satanistler arasında 5 yıl

Bütün Tür şeyler Hep Devam Edecek Ve Sonu Gelmeyecekmi ?

insan evladının nerelere gittiğini kimlerle arkadaşlaık yaptıgını sormassa takip etmesse olcagı bu..ilgi lazım ilgi!...

dharma' Alıntı:
Çolaktan baterist ,Türk'ten satanist olmaz

Gerçekten çok doğru bir tespit, ama fazlası var. AKLI OLAN HİÇ KİMSEDEN SATANİST OLMAZ

işte bu tür şeylerin sebebi bozuk aile yapısı ve en önemlisi iman gücünün yetersiz olması..........................

En bunalımlı anlarınızda bile sıkıntıya düşmeyin Allah a yönelin işte o zaman GERÇEK MUTLULUĞA ulaşırsınız....

abi o kızı gönderin bana kötü yoldan kurtarırım ben onu

Bunların hepsi TÜRK GENÇLİĞİNİ İçindeki İmanı Yok etmek için Emperyalist tarafından bir oyun.. ama biz bunlara Boyun eğmeyeceğiz.. ALLAHIN izni ile.. .

Saygılar..

Gusel fıkrınızı ortaya koyuyorsunuz ama nıye kufur edıosunuz zaten ıslamda kufur etmek haram kılınmamısmıdır sız ıslam derken bılmeden buyuk gunahlar ıslıorsunuz...

eeeeee

Bu hikaye iyi kurgulanmamış ayrıca yaşanmışsa yaşayan ve biz okuyanların dışında haberi olmayacağı ve ibret almayacağı bir olay..herşey merak ve inanç bunalımı ile başlıyor... bide akıl hiç hesapta yok bu türlerde

yaaa sokayım ne kadar satanist (biz onlara ahanda kedi katili dioz ) warsa

bence bu sadece reklam yapmış satanizm bu kadar basit temelde deil olmayan sapık dinlerin en köklü olanı satanizimdir. . .bence bu kendini satanist zanneden bi gruba girmiş. . .

işin garibi satanizm en köklü görüş olmakla beraber şyetanı tanrı kabul etmiyo, ona da karşı.. yani felsefe olarak herşeye karşı, günü yaşa prensibiyle beslenen salak bi oluşum. satanistim-şeytana tapıyom diyenlerde, hiçbir inancın temeline inememiş, toplumdan farklı marjinal bi hayat yaşam tarzı isteyen ama onuda tam olarak beceremeyen cahil kişiler. Allah bu kişilerden önce adam gibi eğitim veremeyen ilgisiz ebeveynlere akıl versin.. yazık oluyor bu çocuklara.

ps: metal dinleyen herkese satanist gözüyle bakılmasına uyuz oluyorum.

.
deadman' Alıntı:
ps: metal dinleyen herkese satanist gözüyle bakılmasına uyuz oluyorum.

Bu soledıgının arkasındayım sıyaj gıyınmeyıde cok severım ama dınıme baglıyımdır kım duysa metal dınledıgımı ılk sozu ''sen satanıstmısın lan'' artık aldırmıyorum evet evet dııp gecıorum.....

Ahhh Benimde Hayatimin Bi Kismi Oralarda Geçti Kedilerden Nefret Ediyorum şu An Bile Tedavi Oldum Ve Hala Tedavi Amaçli Hap Kullaniyorum çok Pis Bi şey Bu Satanizim Dead Metal Dinlemek Kadar Iğrenç Bi şey Yokmuş Ve Inanin Sex Hiçbirşeydeğildir Size Tavsiuyem Aranizda Meraklisi Varsa Bulaşmayin Bu Felsefeye Ve şunu Unutmayin Para Sex Uyuşturucu Bunlar Gelip Geçici Ve şunuda Hatirlatirim Aranizda Bunlari Seven Vardir Yani Para Sex Uyuşturucu Kiyma Gibi Kendimize Kiymayalim Arkadaşlar

ben bunları anlamıyorum yav piskopat bunlar... cahillikten insan sigara içer ne biliyim başka bişey yapar.. cahillikten şeytana tapılır mı birazda piskopatlık lazım..

