DeathMatch
New member
FANTASY LOVE' Alıntı:Ya war ya yorumların hepsini özenle şimdi okudum. isimler tek tek aklımda değil kimseyede sataşacak değilim. Ama genelde bir topluyum. Bir kere ben 15 yaşımda Nirvana dinlemeye sonra da Metallica dinlemeye başladım ve müzükleride gayet sanatsal kafa kaldırdığınca Pentegram hiç sevmedim ama dinleyene de bişi deme hakkım yok. Bunların satanizm denen lafta felsefe ile de alakası olamaz. Anca bunlara bir aşırılıktan dolayı sığıntı olur. Bu arada satanizm Türkiye de eğitimli olan insanın yaşadığı bir sapıkça seçenek. yani eğitimsiz olsa tinerci olacaktı. bi farkı yok ki. Biz o kadar garip bir toplumuz ki ne zaman aklımız dağılsa ya da ruhen sıkıntıya girsek ya alkol ya sigara ya da diğer keyif verici hatta kendimizden beynen geçirici maddelere sığınıyoruz. Üstelik savaşmayı çok iyi bilen gururlu bir toplum olarak bunu yapmamız nasıl bir haysiyetsizlik tartışmak lazım!!! O maddelere vereceğimiz YTL nin % 5 ini psikolog ya da psikiyatriye versek hem kendimizi toparlayacağız hem de madde bağımlılığının bize getireceği kötülüklerden ve maddi yükümlülükten kurtulacağız. Mutluluğun minimum olduğunu zanneder bu insalar o yüzden hep maddeye gider ve sonunda kendini hep sapık yolda bulur. Ama halbuki bir danışma merkezine gitse kendine gelecek aklının dağılmışlığını düzenleyecek. Dostlarını da aklıserin seçmeye başlayacak ama bunu yapmakta yürek mi istiyor anlamadım. Yani kendine eziyet etmekten hoşlanan insanlarda var tabi ne diyim. Ama o da bi bozukluk değil mi!!! İlla satanizim denen yeni bir emperyalizm mi lazım ki!!! İnsan kendini hazırlayıp motive ettikten ve inandıktan sonra kimse onu engelleyemez ki. Allah adına cinayet işleyenler gibi!!! Halbuki bi sorsalar Allah ın ayetlerine yasak olduğunu görürler yani bu Allah adına değil ütopya adınadır ne farkı vardır ki satanizmden. Tehlike her yerde akıllı olun
kardeş yazin bir kısmana katılıyorum allah adina cineyet işleyen kısmin burdan cıkar çünkü satanizm bu kişileri karişılaştırma bügün filistinde adamlar allah icin vatan için canlarını veriyor yani yazinin bu kimsi gereksiz olmuş işallah anlamişsindir