Sakarya Üniversitesi(saÜ)

sado117

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Üye arkadaşlar üniversitelerini tanıtmışlar.Fakat benim size saü hakkında söylebileceğim şeyler sınırlıdır. Daha geniş bilgi için http://www.sakarya.edu.tr 'den ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Belli başlı üniversite ve şehir özellikleri şunlardır:

Üniversite akademisyenlerinin örümcek beyinliliğiyle ünlüdür.​
Üniversite bahar şenliklerine sınırlı bütçe ayırır yada hiç ayırmaz.​
Kampüs namus bekçisi olduğunu zanneden ülkücü gençlerin etkisi altındadır fakat gençler kızlarla ilişkilerinde türlü türlü namussuzluk örnekleri göstermişlerdir.​
Üniversitede yaz okulu uygulaması vardır. Akademisyenlerde bu uygulamadan faydalanabilmek için öğrencileri derslerden bırakarak madi kaynak sağlamaktadır.​
Sapanca gölüne nazır orta büyüklükte bir kampüse sahiptir.​
Sakarya halkı öğrencilerden iğrenmektedir. Öğrencilerden yüksek kira rantları elde etmektedir. Öğrencilere her türlü maddi zorluklar çıkarmaktadırlar. Namuslu olduklarını iddia ederler fakat eroin esrar hap her türlü uyuşturucu maddeyi ve satarlar.​
Sakarya halkı başı açık kız öğrencileri fahişe olarak görür.Namuslu olduklarını zannedip bayanlara sarkıntılık etmek gençlerin hoşuna gider oldukça.​
Sakarya hiçbir sosyal etkinliğe sahip olmayan bir şehir olup öğrenci şehri değildir.​
Başka üniversiteler şiddetle tavsiye edilir.​

----koyutimsah----
berbat bir üniversitedir fakültelerin birbirine uzak olması ve büyük şehirlere yakın olması haftasonları kimsenin şehirde olmaması ortam kıtlığı yaratır yılda 1 konser olur oda 20 lira olur 1oo kişi gider ertesi gün okula gelmezler konserin etkisinde kaldıkları için şehrin insaları uyuzdur illaki içinde iyileri vardır ama çoğu uyuzdur takımlarına sahip çıkmazlar falan filan ...

----tterdoğan----

nefret84 e katılıyorum sakarya halkı konusundaki bilgilerine mükemmel anlatmışsın kardeş aynen dediğin gibi insanın yüzüne gülerler ama arkadan vururlar , dedikoduda üstlerine yoktur insana olmadık iftiralar atarlar, kendi yaptıkları cambazlıkları başkasına mal ederler, korkulacak bi milleti var arkadaşlar
( iftira ,yalan ,dedikodu,fesatlık, konularında tabi delikanlılıkta değil)

-----Yakut.----
Bende bu üniversitedeydim türkiyenin yansımalarını taşıyan bi üniversite her türlü eyyamcılığı bulursunuz yani malesef halk içinde genelleme yapılamaz ama çoğu yobaz denilen tiplerden oluştuğu bi gerçektir.

----tterdoğan-----
aynen anlattığın gibi kardeş ayrıca sakaryalılar kendilerini hep dindar ve mukemmel insan sayarlar ama hiç dindarlıkla zerre kadar alakaları yoktur. halkıda öğrenciyı yonntmaya çalışır onlar kadar parayı seven millet görmedim

----sonsuzkuyu----
tterdoğana katılıyorum.5 senelik sakarya eğitimimde bende aynı şeyi gördüm

----gokyuzu_89----
bizim üni acayiptir başlığı atan arkadaş haklı bi kere sen belki açık kızlara öyle bakmıyosundur ama gerçekten bakıyolar orda okuyorum ve açığım kavga gerek yok zaten orda okuyanlar biziz gerçekleri bilen de yaşayanla okuyan bir değil
kavgaya gerek yok forumda kirliliğe yol açmayalım

----xyron----
arkadaşım dediklerine katılıyorum.ben de bu sene mezun oldum.ama kampüs ufak demişsin pek de ufak değil ya.idare eder.

