...Script İstek...[Tek Başlık]

supercLone programını ßiLen varsa paylasa ßilrmi acaba şimdiden tşk ederiz ßide onların ip adresi var proxy ip onLarıda paylasırsanız memnun oLurum şimdiden tşk ederim:)

Arkadaşlar aciil yardıma ihtiyacım var.... kardeşime okulda ödev vermişler oda bana geldi bende bakalım dedim... ne diiim kardeştir :melek

Kısaca;

bana basit bir PHP okul scripti lazım..

özellikle ögrencilerin siteye kayıt olabilcekleri sonra kullanıcı adlarıyla ve şifreleriyle giriş yapabilcekleri ve de giriş yaptıktan sonra kendi profil sayfalarının da oldugu bi scrpt gerekiyo....

Eskiden kendimce ugrasıyodum bu işlerle ama hepsi eskide kaldı... halden anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa gerçekten cok mutlu olcamm

Bakın msj sayımda 100+ :goz: hackhelldede eski sayılırm yapın bi güzellik.... çokçok minnettar kalırm

ben yeni bir site açtım ama çok iyi bilmiyorum, bir arkadaşım sağolsun halletti herşeyi, forum portal felan kurdu...

ama benim istediğim birşey var. 14 haziran sabah saat 09:30 2009 a doğru geri sayacak bir script lazım.. mesajım yok biliyorum ama yardım ederseniz sevinirim. etmesenizde en azından okuduğunuz için saolun..

arkadaşlar elinde reklam script olan varmı varsa paylaşıma sunarsan sevinirim...

örnek eksencomputer.com gibi bir site scripti gerekiyor..
Bana yardımcı olurmusunuz

merhaba ılk defa 1 sorumda bişey isticem bana partner sitesi lazım ama cınsel partner olucak kredi kartı ödeme sistemi qold uyelik tarzında elınde olan varsa allah razı olsun derım msnem [email protected]

Biraz spesifik olacak ama elinde investscripts scripti olan var mıdır. Interneti taradım ama adamlar satışı durdurmuşlar. O yüzden bulamıyorum. Bu scriptin kullanıldığı örnek bir site : www.investstatus.com
Şimdiden teşekkürler

merhaba forumun üzerinde bulunan restorant scriptini çektim ama ne yazıkki forumdaki arkadaşlarında belirttiği gibi database oluşturulamıyor elinizde acaba başka bir restorant scripti varmı?

bir script lazım içerik fark etmez tasarim güzel hoş sade olsun anasayfa hakkımızda ürünler iletişim admin panelli php script gerekli elinde olan varsa yardımcı olurmu

Slm kardeş, dns sorunu yüzünden siteye giremiyordum. Daha doğrusu dns olayni bilmiyordum o yuzden mesajım 100 değil.

Lugesorft php video script i ariyorum. Acil lazım. Teymin edersen eyvallah. Yoksa canın sağ olsun

sa kolay gelsin. internette aramadığım sayfa kaldı. parça kontör scripti lazım ellinde olan var mı aceba...

Daynex Eticaret

www.almavakti.com

www.aksaraynokta.com

www.pinartelekom.com

Daynex eticaret sistemleri Pc toplama modülü - sanal postlar - arena modülü - Teknik servis modlülü - adsl başvuru - domain soprgulama - 5 tema

Hediye edecegim ama bana şu makale kayıt sistemini bulan arkadaşa

http://www.turkishstudies.net/mts/login.asp

Makale kayıt sistemi

adrese girip inceleye bilirsiniz sıradan bi makale scripti degil makaleler word dosyası ile yollanıyor

o kısma üye oldugun uz zaman yazar statünüz oluyor
ordan editöre editöre word dosya yollayarak makale yolluyorsunuz editörde hekeme yolluyor hekemde geri editöre yolluyor

YAZAR
• Her isteyen sisteme yazar olarak üye olabilecek.
• Yazar word dosyası yollayacak ilk olarak , word dosyasını yollarken bazı bilgileride beraberinde gönderecek bu bilgilerde max. 10 kişiye ait olacak yani makalenin birden çok yazarı varsa yazar adını, soyadını, ünvanını, kurumunu girecek, bunlarla beraber yazar max. 4 satırlık olmak üzere kısa bi açıklama girebilecek bu bilgiler ve dosya editörün sayfasına ulaşacak editörün sayfasına ulaştığında sistem bu makaleye otomatik bi numara verecek ve sıraya koyacak önceden tanımlı olan editör kullanıcısı makaleyi yani sadece word dosyasını max. 5 min 1 hakeme yollayacak hakem, yazara ait bilgiler ulaşmayacak hakem değerlendirme yaptıktan sonra değerlendirmesini yine word dosyası biçiminde editöre yollayacak. Editörde dönüt olarak yazara email şeklinde makalesi hakkında bilgi verecek.
• Editör bir tane olacak önceden tanımlanacak.
• Hakemler editör tarafından önce sisteme kaydedilecek daha sonra emaille bilgiler hakeme ulaştırılacak. Yani hakemler sadece davet usülüyle sisteme kaydedilecek

bu arada sistem aspden olacak php olsa zaten yapardım ayrıca bu dönem ödevidir satıolmayacak yada başka bişey olmayacak

[email protected]

Bu kadar script, bu kadar kod arasında neden HH Portal Script' ini yazmıyoruz. Ben HH Portal Script' ini istiyorum elinde olan varsa yazsın yoksa HH üyelerinden bir ekip oluştutup bu scripti yapalım :)

joomla için bir bulten aboneliği bileşeni var tabii adamlar bu bileşeni paralı yapmışlar 95 euro değerinde bunun null'ları var ama googlede buluyorum bulduğum sitede download tıklıyorum o başka bi site açıyo bir başkasına tıklıyorum o başka bir site açıyo ne yapılması gerektiğini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

bileşenin adı : acajoom Pro 3.x.x.x

bileşenin sitesi : http://www.ijoobi.com/applications/acajoom/

google araması sonucu
http://www.google.com.tr/search?hl=...cial&hs=asC&q=acajoom+pro+null&btnG=Ara&meta=

bulduğum siteleri linkleri
http://rapidlibrary.com/index.php?q=acajoom+pro+4+0+2
http://beta.down2crazy.com/rapidshare/Acajoom PRO 3 09.html

nasıl indirilecek anlamadım yardım edin lütfen

arkadaslar bana sadece form mail scirpti ve index lazım şimdi sitede var arastır diyenler olacak ama hepsine baktım bi eksik var illaki sağlam form mail yollayabilecek arkadaslara şimdidein tesekkür ederim

Geri