SAHRANİL ve KnockOut | deli mi,anlaşamayanlardan mı ? yoksa arananlardan mı ((:

eskiyi kimse benim kadar özleyemez heralde =) en eski ben oluyorum sanırım, herkese selamlar

Revani nin tek meşguliyeti karşı cinstir. Yemek falan deyip hakaret etmeyin kardeşime :sneaky2:

yok abi ya karşı cins çok cins ne varsa hem cinslerimde var :D
abla yemek değilde bol köpüklü bi kayfe yaptım kendicağzıma
bide sigara yakarım ohh değmeyin keyfime =)

O halde bende şöyle bir giriş yapayım "HAJI"lar :D:D:D:D:D

Heeeyyyyytttttt.. Forumun kovboyu geldi.... Genç erkekler ayakta selamlasın.. Genç kızlar Balkona çıkıp, kolonya, gül yaprağı ve mendil sallasın..

:D:D:D:D:D

Heeeyyyyytttttt.. Forumun kovboyu geldi.... Genç erkekler ayakta selamlasın.. Genç kızlar Balkona çıkıp, kolonya, gül yaprağı ve mendil sallasın..

Vayy Hajımm Göz Göz Göztepeee =)))

akçaya gidemedim daha yaa =)

daı ben 10 kez gelmısımdır heralde 2 hafta ıcınde :D 2 gun once ordaydım zeytınlıde hatunun yanında

o bir göztepeli :D o bir king :D o bir gitarcı :D

İbo'm sen forumun manyağı idin. Ne zaman kovboyu oldun. Ben gideli buralara olanlar olmuş.. Olanlar olmuş....:blink:

kimler toplanmış böyle. ben de eskilerden mi sayılıyorum acaba :eek:

neyse artık geldik bir kere merhabalar.

FaLCoN geldi Erdem =)

Selam arkadaşlar uzun zamandır görmüyordum çoğunuzu nasılsınız =)

eskiyi kimse benim kadar özleyemez heralde =) en eski ben oluyorum sanırım, herkese selamlar

biz birbirimizi hatırlarsak yeter zaten biz nerden geldiğimizide biliyoruz nerde olmamız gerektiğimizide gerektiği zaman sabahlara kadar uyumadık sitemiz zarar görmesin diye
ki şahsım olarak hiç bir zarar görmedim görmüycezde : ) başta altan ve bora olmak üzere bu siteyi kurmakta emeği geçen (bizler gibi) :D ) arkadaşlarıma çok tşk ederim...
ve ço kıymetli arkadaşlarımın başarılarının devam etmesini temenni ederim..

kimse kaybolduğumuzu sanmasın biz burdayız = )

hani neti ilk açarsın sadece face gelir : D

bizde o hh =)

halende öyle = ) herkese selam

Ben ona küsüm erdem sen çağırdın diye geldim bileydim gelmezdim.

Geri