-----OzZzyzuzu-----
Ogrencı oLarak
Üniversite akademisyenlerinin örümcek beyinliliğiyle ünlüdür.
Üniversite bahar şenliklerine sınırlı bütçe ayırır yada hiç ayırmaz.
Üniversitede yaz okulu uygulaması vardır. Akademisyenlerde bu uygulamadan faydalanabilmek için öğrencileri derslerden bırakarak madi kaynak sağlamaktadır.
Sapanca gölüne nazır orta büyüklükte bir kampüse sahiptir.
Namuslu olduklarını iddia ederler fakat eroin esrar hap her türlü uyuşturucu maddeyi kulllanırlar ve satarlar.

bunlara katılıyorum ama dıgerlerını abartmıssın arkadasım .. belkıde bunlar sadece senın dusuncen... senın kendı gozlerınden dusuncelerınden sarfettıklerın.. gelmek ıstemıyorsan okumak ıstemıyorsan yazmayacaksın olur bıter

----Fуσηв----
tek kötü yanı üniversite olarak çok fazla paracı bir yapısı vardır...iliğinizi kemiğinizi kuruturlar...yakında kampüs içinde nefes almak bile paralı olacaktır sanırım... hele öğrenci işlerine işiniz düşmesin yandığınızın resmidir...ayrıca bu üniversiteye girmesi kolay çıkması zordur...hocalar dersleri kastırdıkça kastırırlar..yaz okulunu tatmayan saü öğrencisi yok denecek kadar azdır...

sadece ben böyle düşünmüyorum

öss de sakaryayi tercih eden sendin kardes. kimse kafana silah dayamadi sakaryayi yaz diye. yazmasaydin.

bir diger yanlisin ise, acik kizlara fihse gözü ile bakiyorlar cümlen ile tüm sakarya halkini zan altinda birakmisin. ben de sakaryaliyim, benim de kiz kardesim var. benim de basi acik kiz arkadaslarim var. ve kimse de fahise gözüyle bakmiyor.

su foruma yazi yazarken kullandiginiz kelimelere dikkat edin...

bizim üni acayiptir başlığı atan arkadaş haklı bi kere sen belki açık kızlara öyle bakmıyosundur ama gerçekten bakıyolar orda okuyorum ve açığım kavga gerek yok zaten orda okuyanlar biziz gerçekleri bilen de yaşayanla okuyan bir değil
kavgaya gerek yok forumda kirliliğe yol açmayalım

arkadaşım dediklerine katılıyorum.ben de bu sene mezun oldum.ama kampüs ufak demişsin pek de ufak değil ya.idare eder.

Ogrencı oLarak

Üniversite akademisyenlerinin örümcek beyinliliğiyle ünlüdür.​
Üniversite bahar şenliklerine sınırlı bütçe ayırır yada hiç ayırmaz.​
Üniversitede yaz okulu uygulaması vardır. Akademisyenlerde bu uygulamadan faydalanabilmek için öğrencileri derslerden bırakarak madi kaynak sağlamaktadır.​
Sapanca gölüne nazır orta büyüklükte bir kampüse sahiptir.​
Namuslu olduklarını iddia ederler fakat eroin esrar hap her türlü uyuşturucu maddeyi kulllanırlar ve satarlar.​

bunlara katılıyorum ama dıgerlerını abartmıssın arkadasım .. belkıde bunlar sadece senın dusuncen... senın kendı gozlerınden dusuncelerınden sarfettıklerın.. gelmek ıstemıyorsan okumak ıstemıyorsan yazmayacaksın olur bıter :)

uygar117' Alıntı:
Sakarya halkı başı açık kız öğrencileri fahişe olarak görür.Namuslu olduklarını zannedip bayanlara sarkıntılık etmek gençlerin daimi hayat tarzlarıdır.​
[/INDENT]

bu ne yaw bole:)

tek kötü yanı üniversite olarak çok fazla paracı bir yapısı vardır...iliğinizi kemiğinizi kuruturlar...yakında kampüs içinde nefes almak bile paralı olacaktır sanırım...:saskin hele öğrenci işlerine işiniz düşmesin yandığınızın resmidir...ayrıca bu üniversiteye girmesi kolay çıkması zordur...hocalar dersleri kastırdıkça kastırırlar..yaz okulunu tatmayan saü öğrencisi yok denecek kadar azdır...

uygar117 bence ünivi yanlış tanıtmışsın...yazdığın bikaç doğru var sadece.
insanların direk "aman sakın gelmeyin kaçın uzaklaşın"psikolojisine sokmak için elinden geleni yapmışsın.bence kimse senin düşüncelerine bakmasın web sitesine bi uğrasınlar duyuru,resm vb baksınlar..

katıdığım nokta da var elbette:OzZzyzuzu,fyonb,tiskiyt .onlar geregli sözleri söylemişler...

