Sarı Kurbağalara Ölüm Yaşasın İmagehell ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buraya da yazayım ps bölümü gibi bölümlerde resim paylaşımı zorunlu gibi bişi bundan sonra hep buradan artık
ellerinize sağlık

tek kelimeyle harika tebrik ediyorum, bravo müthiş atılımlarda bulunuyorsunuz,. başarılarınız devamını beklerim...

böle bir hizmet sunduğunuz için teşekkürler gerçekten süper olmuş

muhteşem bi çalışma hem zamandan tasarruf edicez hem de kurbağa psikolojisinden kurtulucaz emeği geçen herkese sınırsız +1

Tüm Hackhell camiasına hayırlı uğurlu olsun...

bayagı zamandır aklımdan gecıyodu bu olay :D:D keske yapsalar dıye cok ıyı olmus gercekten emegı gecen herkese tesekkurler
Hayırlısı ne ise o olsun

hayırlı uğurlu olsun hepimize :)

Vatana Millete Hayırlı olsun...

hayirLi oLsun.. gerkeni yapariz .]

Vırak vırak kurbağaaaaaaaa

O kurbağa gitsin kendi bataklığında vıraklasın artık.Bizi banlamışlarmış.Peh seveyim onların banını.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Majeste kardeşim senin daha çok çalışman lazım artık topla reklamları topla para lazım hemde daha cok.:=)

sanal alemde gerçek hizmetler... emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.

Hayırlısı Olsun :p

Ne diyelim Hayırlı olsun,lazım bişeydi.İstediğimiz bişeydi.Hackhell e de bu yakışır.

MAJESTE' Alıntı:
Bu günden itibaren de imagehell e de reklam almayı başlatıyoruz yeni sitemize reklam ve destek vermek isteyen arkadaşlarımızla [email protected] msn and email veya pm atarakda bizimle irtibata geçebilirler. Bu arada HackHell Ana sayfamıza reklam vermek isteyen arkadaşlarımız erken davranmaları gerekiyor yer kalmadı artık sıraya almaya başlıcaz sanırım bu konuyla detaylı bilgiyi bizimle irtibata geçerek de alacaklardır. :hhman: Unutmayalım ki hackhell de reklam vermek her zaman avantajlıdır. Özellikle türk sitelerimize verdiğimiz destekler aldığımız reklamların karşılığını güzel vermemiz ve bize reklam veren arkadaşlarımızın memnun kalması bizi ayrıca gururlandırmıştır.

eline sağlık bence çok ii olmuş hackhell için en iisi bende destek olmak istiyorum şimdilik bi reklamım yok ama en azından avatarını msjlarımda kullanmak istiyorum reklam amacıyla tabi ilk önce sormak istedim böle bişeye izin verirmisiniz die... teşekkürler...
SeLaMeTLe!

erdemm' Alıntı:
resim vervisimiz hayırlı olsunda... hackhell her zaman ücretsiz hizmet vermişti şimdi nereden çıktı o kasa, primiumlu üye yaww :( o kasalar ilerde free olur mu?

kardeşim bence kasaların paralı olması daha ii... neden mi?
çünkü hackhellin para kazanması demek siteyi dahada üstlere taşımak demektir bence en azından ben öle düşünüorum...

herşey bedava verilio daha ne istiosun :) ben hackhell kurucularını sonuna kadar destekliorum bu konuda ve her konuda... :)
ve herkesin destek çıkmasını bekliorum...

SeLaMeTLe!

erdemm' Alıntı:
resim vervisimiz hayırlı olsunda... hackhell her zaman ücretsiz hizmet vermişti şimdi nereden çıktı o kasa, primiumlu üye yaww :( o kasalar ilerde free olur mu?

hackhellde şu zamana kadar hiç bişey üçretli olmadı ama bazı şeyler varki artık gücümüz yetmiyo bunlara bizlerde para ödüyor emek veriyoruz bi gelir elde ediyoruz dersek yalan olur herşey hackhell.com un daha ileriye gitmesi için yapılıyo bunuda anlıycanızı umuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri