Volkan Severcan, Melda Gür, Ayşen Gruda, Sefa Zengin, Aydan Burhan, Yeliz Şar, Hazal Erdal, Onur Bilge ve Sevilay Şimşek'in rol aldığı oyun, hayata tutunamayan, yozlaşmış iki insanın hayattan aldığı intikamı toplumsal şiddet ve medya kültürü üzerinden anlatıyor.
"Canlı Yayın" adlı yepyeni tiyatro oyunun en dikkat çeken sahnelerinden biri ise, Yeliz Şar'ın yaptığı striptiz sahnesi. Şar, oyunda rolü gereği, kendisini ünlü yönetmene beğendirmeye çalışan bir modeli canlandırıyor. Sevda Işık adlı karaktere hayat veren Yeliz Şar, Sefa Zengin'in canlandırdığı Selim Cihangir karakteriyle rol gereği sahnede öpüşüyor ve sevişiyor. Bu görüntüler oldukça ses getireceğe benziyor.
Provalar sırasında çok zorlandığını söyleyen Yeliz Şar; "Yönetmenimiz Bora Severcan'ı çok sıktım, çok bunalttım. Önce öpüşme sahnelerinde zorlandım, hatta hiç olmayacak bir yerde Sefa, birgün bir provada beni öpünce, resmen çocuklar gibi gidip yönetmenimize şikayet bile ettim, ama artık oyun başladı, bende rolüme alıştım" diyor.