(utanmasam dicemki sen diğer ünivlerden para alıosun SAKARYA ÜNİVERSTESİ'Nİ karalamak için:D

Ben 4 senedir sakarya üniversitesinde okuyorum. Neredeyse sakaryalı oldum. Ben gördüklerimi yaşadıklarımı söylüyorum. Yobaz halk içinde söylenebilecek pek fazla bişey yok

uygar117' Alıntı:
Ben 4 senedir sakarya üniversitesinde okuyorum. Neredeyse sakaryalı oldum. Ben gördüklerimi yaşadıklarımı söylüyorum. Yobaz halk içinde söylenebilecek pek fazla bişey yok

Sen kendine komunizm yanlılarının arasına atar ve sakaryayı onlar gözünden görmeye çalışırsan haklısın sizin bi mahir abiniz vardı kampüste sonra zor kaçmıştı birde güven vardı canı sıkıldımı dilekçe verirdi beni tehdit ettiler diye ama en mertinizse öncü gençlik başkanı bir kız vardı hala takdir ederim sizlerden bin kat daha erkekti.

Ben sakaryada uzun seneler kaldım ve gözlemledim.Üniversite içinde çoğu şeyde haklısn paracıdır hocalar dar düşünür falan ama sakarya halkı bu kadarda kötü değil bu kadar kötülemeye hakkı yok.sana ve senin fikriyatında olan insanlara kin besler sevmezler evet haklısın hatta sizin kızlara çoğu kötü gözle bakar bunada haklısın ama unutma dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek atlamaz kusura bakma biraz amiyane bi tabir oldu.

Üniversitede ülkücülerin hakim olduğundan bahsetmişsin evet doğrudur.Ülkücüler sakarya üniversitesine 1972den beri hakimdir ve hakim olmaya devam edecektir buda sizi hoşnut etmiyor farkındayım ama gerçekler acıdır.Reislik yapmış birisi olarak şunu canı gönülden söyleyebilirim hak etmeyene hak etmediği gibi asla davranılmadı.Unutmayalım arkadaşlar ülkücülük bir giysi gibidir bunu kimseye giyme diyemezsin mutlaka ki çakallık edecekler olacaktır aramızda ama bu çakallarında zamanı geldiğinde defterleri dürüldü ve dürülmeye devam ediyor.Şimdi eğer bu arkadaşımız sakaryayı biliyorsa ve yukarda ismini zikrettiğim şahısları tanıyacak kadar saygınsa şunu soruyorum bizler o kampüste elimizi sallaya sallaya kimseye dokunmadan giderken sizler neden çift silah giriyordunuz kampüse sonrada neden birisini gördümü kaçma yolunu seçiyordunuz?

Yeni gelecek arkadaşlara tavsiyem bu tip çapulcuların lafına kanıpta sakarya üniversitesini bu şekilde tanımayın.Üniversitemiz ülkemizde sayılı üniversiteler arasındadır.Hali hazırdaki rektörümüz mehmet beyse hatrı sayılır bir profesördür öyle ki ülkemizin en genç 3. profesörü ünvanı vardır.Fakültelerimiz gün geçtikçe yenilenmekte ve içleri bilgi ve belgelerle doldurulmaktadır.Yenilikçi ve gelişen bir üniversitedir.

Açıkcası bu tarz bir konu okuyacağımı hiç sanmıyordum bundan çok üzüntü duydum.Bir sakarya mezunu olmaktan her zaman gurur duydum ve gurur duymaya devam ediyorum.

SAÜ'lü olmak bir ayrıcalıktır.

turkdogdu' Alıntı:

Sen kendine komunizm yanlılarının arasına atar ve sakaryayı onlar gözünden görmeye çalışırsan haklısın sizin bi mahir abiniz vardı kampüste sonra zor kaçmıştı birde güven vardı canı sıkıldımı dilekçe verirdi beni tehdit ettiler diye ama en mertinizse öncü gençlik başkanı bir kız vardı hala takdir ederim sizlerden bin kat daha erkekti.

Ben sakaryada uzun seneler kaldım ve gözlemledim.Üniversite içinde çoğu şeyde haklısn paracıdır hocalar dar düşünür falan ama sakarya halkı bu kadarda kötü değil bu kadar kötülemeye hakkı yok.sana ve senin fikriyatında olan insanlara kin besler sevmezler evet haklısın hatta sizin kızlara çoğu kötü gözle bakar bunada haklısın ama unutma dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek atlamaz kusura bakma biraz amiyane bi tabir oldu.