KreaL Bende Rock Barda caLışıorum...
Rock dinLeyen Herkes Bunun Özentilqini Yapmıstır.
Hikaye okuma Burda...

Bu konu bi kere gerçekçi değil. kimse 13 yaşında uyuşturucuya bulaşıpta- üstelik o ruh haliyle ve ordaki yapılan ayinlerle- bir daha kurtulamaz. Üstelik bu kız tedavi de görmemiş. Esrardan belki kurtulur ama eroin den kurtulamaz. Üstelik 5 sene bunu yapıpta aklı serin bir insan olmasıda mümkün değil. Hap deniliyor burda: bi kere kesin bunun arasında ex te vardır ve onu kullanan insan zaten geri dönemez çünkü tüm vücudu erir. İsteyene ex hakkında bilgide verebilirim. Bu anlatım bir kurgudan başka birşey değil. Ayrıca satanizm toplantılarıda öle akıl veren bi lider eşliğinde kralsı bir koltukta oturarak olmaz. Böle bir olay yok kısacası. Olay istiyen varsa ben anlatırım sorun değil ama bu bir uydurmaca. Üstelik artık satanist sayısı da azalıyor. Her şeytanın avukatnı izleyen böle konu açmasın rica ediyorum. Kimsenin ruhsal durumunu etkilemesinler. Bu konuları açmak özendirici nitelik taşıyor. Kapatın bu konuyu gitisn.

toplum yoz olmuşşşşşşş ...... satanistlerin hepsin ..... yapacan müslüman bir ülkede böyle zengin asimile olmuş pisliklere yer yokk

Ya war ya yorumların hepsini özenle şimdi okudum. isimler tek tek aklımda değil kimseyede sataşacak değilim. Ama genelde bir topluyum. Bir kere ben 15 yaşımda Nirvana dinlemeye sonra da Metallica dinlemeye başladım ve müzükleride gayet sanatsal kafa kaldırdığınca:) Pentegram hiç sevmedim ama dinleyene de bişi deme hakkım yok. Bunların satanizm denen lafta felsefe ile de alakası olamaz. Anca bunlara bir aşırılıktan dolayı sığıntı olur. Bu arada satanizm Türkiye de eğitimli olan insanın yaşadığı bir sapıkça seçenek. yani eğitimsiz olsa tinerci olacaktı. bi farkı yok ki. Biz o kadar garip bir toplumuz ki ne zaman aklımız dağılsa ya da ruhen sıkıntıya girsek ya alkol ya sigara ya da diğer keyif verici hatta kendimizden beynen geçirici maddelere sığınıyoruz. Üstelik savaşmayı çok iyi bilen gururlu bir toplum olarak bunu yapmamız nasıl bir haysiyetsizlik tartışmak lazım!!! O maddelere vereceğimiz YTL nin % 5 ini psikolog ya da psikiyatriye versek hem kendimizi toparlayacağız hem de madde bağımlılığının bize getireceği kötülüklerden ve maddi yükümlülükten kurtulacağız. Mutluluğun minimum olduğunu zanneder bu insalar o yüzden hep maddeye gider ve sonunda kendini hep sapık yolda bulur. Ama halbuki bir danışma merkezine gitse kendine gelecek aklının dağılmışlığını düzenleyecek. Dostlarını da aklıserin seçmeye başlayacak ama bunu yapmakta yürek mi istiyor anlamadım. Yani kendine eziyet etmekten hoşlanan insanlarda var tabi ne diyim. Ama o da bi bozukluk değil mi!!! İlla satanizim denen yeni bir emperyalizm mi lazım ki!!! İnsan kendini hazırlayıp motive ettikten ve inandıktan sonra kimse onu engelleyemez ki. Allah adına cinayet işleyenler gibi!!! Halbuki bi sorsalar Allah ın ayetlerine yasak olduğunu görürler yani bu Allah adına değil ütopya adınadır ne farkı vardır ki satanizmden. Tehlike her yerde akıllı olun :) :) :)

Geri