selam hackhell bak kim geldi?

sana katılıyorum Liη & Liη önemli olan nick değil karakterdir .. herkesin ismi aynı olsa ne olacak ki önemli olan karakterdir,kişiliktir....

HOŞGELDİN DOSTUM.İYİ FORUMLAR....

aramıza hg ii formlar bol paylasımlar...

hoşbulduk arkadaşlar bence önemli olan isim değil isim zaten gelip geçici bişi önemli olan şeyleri karıştırmayın.sağolun hoşbulduk...

Ya bi kez de bi topicte bi tartışma çıkmasın ya!

voLki çok fesatsın bence..beLki de post kasmak için yazmadı insanLarı sew biraz..

Bu topicte yeterince tartışma yaşandı..Yusuf senden bi büyükLük bekLiyorum voLkiye cevap werme kardeş..

Hq. Kalıcı Olursun iNs .. :)

Lam bi saattir iki nick arasındaki farkı bulmaya çalışıyom.Baya bi aynısınız siz İkiz kardeş gibi takılırsınız artık(=
Hoşgeldin sefa geldin

sen hâlâ ordamısın bende o arkadaş ı görünce biras konuşacağım.ya sanki ne oldu alt üstü bi nick ya bu kadar ne uzatıyonuz anlamıyorum.sanki adam öldürdük ya.herkes aynı şeyleri diyor yapmayın artık ya

selam kardes hoş geldin....nick olayına gelince...kardesim nerden bilsin ole bir nickin oldugunu iskorpitx diye suclamalar yersiz....fatih abi gelince kardes kardese konuşursunuz...gerekirse senin rızan da olur sa nick i degiştirisiniz olur bitar..tekrardan hoş geldin kardesim..bu forumda cok guzel vakit gecirecegini sana garanti ediyorum burdan..yazılanlara bakma sen...:goz:

Ulaa bu benim Yan sanayim =)

Fatih in nickin aynı nerdeyse :D Hoşgeldin kardeş

Geri