Üniversitede ülkücülerin hakim olduğundan bahsetmişsin evet doğrudur.Ülkücüler sakarya üniversitesine 1972den beri hakimdir ve hakim olmaya devam edecektir buda sizi hoşnut etmiyor farkındayım ama gerçekler acıdır.Reislik yapmış birisi olarak şunu canı gönülden söyleyebilirim hak etmeyene hak etmediği gibi asla davranılmadı.Unutmayalım arkadaşlar ülkücülük bir giysi gibidir bunu kimseye giyme diyemezsin mutlaka ki çakallık edecekler olacaktır aramızda ama bu çakallarında zamanı geldiğinde defterleri dürüldü ve dürülmeye devam ediyor.Şimdi eğer bu arkadaşımız sakaryayı biliyorsa ve yukarda ismini zikrettiğim şahısları tanıyacak kadar saygınsa şunu soruyorum bizler o kampüste elimizi sallaya sallaya kimseye dokunmadan giderken sizler neden çift silah giriyordunuz kampüse sonrada neden birisini gördümü kaçma yolunu seçiyordunuz?

Yeni gelecek arkadaşlara tavsiyem bu tip çapulcuların lafına kanıpta sakarya üniversitesini bu şekilde tanımayın.Üniversitemiz ülkemizde sayılı üniversiteler arasındadır.Hali hazırdaki rektörümüz mehmet beyse hatrı sayılır bir profesördür öyle ki ülkemizin en genç 3. profesörü ünvanı vardır.Fakültelerimiz gün geçtikçe yenilenmekte ve içleri bilgi ve belgelerle doldurulmaktadır.Yenilikçi ve gelişen bir üniversitedir.

Açıkcası bu tarz bir konu okuyacağımı hiç sanmıyordum bundan çok üzüntü duydum.Bir sakarya mezunu olmaktan her zaman gurur duydum ve gurur duymaya devam ediyorum.

sonuna kadar hak veriyorumm

turkdogdu' Alıntı:

Ben çift silahla kampüse girme olayını bilmiyorum ama reislerin bıçak yada silah benzeri aletler taşıdıklarını biliyorum. Ben devlet yurdundada kaldım yurttaki reislerin küpe takan erkeklere küpesini çıkarttıklarını biliyorum. Reislerin adam dövecekleri zaman minnimum 5 kişi bir kişiyii dövmeye kalkıyorlar--Erkeklik dediğiniz buysa eğer--- kendi kafalarına göre infaz kimsenin hakkı değildir. Anarşistler dahi böyle hareket etmezler.
Hatta ve hatta bizim kızlar dediğin kızlar üniversitedeki kızların genelidir. Halk üniversiteli kızlara bu kızlar yatar kalkar bazılarıda bunlar aynı evlerde kalıyor sürekli sevişiyor diye söylentiler var. Olabilir aynı evde kalıp beraber olanlar ama hepside değil arkadaşım.Ayrıca iki reisin bir kıza teklif ettiğini kız kabul etmeyincede kızı sıkıştırdıklarını rahatsız ettiklerini biliyorum:goz: . ---:clap Erkeklik bu mudur:clap --- Reis dediğim kişiler fakülte yurt reisleriydi.
Reis seçtiğiniz kişiler herhalde örnek olacak insanlardı. Benim gördüklerim mertlik dürüstlük timsali değildi nedense. :melek
Ayrıca Çapulcu lafını sana iade ediyorum sözlerine dikkat et reis dediğin insan ahlaklı olmalı ve sözünü söylerken dikkat etmeli değil mi arkadaşım???? TEF önünde sekiz kişinin bir kişiye daldığını (2005-2006)kolunu kırdığını biliyorum... Mertlik bu olsa gerek.:goz: Benim reis arkadaşım da vardı ocakta neler döndüğünü biliyorum merak etmeyin. :melek
Seviyeli bir forum olmalı bu forum, sözlerinizi tartarak konuşunuz.

turkdogdu ya sonuna kadar katılıyorum 2 senedir üniversitedeyim ve vakti gelince böyle saçma sapan konuşursunuz ama meydana çıkmaya geldiğinde it yavrusu gibi kuyruğunuzu kıstırıp kaçarsınız. Ayrıca şu fotoğrafını koyduğun che guavera denen çapulcunun peşinde gidiyor olman zaten ne menem bi adam(!) olduğunu gösterir. Ben üniversitede hiçbir etnik gruba mensup değilim ama kör de değilim neyn doğru neyin yanlış olduğunu söylerim. Herkesin derdi kendine ama sokakta da öyle delikanlı adamlar bilirim ki o sarkıntılık yaparlar dediğin birkaç çürük insanı onlar durdururlar...

Ayrıca kişilerin dış görünüşleri ile yargılanmasına ben de sonuna kadar karşıyım ancak söylediğin ülkücü grup da toplumumuzn ahlaki değerlerini korumayı amaçladıkları için böyle davranıyorlar. Yani yapılan şey doğru ancak yol yanlış denebilir.

Bir de bu kıçı boklu otcu che sakarya da sokakta ot çeken oğlandan daha ulvi(!) değerlere sahip.... ( :):):) Pardon ya kendimi tutamadım da senin che ye kıçı boklu dedim :):):) )

yali301' Alıntı:
turkdogdu ya sonuna kadar katılıyorum 2 senedir üniversitedeyim ve vakti gelince böyle saçma sapan konuşursunuz ama meydana çıkmaya geldiğinde it yavrusu gibi kuyruğunuzu kıstırıp kaçarsınız. Ayrıca şu fotoğrafını koyduğun che guavera denen çapulcunun peşinde gidiyor olman zaten ne menem bi adam(!) olduğunu gösterir. Ben üniversitede hiçbir etnik gruba mensup değilim ama kör de değilim neyn doğru neyin yanlış olduğunu söylerim. Herkesin derdi kendine ama sokakta da öyle delikanlı adamlar bilirim ki o sarkıntılık yaparlar dediğin birkaç çürük insanı onlar durdururlar...

Ayrıca kişilerin dış görünüşleri ile yargılanmasına ben de sonuna kadar karşıyım ancak söylediğin ülkücü grup da toplumumuzn ahlaki değerlerini korumayı amaçladıkları için böyle davranıyorlar. Yani yapılan şey doğru ancak yol yanlış denebilir.

Bir de bu kıçı boklu otcu che sakarya da sokakta ot çeken oğlandan daha ulvi(!) değerlere sahip.... ( :):):) Pardon ya kendimi tutamadım da senin che ye kıçı boklu dedim :):):) )
:clap :clap :clap :clap :clap :durdurun

abiler sonuç olarak bu üni nasıl iyimi ben tercih ettim burayı sakaryaya hiç gitmişliğim yok eğer tutarsa napmalıyım şöle güzelce bi anlatın ama ben sakarya ilçelerini tercih ettim myo tercih ettim oralar nasıl? bi anlatın ltfn

yali301' Alıntı:

İlk önce değerlere saygılı olmayı öğren yani adam ol. Ben "köpeklerin efendisi başbuğ" deyimini kullanmadım. Biz kuyruğumuzu kıstırıp kaçmayız amaa bir(1) kişiye (5)beş kişi dalmayız. Erkekliğinizi gösterip tek gelin silahsız gelin nerede erkeklik. Silahın arkasına sarılmak korkaklıktır.

Arkadaslar bende Sakarya Üniversitesi TEF'ten bu sene mezun oldum bu dediniz olaylar sadece TEF'te mevcuttur gittikçe Ülkücüler kan keybetmektedir zaten akıllı insanların üniversitede siyasetle işi olmaz ülkücüyüm diyen öyle insanlar tanıyorum ülkücülükle alakarı yok hatta ülkücü düşüncenin tam tersini yaşam tarzı olarak belirlemişlerdir üniversiteyi biteremeyip 7 senenin sonunda okuldan atılan ülkücüler çok gördüm çokta kafalarına vurdular adamlar okula okumaya değil siyesete geliyorlar ve çevrelerinde pek fazlada kişi kalmadı o yüzden artık ülkücülük geride kalmak üzeredir kalmak zorundadır.Böyle şeylerle üniversiteyi karalamayın.

Sakarya Üniversitesi gün geçtikçe yenilenmektedir çoğu okulda olmayan imkanları öğrencilerine sunmaktadır ve gece gündüz çalışmaktadırlar bana sınıflarda klima olan kac tane devlet üniversitesi sayabilirsinizki son derece modern derslikler mevcuttur ama hocalar yukarıda arkadasların dedikleri gibidir iyiside var kötüsüde bu hangi okulda yokki en önemlisi Sakarya halkına gelince yüzünüze iyi görünürler arkadan vurmayı dedikodu yapmayı çok severler nerden biliosun diceksin 5 senedir içlerindeyim hakkımda yapmadığım şeylerin dedikosu çıkmış artık bunlara gülüp geçiyorum mezun oldum bitti gitti Allah bildiği gibi yapsın sonuç olarak ömür boyu Sakaryada yaşamıcaksın okucan 4-5 sene biticek okul gerçekten güzeldir gidip görmenizi tavsiye ederim üniversite hayatı başkadır yaşamanız dileğiyle hoşçakalın.

Arkadaslar bende Sakarya Üniversitesi TEF'ten bu sene mezun oldum bu dediniz olaylar sadece TEF'te mevcuttur gittikçe Ülkücüler kan keybetmektedir zaten akıllı insanların üniversitede siyasetle işi olmaz ülkücüyüm diyen öyle insanlar tanıyorum ülkücülükle alakarı yok hatta ülkücü düşüncenin tam tersini yaşam tarzı olarak belirlemişlerdir üniversiteyi biteremeyip 7 senenin sonunda okuldan atılan ülkücüler çok gördüm çokta kafalarına vurdular adamlar okula okumaya değil siyesete geliyorlar ve çevrelerinde pek fazlada kişi kalmadı o yüzden artık ülkücülük geride kalmak üzeredir kalmak zorundadır.Böyle şeylerle üniversiteyi karalamayın.

Sakarya Üniversitesi gün geçtikçe yenilenmektedir çoğu okulda olmayan imkanları öğrencilerine sunmaktadır ve gece gündüz çalışmaktadırlar bana sınıflarda klima olan kac tane devlet üniversitesi sayabilirsinizki son derece modern derslikler mevcuttur ama hocalar yukarıda arkadasların dedikleri gibidir iyiside var kötüsüde bu hangi okulda yokki en önemlisi Sakarya halkına gelince yüzünüze iyi görünürler arkadan vurmayı dedikodu yapmayı çok severler nerden biliosun diceksin 5 senedir içlerindeyim hakkımda yapmadığım şeylerin dedikosu çıkmış artık bunlara gülüp geçiyorum mezun oldum bitti gitti Allah bildiği gibi yapsın sonuç olarak ömür boyu Sakaryada yaşamıcaksın okucan 4-5 sene biticek okul gerçekten güzeldir gidip görmenizi tavsiye ederim üniversite hayatı başkadır yaşamanız dileğiyle hoşçakalın.

Arkadaşımızda benim sölediklerime benzer şeyler söylemiş. Birtek ben söylemedim görüldüğü gibi

alo ben daha bus ene kayıt oldum unı versıteye yas 20 :) daha yenı unılı :) korkutmayın benı :) bıde ben zaten uzaktan okuyom :) bırsey olmaz zaten 4 ayda bır okula gıtcez ben bu deıklerınızden sonra bıraz tedbırlı gelırım :) (emanetle gelırım :) ) bide uzaktan okuyan arklar varsa msn verın paylasalım ben comezım cozemedım bu uzaktan olayını

alla alla 3 senedir su okuldaym bölümüm makina muh. dediginz yarsiyla karsilasmadm ülkücü yok nerdeyse yaw olanlar da kendi hallerinde üni. icindeki yurtta kaliyrm hersy super kmse basi acik kiza dediginz gozle bakmio siz de mi problem var ? sevgilimle yurdun icinde geziyrm uzanyriz vsvs .. hocalar da dedginz gibi deil bence sdc ogretmeye dayiyolar calismayan adam bole soler benm de ortalmama dusuk ama kasinca adam notumu verio..kampus e kotu dienler kac uni gezmis bilmiyrm bole bi kampus ulasim acisinda bence merkezde heryere cok rahat...yaz okuluna gelince millet yaz okulu olsn die aglio kocaelinde siz yanin :) 1.5 ytl ye yemek yiyoruz super siz ornek veryrm 2bucuk ytl ye yildzida yemek yiyin tabilotta (hafif kokulu) kampusu kosarak gelirsiniz...

bahar festivaline gelince bu sene 1 hafta gumbur gumburdu pamela sebnem ferah yardi ortaligi resmen siz hala para ayirmiyo vs yapmio deyin bunlari bulamayan cok :) benm ist. ark. geldi seboyu izleyebilmek icin...

saü den mezun olmak zor ama bu hocalar kaliteli muhendis yetistirmek istio bolumum icin konusyrm calistimda puan alamadim diemem

okula bu kdr haksizlik yapmayin... ama adapazrndan okula minibusle gelmek sorun biraz ama bunu dier unilerin coguda cekio bunu diyene hak verrm.

ama su ulkuculer nerde merk ettim :) d4 civari tertemiz :)

Geri