Sakarya Üniversitesi(saÜ)

turkdogdu ya sonuna kadar katılıyorum 2 senedir üniversitedeyim ve vakti gelince böyle saçma sapan konuşursunuz ama meydana çıkmaya geldiğinde it yavrusu gibi kuyruğunuzu kıstırıp kaçarsınız. Ayrıca şu fotoğrafını koyduğun che guavera denen çapulcunun peşinde gidiyor olman zaten ne menem bi adam(!) olduğunu gösterir. Ben üniversitede hiçbir etnik gruba mensup değilim ama kör de değilim neyn doğru neyin yanlış olduğunu söylerim. Herkesin derdi kendine ama sokakta da öyle delikanlı adamlar bilirim ki o sarkıntılık yaparlar dediğin birkaç çürük insanı onlar durdururlar...

Ayrıca kişilerin dış görünüşleri ile yargılanmasına ben de sonuna kadar karşıyım ancak söylediğin ülkücü grup da toplumumuzn ahlaki değerlerini korumayı amaçladıkları için böyle davranıyorlar. Yani yapılan şey doğru ancak yol yanlış denebilir.

Bir de bu kıçı boklu otcu che sakarya da sokakta ot çeken oğlandan daha ulvi(!) değerlere sahip.... ( :):):) Pardon ya kendimi tutamadım da senin che ye kıçı boklu dedim :):):) )

Eğer meydana çıkıp birşeyler yapmayı bekliyorsan bunların zamanı geçti.Kimseye çapulcu deme bu foruma bu tür seviyesizlikler yakışmıyor.Yaptığın seviyesizliklere gülmen de senin seviyeni gözler önüne seriyor....

Sen kendine komunizm yanlılarının arasına atar ve sakaryayı onlar gözünden görmeye çalışırsan haklısın sizin bi mahir abiniz vardı kampüste sonra zor kaçmıştı birde güven vardı canı sıkıldımı dilekçe verirdi beni tehdit ettiler diye ama en mertinizse öncü gençlik başkanı bir kız vardı hala takdir ederim sizlerden bin kat daha erkekti.

Ben sakaryada uzun seneler kaldım ve gözlemledim.Üniversite içinde çoğu şeyde haklısn paracıdır hocalar dar düşünür falan ama sakarya halkı bu kadarda kötü değil bu kadar kötülemeye hakkı yok.sana ve senin fikriyatında olan insanlara kin besler sevmezler evet haklısın hatta sizin kızlara çoğu kötü gözle bakar bunada haklısın ama unutma dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek atlamaz kusura bakma biraz amiyane bi tabir oldu.

Üniversitede ülkücülerin hakim olduğundan bahsetmişsin evet doğrudur.Ülkücüler sakarya üniversitesine 1972den beri hakimdir ve hakim olmaya devam edecektir buda sizi hoşnut etmiyor farkındayım ama gerçekler acıdır.Reislik yapmış birisi olarak şunu canı gönülden söyleyebilirim hak etmeyene hak etmediği gibi asla davranılmadı.Unutmayalım arkadaşlar ülkücülük bir giysi gibidir bunu kimseye giyme diyemezsin mutlaka ki çakallık edecekler olacaktır aramızda ama bu çakallarında zamanı geldiğinde defterleri dürüldü ve dürülmeye devam ediyor.Şimdi eğer bu arkadaşımız sakaryayı biliyorsa ve yukarda ismini zikrettiğim şahısları tanıyacak kadar saygınsa şunu soruyorum bizler o kampüste elimizi sallaya sallaya kimseye dokunmadan giderken sizler neden çift silah giriyordunuz kampüse sonrada neden birisini gördümü kaçma yolunu seçiyordunuz?

Yeni gelecek arkadaşlara tavsiyem bu tip çapulcuların lafına kanıpta sakarya üniversitesini bu şekilde tanımayın.Üniversitemiz ülkemizde sayılı üniversiteler arasındadır.Hali hazırdaki rektörümüz mehmet beyse hatrı sayılır bir profesördür öyle ki ülkemizin en genç 3. profesörü ünvanı vardır.Fakültelerimiz gün geçtikçe yenilenmekte ve içleri bilgi ve belgelerle doldurulmaktadır.Yenilikçi ve gelişen bir üniversitedir.

Açıkcası bu tarz bir konu okuyacağımı hiç sanmıyordum bundan çok üzüntü duydum.Bir sakarya mezunu olmaktan her zaman gurur duydum ve gurur duymaya devam ediyorum.

SAÜ'lü olmak bir ayrıcalıktır.

kocaeli ünide 4 yıl geçirmiş ve bu senede sakaryaya başlamış biri olarak katılıyorum..şunuda eklemek istiyorum sakaryann verdiği eğitim kocaeliden daha kaliteli(müh. fakültesi için konuşuyorm)

Ben de Kocaeli'de 2 yıllık MYO okuduktan sonra DGS'yle Saü_İktisat a geçiş yaptım.Şu anda intibak sınıfı okuyorum.Kocaeli ile Sakarya arasında oldukça hocalar yönünden fark var.Sakarya'da her hoca hemen hemen aynı fikirlere sahip ve bunu belli ediyor yani siyaseti açıkça yapıyorlar
2.si de para kazanmak için yaz okuluna bıraktıkarı doğru.Kocaeli'de büt var o yönden de üstün.
Sakarya'da gerçekten de cemaat hocalarını biraraya gelmiş olması üzücü.
Ben zaten trenle İstanbul'dan gidip geliyorum.Diyeceksin niye Kocaeli'yi yazmadın?İst ve Kocaeli'yi de yazdım en sona Sakarya yazdım,gidip gelebileceğim bir yer olsun diye.
Şunu herkes bilir ki;Kocaeli İstanbul'un alternatifi,Sakarya da Kocaeli'nin.

begenmediysen niye oraya gittin türkiyemin her unisi güzel isine gelmeyen gitmesin sakaryaya

begenmediysen niye oraya gittin türkiyemin her unisi güzel isine gelmeyen gitmesin sakaryaya

Evime gidip gelebilmek için gittim.Üstelik öyle veya böyle oraya gidince beğenmem
gerekmez,beğenemsem de gidip gitmeme bana kalmış birşey.sonuçta 3 sene okuyup mezun olurum yani bana uyması gerekmez çünkü orada kalmıyorum,bana sakarya ünv lazım değil ama diploması lazım ondan gidiyorum.Herkes beğenmek zorunda da değildir,önemli olan diplomayı almak,ben doğru olanları yazdım kocaeli sakaryadan daha çok tercih edilen üniversitedir.Yaz okuluna da hocalar para kazanmak için bırakırlar.Eğere öyle olmasaydı yaz okulunu kaldırıp büt e çevirirlerdi.

sakarya universitesinde herseyi yasayabilir ama yasadiginiz herseye inanamazsiniz.

Geri