dvlstt
New member
- Reaction score
- 0
turkdogdu ya sonuna kadar katılıyorum 2 senedir üniversitedeyim ve vakti gelince böyle saçma sapan konuşursunuz ama meydana çıkmaya geldiğinde it yavrusu gibi kuyruğunuzu kıstırıp kaçarsınız. Ayrıca şu fotoğrafını koyduğun che guavera denen çapulcunun peşinde gidiyor olman zaten ne menem bi adam(!) olduğunu gösterir. Ben üniversitede hiçbir etnik gruba mensup değilim ama kör de değilim neyn doğru neyin yanlış olduğunu söylerim. Herkesin derdi kendine ama sokakta da öyle delikanlı adamlar bilirim ki o sarkıntılık yaparlar dediğin birkaç çürük insanı onlar durdururlar...
Ayrıca kişilerin dış görünüşleri ile yargılanmasına ben de sonuna kadar karşıyım ancak söylediğin ülkücü grup da toplumumuzn ahlaki değerlerini korumayı amaçladıkları için böyle davranıyorlar. Yani yapılan şey doğru ancak yol yanlış denebilir.
Bir de bu kıçı boklu otcu che sakarya da sokakta ot çeken oğlandan daha ulvi(!) değerlere sahip.... (Pardon ya kendimi tutamadım da senin che ye kıçı boklu dedim
)
Eğer meydana çıkıp birşeyler yapmayı bekliyorsan bunların zamanı geçti.Kimseye çapulcu deme bu foruma bu tür seviyesizlikler yakışmıyor.Yaptığın seviyesizliklere gülmen de senin seviyeni gözler önüne seriyor....