SAHRANİL ve KnockOut | deli mi,anlaşamayanlardan mı ? yoksa arananlardan mı ((:

Hajılar... Alayına isyan, ÖLÜMÜNE GÖZTEPE ULAN.....

Ya forumun delisi, manyağı, kovboyu ne dersen dee :D

Yahu Harami, Berkan ve Cem beyefendileri de çağırsak keşke..

Hajılar... Alayına isyan, ÖLÜMÜNE GÖZTEPE ULAN.....

Ya forumun delisi, manyağı, kovboyu ne dersen dee :D

Yahu Harami, Berkan ve Cem beyefendileri de çağırsak keşke..

daı gordunmu gruplardan sıyrıldı bandırma 2 cı lıge cıktık :D sız nerelerdesın daha :D

Gєηco;5079441' Alıntı:
biz birbirimizi hatırlarsak yeter zaten biz nerden geldiğimizide biliyoruz nerde olmamız gerektiğimizide gerektiği zaman sabahlara kadar uyumadık sitemiz zarar görmesin diye
ki şahsım olarak hiç bir zarar görmedim görmüycezde : ) başta altan ve bora olmak üzere bu siteyi kurmakta emeği geçen (bizler gibi) :D ) arkadaşlarıma çok tşk ederim...
ve ço kıymetli arkadaşlarımın başarılarının devam etmesini temenni ederim..

kimse kaybolduğumuzu sanmasın biz burdayız = )

hani neti ilk açarsın sadece face gelir : D

bizde o hh =)

halende öyle = ) herkese selam

süper anlatmışsın hoşgeldin keşke hep olsanız

Hajı biz de ikinci ligdeyiz. Sadece bir sezon daha. Yalnız 10 snedir Bank Asya'da kalanlar utansın :D

Hajı biz de ikinci ligdeyiz. Sadece bir sezon daha. Yalnız 10 snedir Bank Asya'da kalanlar utansın :D

yok bı ara bandırmayla aynı kumedeydık de :d bızde arkanızdan gelıoz bakalım :D cok hızlı cıkıs yaptık 2 sezon fınal oynayarak lıg atladık once 3 sonra 2 cı lıg :d bu senede bank asya :D

Gєηco;5079441' Alıntı:
biz birbirimizi hatırlarsak yeter zaten biz nerden geldiğimizide biliyoruz nerde olmamız gerektiğimizide gerektiği zaman sabahlara kadar uyumadık sitemiz zarar görmesin diye
ki şahsım olarak hiç bir zarar görmedim görmüycezde : ) başta altan ve bora olmak üzere bu siteyi kurmakta emeği geçen (bizler gibi) :D ) arkadaşlarıma çok tşk ederim...
ve ço kıymetli arkadaşlarımın başarılarının devam etmesini temenni ederim..

kimse kaybolduğumuzu sanmasın biz burdayız = )

hani neti ilk açarsın sadece face gelir : D

bizde o hh =)

halende öyle = ) herkese selam

biz kardeş olduk varmı daha ötesi? :) kimse kirletemez bunu heralde

Eskiler olarak isimlerimize baktım. Konuya mesaj atanları gördüm. Hepimiz çok fazla emek veren kişileriz. Yeniler öyle mi bilmiyorum. Umarım bizim kadar paylaşmayı seviyorlardır..Eğlenerek paylaşmayı...

Hea React0r.. Yokluğumda Wallpaper bölümüne mod oldun mu? Yokluğumdan yararlandın mı? :p

Monarşi :D Belli olmaz hacı :D bu sene iki tane grup olcak :D çok sakat yaniii

Eskiler olarak isimlerimize baktım. Konuya mesaj atanları gördüm. Hepimiz çok fazla emek veren kişileriz. Yeniler öyle mi bilmiyorum. Umarım bizim kadar paylaşmayı seviyorlardır..Eğlenerek paylaşmayı...

Hea React0r.. Yokluğumda Wallpaper bölümüne mod oldun mu? Yokluğumdan yararlandın mı? :p

Senın yoklugundan en cok ben faydalandım En cekıcı erkek ödülünü aldım :p

İsmail abini seveyim senin hajııı :D Gelsin nerde o deve..

bı ara ben okey turnuvası yapardım sımdıkı modlarda hıc ıs yok :D

Geri