Sarı Kurbağalara Ölüm Yaşasın İmagehell ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:

eheh peki :p ozaman biran önce daha çok para kazanın ben ücretsiz paket istiorum her şeyi yüklemek için:p

majeste tamam tıkladım dolaştım resimleri şimdi nerden yükliim:p aklım karıştı:D

allah seni emi kız türkçe zaten alıştınız tabi gavur dillerine :D türkçe zor gelio herşey bariz açık net anlatılmış Dark_Angel duymasın bunu adam mahfoldu türkçeye çevirene kadar siteyi gerçekten üstad eline sağlık ben bu sitenin bu hale geleceğine asla inanmıodum ama büyüksün ne diim yani o kadar kelime ve scripte ait türkçe yaması da yoktu elimizde :ter: ama olanlar oldu sabah kalktım ki Türkçe Dilimizin Gözüni sevim be Kutlarım seni ayrıca teşk ler

MAJESTE' Alıntı:
allah seni emi kız türkçe zaten alıştınız tabi gavur dillerine :D türkçe zor gelio herşey bariz açık net anlatılmış Dark_Angel duymasın bunu adam mahfoldu türkçeye çevirene kadar siteyi gerçekten üstad eline sağlık ben bu sitenin bu hale geleceğine asla inanmıodum ama büyüksün ne diim yani o kadar kelime ve scripte ait türkçe yaması da yoktu elimizde :ter: ama olanlar oldu sabah kalktım ki Türkçe Dilimizin Gözüni sevim be Kutlarım seni ayrıca teşk ler

sagolsun ases'te gece baya yardım ettı hakkı ödenmez

sizin emeginiz odenmez gercekten hh ailesine yakısır bir olayı gerceklestirmissiniz elinize kolunuza saglık tum emegi gecenleri birdaha kutluyorum burdan

Ahaha o resimdeki köpek benim köpeğim ya :D nerelerde görüyorum..

Murat`dan aldın sanırım :D

HH de görmek güzel.. :goz:

Hayırlı olsun bu arada.. :)

Dark_Angel' Alıntı:
sagolsun ases'te gece baya yardım ettı hakkı ödenmez

Hım Ases Kardeşimize de verdiği emeklerinden dolayı teşk lerimizi iletiyorum saolsun emekleri unutulmaz Böle bir yapıda imzası olması onun açısından da grur verici olduğundan şüphem yok. Ases inve Blacksymbian, Heykellerini dikicem heykellerini:hhman: <<<<< böle

bende senin heykelini dikcem majeste :p eline sağlık dark :goz:

εگмεя' Alıntı:
bende senin heykelini dikcem majeste :p eline sağlık dark :goz:

Dik Dik Bi o Eksikti canım ama sen dikersen olur ;)

Kardeşim Rigal Sen demedin mi Köpeğime Bi el atın meşhur edin die bizde ettik

eyvallah teşekkürler bizimde bir resim upload sitemiz oldu.çoooooooook çook çok teşekkür.emeğine sağlık.ALLAH klavyene zeval vermesin.

ama teq dikmiycem yanına birini daha koycam :goz:

bi de firefox için bi eklenti olsa . mesela resme sağ tıklayıp " İmagehell e Yükle " gibi mesaj çıksa , ve hemen diğer sekmede de resmimiz upload edilse ???? aynı şey için tabii ki I.E. için de geçerli

hayırlı olsun durduracak kim varkine heh

Hepimize hayırlı olsun artık resimler ile ilgili bi sorun çıkmaz kurba derdi kalkar :)

Solariz' Alıntı:
Hepimize hayırlı olsun artık resimler ile ilgili bi sorun çıkmaz kurba derdi kalkar :)

Bu kurbaga muhabbeti hiç bitmeyecek gibi gelıyo bana .

Hergun konu acılıyor,soru soruluyor kurba kurba kurbaaaaa:D

Umarım artık sorun olmaz

Hayirli ugurlu olsun emegi gecen herkeze tesekkurler

eyv dark.emeği geçen herkese teşekkürler.
arkadaşlar konunun açıldığı saate baktınızmı?gecenin 4'ü..helal olsun :)

Hakkaten Super Olmus
Acayip hosuma gitti
Emegi gecen herkesin ellerine saglık.

Harika Bişey Yaptiniz Bence Siz En KrAl forum Oldunuz Bile ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri