Madness
Banned
- Reaction score
- 0
ablam yemek mi yapcan
Revani nin tek meşguliyeti karşı cinstir. Yemek falan deyip hakaret etmeyin kardeşime :sneaky2:
ablam yemek mi yapcan
ablam yemek mi yapcan
Revani nin tek meşguliyeti karşı cinstir. Yemek falan deyip hakaret etmeyin kardeşime :sneaky2:
peloşşşşş eminoşla infoşş çok özlüyorum gece geyiklerimizi
jew jew nasılsın (
eskiyi kimse benim kadar özleyemez heralde =) en eski ben oluyorum sanırım, herkese selamlar
O halde bende şöyle bir giriş yapayım "HAJI"lar
Heeeyyyyytttttt.. Forumun kovboyu geldi.... Genç erkekler ayakta selamlasın.. Genç kızlar Balkona çıkıp, kolonya, gül yaprağı ve mendil sallasın..
akçaya gidemedim daha yaa =)
Heeeyyyyytttttt.. Forumun kovboyu geldi.... Genç erkekler ayakta selamlasın.. Genç kızlar Balkona çıkıp, kolonya, gül yaprağı ve mendil sallasın..
FaLCoN geldi Erdem =)
Selam arkadaşlar uzun zamandır görmüyordum çoğunuzu nasılsınız =)
FaLCoN geldi Erdem =)
Selam arkadaşlar uzun zamandır görmüyordum çoğunuzu nasılsınız =)
eskiyi kimse benim kadar özleyemez heralde =) en eski ben oluyorum sanırım, herkese selamlar
İbo'm sen forumun manyağı idin. Ne zaman kovboyu oldun. Ben gideli buralara olanlar olmuş.. Olanlar olmuş....:blink: