu çocuk niye yeni üyelere konu açmış niye avatar değiştirmiş:biggrin:biggrin .yani hiç hoş değil değiştir bence:goz:.benim nickimden biri olsa ben hiç hoşlanmazdım:vur.sonuçta fatihi sevenler yanlışlıkla sana bol bol teşekkür atar:durdurun:durdurun.kızma bunları kötü niyetle yazmadım ama doğru olan bu:goz::goz:.popüler biri o.:clap
ya bu kadar sorun olmaz sadece arkdaş ortamı istiyorum paylaşım yapacağım bir ortam teşekkürleri istemiyorumm.lütfen yanlış anlamayın beni
Bence nick deişmeli!..
Hoşgeldin
hatırlarsanız bi süre önce soysuzluğa isimli bi üye aynı şekilde burda konu açmıştı. 3. dünya savaşı çıkıyordu burda nerdeyse, sonsuzluğa isimli kullanıcıyı taklit ediyosun diye. şimdi çok daha sakin gördüm sizleri. adam elinden gelse birebir aynısını alcakmış nerdeyse.
bu nick değişmeli bencede. mod değiştir derse değiştiririm demişsin. demiş işte değiştir yola o şekilde devam et diye.
Ulaa bu benim Yan sanayim =)