selam hackhell bak kim geldi?

inşallah yakında ben de mod. olabilirim belki.olmayı isterim biras zaman geçsin bende kalıcı ve sevilen birisi olabilirimm...

KaLıcı Ve sevilen birisi olmak istiyorsan Nickini Değiştirerek Başlayabilirsin ;)

hoşgeldinde nicki değiştirt bence.valla ben seni fatih sandım..:durdurun:durdurundiyorum bu çocuk niye yeni üyelere konu açmış niye avatar değiştirmiş:biggrin:biggrin .yani hiç hoş değil değiştir bence:goz:.benim nickimden biri olsa ben hiç hoşlanmazdım:vur.sonuçta fatihi sevenler yanlışlıkla sana bol bol teşekkür atar:durdurun:durdurun.kızma bunları kötü niyetle yazmadım ama doğru olan bu:goz::goz:.popüler biri o.:clap

ŤêΧâŠ;2401383' Alıntı:
tşk lerinin yarısını versene dayı bu üyemize:)

OLabülür Aslında

Tşklerimin Yarısını VEriyim Ben Sana Beraber İkiz Gibi Dolaşırız =)

TaKLitLeRden SaKıNınıZ !!

hoşgeldinde nicki değiştirt bence.valla ben seni fatih sandım..:durdurun:durdurundiyorum bu çocuk niye yeni üyelere konu açmış niye avatar değiştirmiş:biggrin:biggrin .yani hiç hoş değil değiştir bence:goz:.benim nickimden biri olsa ben hiç hoşlanmazdım:vur.sonuçta fatihi sevenler yanlışlıkla sana bol bol teşekkür atar:durdurun:durdurun.kızma bunları kötü niyetle yazmadım ama doğru olan bu:goz::goz:.popüler biri o.:clap

SaoL Ablacığım İltifat Ediyorsun :goz:

ya bu kadar sorun olmaz sadece arkdaş ortamı istiyorum paylaşım yapacağım bir ortam teşekkürleri istemiyorumm.lütfen yanlış anlamayın beni

ya bu kadar sorun olmaz sadece arkdaş ortamı istiyorum paylaşım yapacağım bir ortam teşekkürleri istemiyorumm.lütfen yanlış anlamayın beni

Arkadaş Ortamını , PAylaşımlarını Farklı Bir K.adı Altındanda Yapabilirsin :melek

Zaten Kelİme KaÇ Harflİ Kİ 7 Farki Bulalim.

Nolur Benİ YanliŞ Anlamayin Benm Maksadim Benİ Fatİh Sanip TŞk Etsİnler Ben TeŞekkÜr İstemİyorum.1,5 Senedİr Forumlara Üyeyİm En İyİsİ Burasi.ne Bİlİm HİÇ Yabancilik Çekmİyosun.tasarim Falan Harİka.bn Bu NİckedealiŞtim.elİnmden Gelse Sadece Kendİmİn TeŞekkÜr Butonunu Kaldirridim.ama Bnm Asil Amaim Burada Sevİlen Bİrİsİ Olmak.bence Fatİh Le Aramizdakİ Ortaklik Nİck DeĞİl 2mİzİnde Sevİlen Bİrİsİ Olmaya ÇaliŞmasidir.gerÇİ Fatİh Bunu BaŞarmiŞ Ama Olsunnn.....

hosgeldın ii forumlar ama bu nick deişmeli bence böle olmas yanı mıllet klon uye felan sanar olan fatih e olur...

hoş geLdin ama rasLantının da bu kadarı oLur...Ne oLursa oLsun forumda aLışıLmış bir nicki kuLLanmak ne kadar etik tartışıLır...Bir an önce adminLere pm iLe uLaşmaLı ve nickinin değiştiriLmesini aciLen taLep etmeLisin...

sadece bu konuda deiL açtığın her konuya karşıLık oLarak mesaj yazarsan bu işin suyu çıkar...memnuniyetini beLirtmek için teşekkür butonunu kuLLanmak daha mantıkLı oLacaktır...

iyi forumLar...boL eğLenceLer...

hatırlarsanız bi süre önce soysuzluğa isimli bi üye aynı şekilde burda konu açmıştı. 3. dünya savaşı çıkıyordu burda nerdeyse, sonsuzluğa isimli kullanıcıyı taklit ediyosun diye. şimdi çok daha sakin gördüm sizleri. adam elinden gelse birebir aynısını alcakmış nerdeyse.
bu nick değişmeli bencede. mod değiştir derse değiştiririm demişsin. demiş işte değiştir yola o şekilde devam et diye.

hatırlarsanız bi süre önce soysuzluğa isimli bi üye aynı şekilde burda konu açmıştı. 3. dünya savaşı çıkıyordu burda nerdeyse, sonsuzluğa isimli kullanıcıyı taklit ediyosun diye. şimdi çok daha sakin gördüm sizleri. adam elinden gelse birebir aynısını alcakmış nerdeyse.
bu nick değişmeli bencede. mod değiştir derse değiştiririm demişsin. demiş işte değiştir yola o şekilde devam et diye.

3. dünya savaşı hea :D zuahahah

hoşgeldin aramıza

Geri